Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 01.02 Паркоустройство, ландшафт и озеленяване и фитодизайн на сгради

АВАНГАРД ДИЗАЙН ООД
Екстериорно и интериорно озеленяване. Изработване на професионални проектни решения от екип ландшафтни архитекти. Изработване на геодезични проекти. Реализиране на благоустройствени и паркоустройствени проекти.

АГРОЛЕСПРОЕКТ ДФ
Комплексно проучване и проектиране; борба с ерозията; рекултивация - нарушени терени.

АДОНИС - СТЕФАН СТЕФАНОВ И ПЛАМЕН ИВАНОВ 
Авторски композиции от естествени сухи цветя на Стефан Стефанов. Търговия с цветя и аксесоари за тях. Основен дистрибутор за България на течен и сух органичен тор на “Силаги”. Сертификат за качество и изгодни цени

АКВАМАТ 2000 ООД
Проект, доставка, монтаж и поддръжка на автоматизирани напоителни системи за паркове, градини, спортни терени и селско стопанство. Технически мрежи за строителството, градината, спорта. Официален представител на IRRITROL, TORO, PERROT и ARRIGONI.

АЛБИЦИЯ 
Разработва и произвежда детски съоръжения за игра, градински пейки, кошчета за смет. Продукцията е изцяло авторска, съгласувана и одобрена от Министерството на здравеопазването и Националния център по хигиена.

АЛД - ГАРДEН ООД
С дългогодишен опит в проектирането, изграждането и поддържането на индивидуални дворни пространства, обществени зелени площи, покривни градини. Направа на декоративни настилки, водни площи, градинска мебел и съоръжения, детски кътове и озеленяване.

АЛД - ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ ЕООД
Проектиране, изграждане и абонаментно поддържане на паркове и градини. Производство на декоративна растителност. Проекти от лицензирани ландшафтни архитекти.

АЛЕКСАНДЪР СУВАНДЖИЕВ 
Производство и търговия с цветя. Интериорно озеленяване. Саксийни цветя и всичко за тях. Булчински букети, аранжиране на кошници, украсяване на сватбени автомобили.

АНСАНИ ООД
Вътрешно и външно озеленяване, проектиране, аранжиране и поддръжка. Градинско обзавеждане и дизайн. Парково и улично осветление. Декоративни отливки от черни и цветни метали.

АРАЛИЯ ЕТ
Паркоустройство, ландшафт, фитодизайн на сгради. Изпълнение. Недвижими имоти.

АРЕК 
Керамични съдове за обзавеждане на кафенета, барчета, битови ресторанти, съдове за шведска маса; малка пластика с декоративно, сувенирно или рекламно прадназначение; керамични рисувани съдове за дома, вази и др.;

АСИ КЪМПАНИ ООД
Автоматизирани напоителни системи за градини, паркове, спортни терени и селско стопанство. Проектиране, изграждане, гаранционно и извънгаранционно обслужване на напоителни системи.

АТЕЛИЕ СЕЛЕНА 
Керамични съдове по избор и по поръчка за цветя с разнообразна форма и декорация. Керамика за дома - сервизи, вази, сувенири, комплекти Изделия по поръчка за оборудване на заведения и офиси и за специални случаи

БКС - АЙТОС ОФ
Озеленяване и залесяване.

БОЖИЛОВИ ЕТ
Производство и продажба на декоративни храсти и дървета, живи плетове, рози. Внос и износ. Градински инструменти, машини и инвентар. Всичко за двора и градината. Проектиране и изпълнение на обекти за озеленяване.

БОРСОВ ЦЕНТЪР ЗА ЦВЕТЯ СТАРТРЕЙД К.В.Ко. 
Внос, износ и търговия с цветя

ВАЛЕРИЙ С&М ГРУП АД
Внос и търговия за България на градински и строителен инвентар. HERLY - маркучи, ръчни колички, лопати, кирки и гребла, овощарски ножици, пръскачки и пулверизатори, системи за капково напояване. ПОСЕТЕТЕ НАШИЯ ONLINE МАГАЗИН.

ВИКТОРИ ЕТ
Вътрешно и външно озеленяване. Консултации, проектиране, пространствено оформление - изпълнение и поддръжка. Абонаментно поддържане.

ГЕЛД ЕООД
Предлага озеленяване: вечнозелени декоративни храсти и дървета, вътрешни декоративни палми и цветя, овощен посадъчен материал. Сортови семена - луковици от Холандия. Препарати за растителна защита и торове.

ГЕНЧО СТАНЧЕВ ЕТ
Производство, продажба и озеленяване на различни модели и размери бетонни кашпи.

ГЛД ГАРДЕН ЕООД
Озеленяване и автоматизирано напояване. Комплексно проектиране на екстериора. Заснемане на терени и вертикално планиране. ПРОЕКТИРАНЕ. ИЗПЪЛНЕНИЕ. ПОДДЪРЖАНЕ.

ГРАДИНСКИ ЦЕНТЪР ДЕТЕЛИНА - ВЕНЕТА БОЖИНОВА 
Предлага: български и вносни семена за цветя, зеленчуци, пролетни и есенни луковици; облагородени дръвчета; лозов посадъчен материал, разсад за многогодишни цветя; тревни смески за ливади; препарати за растителна защита; селскостопанска литература.

ГРАДИНСКИ ЦЕНТЪР КИО - ИВАН УЗУНОВ 
Проектиране и изпълнение на озеленяване и вертикално планиране. Производство на бетонови кашпи, пейки и детски съоръжения, посадъчен материал.

ДЕКИНГ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Външни подови настилки, подиуми, парапети, стълбища. Композитен материал с изключителни качества COMPOSITE DECKING.

ДИТЕК ООД
Горска и градинска техника. Автоматизирани поливни системи за градини, паркове, спортни терени, тенис кортове, голф игрища. Проектиране, изграждане и монтаж.

ЕВЕЛ - РОС - 60 ЕТ
Голямо разнообразие от пластмасови и керамични саксии. Водни помпи за вътрешни и външни фонтани и шадравани. Саксийни цветя от Холандия. Луксозни опаковки. Вътрешно и външно озеленяване.

ЕКЗОТИКА - АНГЕЛОВ, КОСЕВ и СИЕ СД
Производство на декоративни храсти, цветя и дървета. Проектиране, изграждане и поддръжка на паркове и градини.

ЕРИКА КО ЕООД
Ландшафт дизайн. Паркостроителство, разсадници. Внос - износ. Градински центрове.

ИРИСИСТ ЕООД
Официален представител на NETAFIM Израел ISO 9001. Проучване, проектиране, изграждане, поддръжка на напоителни системи последно поколение за ландшафт и селско стопанство. Автоматизация на процесите. Капково и микронапояване. Изграждане на оранжерии.

КЕДЪР ЕТ
Производство и търговия с листно-декоративна растителност. Външно пространствено оформление - проектиране, изпълнение и поддръжка.

КМН - М. ТОДОРОВ ЕТ
Ателие приложни изкуства проектира и произвежда за вашия двор слънчеви часовници - регистрирани. Делви, кашпи, архитектурни елементи и детайли.

ЛУБО ЕООД
Търговия на едро и дребно. Предлага саксийни растения внос от Холандия, Израел. Булчински букети, сухи цветя, аранжировки, аксесоари за цветя.

МЕБЕЛ, ГРАДИНА - ДИЗАЙН ООД
Проектиране и изпълнение на дворни пространства, паркове и други. Проект и изпълнение на градинска мебел. Производство и доставка на декоративна растителност за двор. Затревяване. Напоителни системи.

МИКСФЛЬОР ЕТ
Паркоозеленяване; вътрешно и външно озеленяване с изкуствена и естествена растителност; продажба на семена, посадъчен материал, препарати; цветя, цветя под наем.

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ЕАД
Проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи. Собствено производство на всякаква растителност, паркова мебел и бетонови изделия. Наличие на собствен специализиран автопарк.

ОНИСИМ - СТАН 
Красотата на природата може да стигне и до вас; озеленяване от А до Я на вили, хотели и заведения.

ОРЕХ СП ЕООД
Производство на градинска мебел, вътрешно и външно озеленяване, консултации.

ПАРКОУСТРОЙСТВО И ФЛОРА СД
Озеленяване на офиси и търговски обекти - аранжиране с естествена и изкуствена растителност. Производство и продажба на естествена декоративна растителност.

ПАРКСТРОЙ ЕООД
Поддържа морски градини и зелената система на гр. Варна, създава нови зелени площи, озеленява вилни парцели, произвежда посадъчен материал.

ПИТАЛ - АЛЕКСАНДЪР ПЕТРОВ ЕТ
Ландшафтна архитектура - вертикална планировка, алеи, настилки, водни ефекти, подводно и декоративно осветление, озеленяване, поливни системи, поддръжка.

ПЛАНТАВА ЕООД
Производство на елитен посадъчен материал за балконски летни цветя и цъфтящи саксийни растения. Озеленяване. Консултации.

ПЛОВДИВ КОМЕРС 
Доставка на светлоизточници, производство и доставка на осветителни тела.

ПОКРИВНИ ГРАДИНИ ООД
Озеленяване на покриви, тераси, балкони. Естествена зеленина. Проектиране, доставка, изпълнение.

ПРО ПЛАНТС ЕООД
Проектиране, интериорно и екстериорно озеленяване, поддържане на зелени площи. Продажби на едроразмерна и дребноразмерна растителност.

ПРОГРЕСИВ ДИЗАЙН ПЛЮС ЕООД
Прогресив Дизайн Плюс ЕООД е фирма за ландшафтна архитектура - озеленяване, дизайн, проектиране, изграждане, поливни системи и поддръжка на зелени площи.

ПЪТНО УПРАВЛЕНИЕ 
Озеленяване на пътищата.

РОДОПСТРОЙ ЕООД
Комплексно строителство на жилищни, производствени, селскостопански обекти по желание на инвеститора. Производство на бетонови изделия за строителството.

СВЕМАР ООД
Дизайн, изграждане и поддържане на паркове и градини. Изграждане на фонтани и декоративни водни градини. Внос на стпециално оборудване и тревни смески.

СЕЛВА ООД
Фонтанни помпи за аранжиране на домашни и градински фонтани, осветления, външно и вътрешно озеленяване, аквариумна техника, изработване и аранжиране на аквариуми до 800 л.

СТИЛИНВЕСТ ЕООД
Проектиране, изграждане, поддържане на дворни градини и имения. Водни площи, поливни системи. Озеленяване на тераси и балкони. Декоративни настилки, паркова мебел. Градинска техника.

СЪЙКО ЕТ
Производство и търговия с декоративна растителност. Проектиране, изпълнение и поддръжка на външно и вътрешно оформление.

ТЕС ЕТ
Проектиране и производство на градинско и парково оборудване - детски съоръжения, беседки, пейки, перголи, павилиони, навесни конструкции. Изграждане на сглобяеми дървени постройки и други.

ТОТЕХ ЕООД
Единствен мащабен производител на готов тревен чим в България. Предлага над 20 вида тревни смески за изграждане на всякакъв вид терени. Интериорно и екстериорно озеленяване, зачимяване на частни и обществени терени, стадиони, конни бази, игрища за голф.

ТОТЬО КАЗАКОВ ОСН. 1907 ЕТ
Произвежда иглолистни и широколистни растения, декоративни храсти с високо качество и разнообразие. Доставя посадъчни материали в контейнери. Изготвя и изпълнява проекти за озеленяване на обекти.

ТРИВАН ООД
Проектиране, изграждане и поддръжка на паркове и градини. Автоматизирани подземни напоителни системи. Градинско осветление. Озеленяване.

ФЛОРА КОМЕРС ЕООД
Директен вносител на изкуствени и сухи цветя, палми, дървета, храсти, зеленини. Изкуствени плодове и зеленчуци. Цинкови съдове, кошници и панери. Стъкло, керамика. Аранжиране на хотели, казина, заведения, частни домове.

ФЛОРЕКС ЕООД
Интериорно и екстериорно озеленяване - проектиране, изпълнение и поддръжка. Производство и търговия с декоративна растителност. Внос на луковици, семена, тревни смески, течни торове, полиетиленови и стъклени оранжерии. Произвеждаме тревен чим.

ФЛОРЕКСИМ БВ ООД
Директен внос от Холандия на отрязан цвят, вътрешна и външна растителност. Интериорно и екстериорно озеленяване - проектиране и изпълнение. Букети и аранжировка. Безплатен транспорт и доставки.

ФУТУРА ЕТ
Комплексно проектиране, изработване, доставка и монтаж на парково и улично осветление. Градинско обзавеждане. Декоративни врати, огради и отливки.

ХОУМ ГАРДЕН ТТ ЕООД
Разсадниково производство от около 200 широколистни, над 100 иглолистни дървесни и храстови вида и форми. Повече от 300 вида перенна, алпийска, речна и крайречна растителност. Проучване, проектиране, изграждане и поддръжка на есктериорно озеленяване.

ХУСКВАРНА БЪЛГАРИЯ ЕООД
Професионална горска и градинска техника от Швеция - моторни триони, храсторези, прътови кастрачки, градински косачки и трактори, тримери, ножици за жив плет, моторни метли, култиватори, снегорини, работно облекло и консумативи.

ХЪШ АРТ ЕТ
Магията в керамичния свят на ателие Хъш арт - декоративна керамична пластика.

ЦВЕТНА БОРСА - ЛОТОС 
Търговия на едро и дребно: предлага саксийни растения, внос от Холандия, интериорно и екстериорно озеленяване, рязан цвят, внос от Холандия, Израел. Булчински букети, сухи цветя, аранжировки, аксесоари за цветя.

ЧЕТИРИ СЕЗОНА 2004 ООД
Проектиране, озеленяване, водни ефекти, покривни градини, тераси, настилки с естествен камък, зимни градини, градинска мебел и осветление. Вертикална планировка, метални огради. Поддръжка, поливни системи, снегопочиствене, коледна украса.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: