Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 01.08 Транспортно проектиране

АТАДОРАПРОЕКТ ЕООД
Проучване и проектиране на пътища и улици. Организация и безопасност на движението. Член на КИИП с регистрационен №04928 - пълна проектантска правоспособност.

ВЕКТОР - БУЛ ООД
Проектиране и ремонт на пътища и линейни съоръжения, жп линии, жп гари. Пълно геодезично обслужване. Създаване на CAD системи, GIS и кадастър. Лиценз за проектиране на НК БДЖ. Софтуер и компютърна обработка.

ВИА ПЛАН ЕООД
Проучване, проектиране на автомагистрали, пътища, пътни съоръжения и градски комуникации. Рехабилитация на пътни обекти. ОВОС на инфраструктурни обекти. Консултантска дейност.

ГЕО КРАФТ ЕООД
Проектиране съвместно с HUESKER SYNTHETIC Германия. Доставка и продажба на висококачествени геомрежи, геотекстили, геокомпозити за пътно и хидротехническо строителство. Проектиране съвместно с HUESKER на армирани с геосинтетици пътнотранспортни съоръжения

ЕКИП 2000 СД
Проектиране и ремонт на жп линии, жп гари. Проектиране на пътища и линейни съоръжения. Пълно геодезично обслужване. Софтуер и компютърна обработка. Лиценз за проектиране от НК на БДЖ. Доставка на жп материали.

ИЛИЯ БУРДА ЕООД
Комплексно проектиране в областта на пътното строителство. Разработва проекти и тръжни документи по съвместни програми на Европейския съюз и ИА Пътища за трансгранично сътрудничество и транзитни пътища и за капитален ремонт на републиканската пътна мрежа.

КОЗИРОГ ЕООД
Проектиране на транспортни комуникации. Магазини за пластмасови улуци и хидроизолации - внос от Франция.

ПЪТПРОЕКТ ЕООД
Комплексно проектиране на пътища и мостове. Градски транспортни комуникации. Геодезия и фотограметрия. Геоложки проучвания и лабораторни изследвания. Проектиране на инженерни мрежи. Проектиране на площадки, бензиностанции, крайпътни обекти.

ТРАНСГЕО ООД
Проектиране и ремонт на жп линии. Геодезически и строителни услуги. Оторизиран дилър на продуктите на AutoDESK.

ТРАНСПРОЕКТ АД
Проектиране, консултации, инженеринг от инфраструктурата на транспортните обекти.

ТРАНССИСТЕМ ООД
Проектиране на железопътни и пътни обекти. Комплексни геодезически задачи. Транспортни технологии и складово стопанство. Компютърна обработка и CAD системи. Лиценз за проектиране от НК "БДЖ".

ТРАПС - ТОМА ЙОЦОВ ЕТ
Комплексно проектиране на жп линии, жп гари, пътища. Геодезия. Вертикално планиране. Геодезически работи в строителството.

ЩРАПЛАН ЕООД
Проектиране на пътища, летища и транспортни съоръжения. Консултации, инженеринг.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: