Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 01.09 Компютърни технологии

2 ПЛЮС БЪЛГАРИЯ АД
Продукти и решения на АutodeskR в областта на архитектурното и строително проектиране. IT решения за съхранение и обработка на информация. Голямо форматни плотери Hewlett PackardR.

АНГРО и СИЕ 
Комплексно проектиране, строителство и компютърни технологии.

АРКО СОФТ ЕООД
Софтуер за проектиране в среда AutoCAD за архитекти и конструктори. Консултации, техническа поддръжка. 3D визуализация. Комплексно проектиране на административни и жилищни сгради.

БИЗНЕССОФТ ЕООД
БИЛДИНГ МЕНИДЖЪР - програма за управление на строителството WORKFLOW - бизнес и счетоводна програма. РЕСУРСМЕНИДЖЪР. Управление на проекти.

БУСОФТ - ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Проектиране, доставка и внедряване на информационни системи и технологии за автоматизация на архитектурно проектиране, геодезия и картография.

ВАГ ООД
Програмни продукти за строителството - ценообразуване, статичен и динамичен анализ на строителни конструкции. Комплексно проучване и проектиране на жилищни и обществени сгради.

ВВМ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Структурни кабелни системи. Оптични кабели. Безжични връзки. Сградна автоматизация - системи за сигурност, пожароизвестяване, видео и TV наблюдение. Непрекъсваеми захранващи устройства, дизелгенератори, елтабла, 19-инчови рак системи. Сертификат ISO 9001.

ГАМА/СОФИЯ 
Производство, внос, разпространение и поддържане на професионални компютърни системи, специализирани периферни устройства и софтуер. Специализирани инженерингови услуги по изграждане и експлоатиране на компютърни системи с приложение в различни области.

ГИС СОФИЯ ЕООД
ГИС София разработва Географска информационна система на Столична община и предоставя данни за кадастъра, регулационните планове и техните изменения, нивелети, функции на сгради, информация за адреси, имена на улици, информация за собственост, релеф.

ИНСТА ООД
Проектиране и художествено изпълнение на обекти от алуминиеви профили, стъкла, огледала, ПДЧ-плоскости.

ИНТЕРМЕДИЯ ТРИВИЯ ООД
WEB дизайн и хостинг на фирмени сайтове. Нормативна уредба в строителството. База данни за фирми в областта на архитектурата, строителството и обзавеждането.

КАНИСКО ЕООД
Предлага софтуер за инженерно, инфраструктурно, архитектурно, електротехническо, машинно проектиране, географски информационни системи AutoCAD и специализирани решения на Autodesk. Моделиране и анализ на строителни конструкции, проектиране и кадастър.

КОМПЮТЪР КОНСУЛТИНГ ГРУП 
PROFILES - софтуер за проектиране на конструкции от алуминиеви, PVC, дървени профили. Изчертаване, изчисляване на прозорци, врати, фасади - правоъгълни, плъзгащи, хармоника, фолксваген, арки, трапци. Неограничени БД. Оферти. Ценообразуване. Оптимизация.

НОРМА ООД
Правноинформационна система НОРМА 3.2. Цялото действащо законодателство. Архив от отменени актове. Съдебна и арбитражна практика. Справочен модул. Неофициален раздел на "Държавен вестник". 12 месеца актуализация чрез интернет, от дискети или CD - ROM.

НЮ КОНСТРАКШЪН ГРУП ООД
Професионален софтуер DraPro за оразмеряване на индустриални бетонни подове при армиране със стоманени фибри DRAMIX от BEKAERT.

О.С.П. - ПЕТЪР ДРАГАНОВ ЕТ
Оригинални Софтуерни Продукти, устойчивост, динамика, експертизи, консултации, комплексно проектиране.

ПЕРФЕКТ СОФТУЕР ООД
"Строител" - пълно автоматизиране на работата на строителни и инвеститорски фирми. "Плюс-Минус" - универсална счетоводна програма за водене на просто и сложно счетоводство с вграден склад. "Полиглот" - програма-тренажор за изучаване на чужди езици.

СКАИ ООД
Ленти за матрични принтери, мастила и касети за струйни принтери. Тонери и тонеркасети за лазерни принтери.

ТЕХНИКУМ ПО ДОБИВ И ОБРАБОТКА НА МРАМОР 
Подготвя средни техници по обработка на мрамор, радиотехника и телевизия, квалифицирани работници по професиите монтьор, оператор на металорежещи машини и хотелиерство. Разполага с общежитие и хотелска част към него.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: