Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

РЕКЛАМА И ЦЕНИ

Рекламна оферта на Символ ООД
(PDF формат)

включва:
- цени за участие в Каталог Архитектура и Строителство 2011/2012
- Интернет реклама
- Печатни рекламни материали
- Рекламна фотография
- Медийна реклама
- Външна реклама
- Сувенирна реклама

Цени за изработка и публикуване на
рекламни банери

Ценова листа за рекламна фотография

Общи условия за реклама в
Каталог Архитектура и Строителство

 

Каталог Архитектура и Строителство - най-пълният и утвърден справочник в областта на архитектурата, строителството и обзавеждането

Участвайте в Каталог "Архитектура и строителство". В каталога се представят "строителите на съвременна България" - фирми от цялата страна, работещи в областта на архитектурата, строителството и обзавеждането.
Каталогът е достъпен като луксозно печатно издание, интернет сайт и мултимедийна версия на CD. Информацията е структурирана в над 100 раздела и подраздела. Допълнително улеснение в печатното издание са азбучният и тематичният указател. За чуждестранните делови хора, търговски представителства и фирми информацията е достъпна и на английски език. Продължава отпечатването на специалната представителна част.

В лицето на каталога архитекти, проектанти, строители и инвеститори получават ценен помощник. Актуалната информация, високият тираж и ниската корична цена, при луксозен печат и хартия, допринасят за популярността на справочника сред масовия читател.
Каталогът "Архитектура и строителство" е не само указател, но и предпочитана рекламна медия. Като цялостен рекламен и български продукт той е носител на специална награда "Златен лъв" от изложението "Реклама - Експо".
Интернет версията е подобрена и разширена с динамично представяне на информацията. Достъпни са информационни и рекламни участия на фирмите в Интернет, нормативна, продуктова и ценова информация, препратки към други "сайтове" и редица други услуги.
Мултимедийната версия на каталога върху CD е обновена. Освен базата данни с участниците има и копие на печатното издание с всички рекламни участия. Добавена е географската информационна система MaxInfo с геокодираната база данни от каталога. Предлага се софтуер за управление на строителството и автоматизирана финансово-счетоводна система. Клиентите разполагат с "гореща" телефонна линия за справки и консултации.
Клиентите вече изискват комплексен подход и професионално изпълнение. Те се ориентират към постоянно присъствие и реално въздействаща реклама в печатните, електронните медии и Интернет. Рекламодателите вече не търсят просто най-агресивните цени. Те съпоставят ефекта и качеството, които получават, с цената, която заплащат.
Целта на каталога е да обедини усилията на архитекти, проектанти, строители, инвеститори, предприемачи, посредници, консултанти, търговци, производители и клиенти.

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: