Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 02.00 СТРОИТЕЛСТВО

А. В. БИЛДИНГС АД
Проучване, проектиране и строителство на индивидуални къщи 300 м2 РЗП, редови къщи от 90 до 200 м2 РЗП, апартаменти от 80 до 175 м2 РЗП. Селище от затворен тип. Денонощна охрана.

АГП СТРОЙ ЕООД
Разрушаване и почистване на терени на жилищни и промишлени сгради, метални сгради и други конструкции. Изкопни работи.

АГРОТЕХСТРОЙ - 62 ООД
Хидромелиоративно строителство, корекции на реки, строителство на горски пътища и микроязовири. Продажба на покривни, хидроизолационни, топлоизолационни материали на ONDULINE, NICOLLE, NEOPOR. Производство и монтаж на PVC дограма.

АДАКТА ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Проектиране, производство и монтаж на стоманени конструкции, включително горещо-поцинковани. Антикорозионни и огнезащитни покрития. Огнеустойчиви минералноватни панели.

АКРАБОВ 
Строително предприемачество, монтаж на алуминиева дограма.

АЛГОРИТЪМ - 5 
Високо строителство, ремонт и модернизация на административни и жилищни сгради, хотели, офиси; ремонт и строителство на улици, Вик мрежи, транспортна и земекопна техника.

АНДИКА ООД
Строителство, ремонтна дейност, ремонт на покриви и реставрация на фасади. Инженерно-геоложки проучвания.

АНСАНИ ООД
Ново строителство. Внос на камък и гранит - Индия. Външни и вътрешни ремонти на сгради от основи до покрив.

АРГОГРУП ЕКЗАКТ ООД
Изпълнява широк спектър от дейности в сферата на строителството. Компанията е завършила множество значими обекти в областта на промишленото, общественото и жилищното строителство, както и редица инфраструктурни проекти. Сертифицирана по ISO 9001:2000.

АРКОН КОНСТРАКШЪНС ЕООД
Комплексни услуги в строителството - сухо строителство, електроинсталации, ВиК, ОВ инсталации, дограма, еталбонд. От 2007 година фирмата започва строежи на луксозни офис сгради.

АРТ БИЛД ООД
Проучване, проектиране и строителство на жилищни и административни сгради. Ремонтни дейности. Изработка, доставка и монтаж на PVC и алуминиева дограма.

АРТБЕТОН ЕООД
Настилки от декоративен щампован бетон за пътища, алеи, дворове, около басейни и други. Здравината на монолитния бетон с красотата на естествения камък. Индустриални подове от шлайфан бетон и киселиноустойчиви подове от клинкерни плочки.

АРХИТЕКТУРНА ФИРМА ПЕЕВ ЕТ
Комплексно проектиране на жилищни и промишлени сгради. Комплексно строителство.

АС - 93 ООД
Проучване, проектиране, строителство, консултантска дейност, ремонт, инвеститорски контрол, недвижими имоти.

АСЕНОВЕЦ АС ЕООД
Изграждане строителни обекти в страната и чужбина, в областта на жилищното, административно, културно-битово, здравно, селскостопанско и промишлено строителство; строителни услуги на населението, търговска дейност.

АСТРОН БЪЛГАРИЯ 
Пълен инженеринг на главни и вторични метални конструкции за сгради, покривни и стенни системи, окомплектовки, анкерни и болтови връзки, изолация и завършващи профили.

АТ ИНЖЕНЕРИНГ 2000 ООД
Строителство и проектиране.

АТРИА ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Дружеството е основано през 1991 г. и е с богат опит в проектирането и строителството на жилищни и обществени сгради. Извършва реконструкции на жилища, офиси и чуждестранни представителства. Собствена проектантска и производствена база.

АХЧИЕВ ЕООД
Фирмата се занимава с проектиране и изпълнение в строителството.

АЯКС - СТРОЙ ООД
Проучване, проектиране, строителство и вътрешно оформление на жилищни и обществени сгради.

БАУЕР - ЛЕНКО МОНЕВ 
Комплексно строителство - жилищни, промишлени, селскостопански сгради.

БГЛ ООД
Предпроектни проучвания, проектиране и строителство на жилищни, обществени и производствени сгради, инфраструктура - пътища, тротоари, водопроводни и канализационни колектори.

БЕ - 2 ООД
Строителство, проектиране, инвестиции.

БЕРА РУКС СТРОЙ ЕООД
Фасадно скеле под наем тип BERA и RUX с количества над 10 000 кв.м. Направа на външни топлоизолации с гаранция и квалифицирани работници, доказала се с извършените и предадените обекти.

БЕТОН РУСЕ ООД
Строителна и инвеститорска дейност, производство на всички видове строителни, бетонови разтвори. Производство на дребни строителни елементи и търговия със строителни материали.

БЕТОНОВ ЗАВОД РЕЗБАРСКА/ИНЖСТРОЙ СОФИЯ ЕАД 
Предлагаме бетонови и стоманобетонови канализационни тръби от ф 200 до ф 2400 и елементи по каталог и поръчка. Тротоарни плочи, паважи, бордюри и паркинг елементи, бетонови тухли и транспорт. Гарантирано качество от лицензирана строителна лаборатория.

БИЗНЕС КОНСУЛТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ 
Технологии от САЩ за строителство и оборудване на еднофамилни къщи. Внос и търговия на едро на детайли, гаражни врати и др.

БИПИСС ООД
Проектиране, производство, монтаж и търговия с битови и промишлени инсталации, с-ми и съоръжения. Изграждане на граждански, административно-битови и здравни обекти. Изготвяне на оферти и експертни оценки. Строителство, ремонт и управление на недвиж. Имоти

БИСЕР ЕФ
Изработване и монтаж металоконструкции, паропроводи, газопроводи, водопроводи и търговска дейност.

БКС - АЙТОС ОФ
Ремонти, възстановяване поддръжка на пътни настилки. Всички видове строително-монтажни работи.

БКС - СМОЛЯН ООД
Ниско строителство, пътно и хидротехническо.

БЛАГОУСТРОЙСТВО - 99 АД
Специализирано предприятие за изграждане на селищна инфраструктура. Благоустрояване на междуселищни пространства. Водоснабдителни обекти. Канализации и канални мрежи. Пътища. Бетонови изделия. Механизация и автотранспорт.

БЛАГОУСТРОЯВАНЕ ЕООД
Строителство и ремонт на сгради, улици, водопроводи и канали.

БЛАГСТРОЙ ЕООД
Проектиране и изграждане на благоустройствени обекти, ниско и високо строителство. Текущ и основен ремонт; строителни продукти.

БЛЕК ПЪРЛ ООД
Специализирана в продажби, отдаване под наем на скелета, подвижни алуминиеви кули и стълби, електрически платформи, хаспели, товарни и товаро-пътнически подемници.

БУЛАРКО АД
Комплексно проектиране на сгради. Продава в строеж. Разсрочено плащане! Търси и застроява терени. Изпълнява строително-монтажни работи по възлагане.

БУЛБЕТ ООД
Строителство и строителни ремонти.

БУЛСТРАД ЕООД
БУЛСТРАД - застрахователно и презастрахователно акционерно дружество извършва всички видове застраховки и осъществява презастрахователна дейност в страната и чужбина.

БУЛСТРОЙ ГРУП АД
Топлоизолационни тапети за стени и пана за таван на SCHAFER - Германия. Хидроизолация за плоски покриви на ROLAND-WERKE - Германия.

БЪЛГАРСКИ ЖЪЛТИ СТРАНИЦИ ЕООД
.

В & T 80 ПРЕДПРИЕМАЧЕСКО СТРОИТЕЛНА ФИРМА ООД
Проектиране, строителство до ключ, ОиВ, ВиК, ел. обзавеждане, консултантски услуги, търговия със строителни материали и изделия.

ВАСИЛ ДАНЧЕВ МД - ИЗОТ ПЕЩОСТРОЕНЕ ЕТ
Извършва пещостроителни проекционни работи в областта на промишленото и гражданското строителство и арендаторската дейност.

ВАСИЛ ПЕЕВСКИ ЕООД
Проектира, строи и продава офиси, апартаменти и гаражи.

ВЕКТРА ИНВЕСТ ООД
Проектиране и комплексно изграждане на жилищни и промишлени сгради. Ремонти на курортни, търговски и други обекти. Топлинни и хидроизолации.

ВЕНИКС ООД
Строителство на жилищни и административни сгради и къщи. Изграждане и монтаж на метални конструкции.

ВИГО ООД
Комплексно проучване, строителство и ремонт на жилищни и вилни сгради. Фамилни къщи и магазини.

ВЮРТ - БЪЛГАРИЯ ЕООД
Търговско-консултантският екип се състои от над 120 търговски представители в цялата страна. Монтажни химически продукти. Ударно-пробивни машини -електрически и пневматични. Добавки за бетон кофражно масло.Защитни облекла и екипировка по охрана на труда.

ГАМИДО ООД
Строителство. ВиК, ОВ и елинсталации. Проектиране. Дизайн, изпълнение, ремонт.

ГЕОАС ООД
Строителство на къщи, гаражи и офиси. Реконструкция и ремонт на сгради и съоръжения. Ремонт на покриви и топлоизолация на фасади. Отводняване и дренажни системи. Архитектурно-строителни консултации.

ГЕОТЕХМИН ООД
Вятърни генератори. Възобновяеми източници на енергия. Фотоволтаични централи. Промишлено строителство. Инфраструктура. Околна среда. Депа за отпадъци. Пътища.

ГЕЯ - ДЕК ЕООД
ремонтни и довършителни работи, монтаж и демонтаж на метални конструкции, гражданско и промишлено строителство.

ГИК 2000 ЕООД
Проектиране, узаконяване и строителство на жилищни сгради и еднофамилни къщи - фаза груб строеж. Довършителни работи.

ГЛОБИЛД ООД
Комплексни строителни, ремонтни и довършителни работи. Сухостроителнимонтажни работи. Екстериорни фасадни обшивки. Водопроводна система от полибутилен Нер20 Великобритания.

ГЛОРИЯ 90 ЕТ
Строителство, реконструкции и модернизация, търговия със строителни материали, строеж "под ключ", изработка и монтаж на метални конструкции. Кораборемонт.

ГРИГО - Х ЕООД
Проектиране, ремонти и строителство. Изграждане на ВиК, ОВ и елинсталации. Заготовка на строителна армировка, железарски услуги и изделия. Масови изкопни и транспортни услуги. Изработка на PVC и AL дограми. Широка гама интериорни врати.

ДАВИД 
Високо строителство, довършителни и ремонтни работи.

ДАКАНСИНВЕСТ ЕООД
Комплексно проучване и проектиране на магазини, жилищни и обществени сгради; ремонт; строителство.

ДЕВНЯСТРОЙ - ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Ново строителство, ремонтни работи; реконструкция на промишлени обекти в страната и чужбина. Изготвяне и продажба на: бетонови и варови разтвори. Метални конструкции, армировки. Специализирана строителна техника.

ДЕЛТАСТРОЙ - ГЕМИШЕВ И С-ИЕ СД
Проектиране, високо и ниско строителство, основни ремонти. Магазин за строителни материали на ул. Пловдивска 1.

ДЕСИСЛАВ ГОРАНОВ ЕТ
Извършва качествено и в договорения срок реконструкции и ремонти на жилища, магазини, офиси, вили.

ДЖИ ПИ ТИ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Комплексно строителство и търговия със строителни материали. Архитектурно-железарски работи.

ДИ - ТРЕЙД ЕТ
Единствен оторизиран дилър на фирмите IZOCAM, YALTEKS, SANIFOAM, ACTAV ACOUSTIC за България. Топло-, хидро-, звукоизолация, стенни акустични пана, италиански декоративни бои и мазилки, окачени тавани. Поликарбонатни плоскости. Сухо строителство.

ДИДИ ЕТ
Монтажни работи. ОВ, ЕЛ, ВиК и тенекеджийски услуги.

ДИЕКС ООД
Проектиране и изпълнение на покривни остъклявания със самостоятелни ребрести конструкции, павилиони, витрини, входни козирки и др. От плексиглас, лексан или други поликарбонатни плоскости и стоманени профили.

ДИНЕВИ И СИЕ 
ДИНЕВИ И СИЕ e специализирана в изготвянето на проекти, свързани със строителство и продажба на луксозни вили, хотели и жилищни комплекси.

ДОМУС - В ЕООД
Проучване, проектиране и строителство на жилищни и обществени сгради.

ЕВРО ИНТЕГРАЛ ЕООД
Комплексно строителство и търговия със строителни материали.

ЕВРОБИЛД КОМПЛЕКТ ООД
Проектиране, инвестиране и строителство на жилища и офиси.

ЕВРОБУЛСТРОЙ ХОЛДИНГ ЕАД
Изграждане на административни, индустриални и различни типове сгради и съоръжения - мобилни, стационарни, базови станции и телекомуникационни съоръжения. Високо качество и професионализъм.

ЕВРОИНЖ - Д ЕООД
Строителство

ЕГИДА - СОФИЯ ЕАД
Строителство и ремонт на обществени сгради и подземни съоръжения (подлези).

ЕД СТРОИМА АД
Комплексно строителство. Бетонови и варови разтвори. Строителна механизация.Търговия. Цветни и черно-бели ксероксни услуги.Туризъм.

ЕКО ЕООД
Проектиране и строителство на стоманени сгради и складове.

ЕКСПРЕС ИНЖЕНЕРИНГ 97 ООД
Комплексно проектиране. Строителство, ремонт на жилищни, обществени, производствени сгради, търговски обекти, бензиностанции. Оценки на недвижими имоти, машини и съоръжения и цели предприятия.

ЕКСТЕРИОР ДИЗАЙН ООД
Материали и технологии за фасади от новия век. Алуминиеви композитни панели. Мрамор и гранит. Стъкло. Ламинати високо налягане. Гъвкави камъни. Декоративни тухли. Конструкции за вентилируеми фасади.

ЕЛБО 91 
Проектиране и изпълнение на строителни обекти в Северозападна България.

ЕНКОРД ЕТ
Произвежда метални конструкции, хидравлични платформи ПХ - 200/14, канални подемници.

ЕПИ СД
Инженерингово осигуряване на обекти и инсталации.

ЕР - БА ООД
Строителство, пълен инженеринг, строителен мениджмънт, строително програмиране. Организация и контрол на административни, търговски и промишлени сгради.

ЕС ЕН БИ АД
Услуги за строителна механизация. Изпълнение на инфраструктура, ВиК отоплителни, електромрежи - вътрешни и външни. Транспорт, земни работи, настилки, метални конструкции, високо строителство и топлоизолация по фасади.

ЖИЛАС 
Ниско строителство.

ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО ЕООД
Изгражда жилища - монолитно, система ППП, културно-битово и друго строителство.

ЖИЛФОНД ЕООД
Строителство, ремонт и експлоатация на жилищен и нежилищен фонд, ремонтно-строителни услуги на граждани.

ЖКС ООД
Комплексно проектиране, строителство и инженеринг на престижни сгради, банки, бизнес центрове, резиденции и хотели. Реконструкция и модернизация на сгради - архитектурни паметници.

ЗАВОДСКИ СТРОЕЖИ 
Проучване, проектиране и изпълнение на промишлени и жилищни обекти.

ЗАВОДСКИ СТРОЕЖИ ПС - СОФИЯ ОБЛАСТ АД
Изграждане на строителни обекти, реконструкции и ремонти, проектиране и изграждане на подземни и надземни гаражи.

ЗСК - БОРУЙ АД
Проектиране, строителство, производство и монтаж на сглобяеми конструкции от обикновен и предварително напрегнат стоманобетон. Транспортни услуги. Сертификат по ISO 9001:2000.

ЗСК ИМОТИ ЕООД
Строителни услуги (комплексно строителство), покупко - продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, услуги със строителна механизация и транспорт.

ИВАН ДЖАХОВ-СТРОЙПРОДУКТ ЕТ
Комплексно строителство: проектиране и изпълнение, ремонти, услуги и търговия.

ИВЕКС - УЗУНОВ ЕФ
Проектиране, строителство жилищни ПКБС от копка до ключ, търговия със строителни материали в страната и чужбина.

ИЗВОРА ЕООД
Строително-инженерингова дейност. Проектиране и изграждане на граждански и промишлени обекти, производство на строителни материали и зделия, транспортна и лизингова дейност.

ИКП ООД
Нагревателни контури за подово отопление, изолационни шлаухи и тръби от ПВХ, бензинопроводи. Изследователска дейност в областта на кабелите и кабелното оборудване, изолационни материали, кабелна арматура, изпитания на кабели.

ИНВЕСТСТРОЙ ООД
Проучване, проектиране. Комплексно строителство. Търговия на едро със строителни материали. Монтаж на метални конструкции.

ИНЖ. ТОДОРОВ ЕФ
Обекти на промишленото и гражданското строителство "от копка до ключ". Линейни обекти по водоснабдяване и канализация, кабелизация, газопроводи и паропроводи.

ИНЖЕНЕКС 
Промишлени пещи - строителство и ремонт.

ИНЖСТРОЙ - ОФ /ПЛЕВЕН/ 
Ново строителство и основен ремонт на водопроводи, канализации, топлофикации, улични и декоративни настилки.

ИНЖСТРОЙ СОФИЯ ЕАД
Проектиране и изграждане на магистрали и пътища, улуци, аерописти, мостове, подлези и надлези, метростанции, тунели, канали, елзахранване ВН, СрН, НН, трафостанции и улично осветление, топлофикация, водопроводни и канализационни мрежи, бензиностанции.

ИНЖТАЛАНТ ООД
Проектиране и строителство на подземни комуникации, вертикална планировка, пътища, улици, паркинги, паркове. Жилищно строителство. Ремонтни работи.

ИНОВАЦИОННИ - ОПТИКО ЕЛЕКТРОННИ СИСТЕМИ - ИОЕС ЕООД
Дистрибутор и специализиран сервиз на геодезическа, фотограметрична техника и технологии, лазерни сканиращи системи GIS-LIS и GPS решения на CARL ZEISS, TRIMBLE, INTERGRAPH, IMAGING, OPTECH.

ИНТЕРСТРОЙПРОЕКТ - 90 ООД
Проучване, проектиране и строителство. Инвестиране. Недвижими имоти.

ИНТЕРТАЙМ КОНТИНЕНТАЛ АД
Строително-инвестиционна компания Интертайм Континентал АД е със 17 години опит в строителството на жилищни, административни и търговски обекти и е член на Камарата на строителите в България. Сертифицирана по EN ISO 9001:2000.

ИСКРА - 1 ЕООД
Недвижими имоти. Производство и монтаж на дървени сглобяеми къщи и бунгала.

К.В. - СОТИРОВ - КОСТАДИН СОТИРОВ ЕТ
Изграждане на ел. съоръжения, ел. инсталации и кабелни линии за високо и ниско напрежение.

КАДА - ЙОРДАН МИХАЙЛОВ ЕФ
Проектиране, строителство жилищни ПКБС от копка до ключ, търговия със строителни материали в страната и чужбина.

КАМАРА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ 
КСБ е юридическо лице, създадена на основание на Закона на камарата на строителите. Създава и поддържа Централния професионален регистър на строителя. Обединява над 2500 водещи строителни фирми, структурирани в 27 областни представителства в страната.

КАМИН ЕТ
Реконструкции, ремонти и ново строителство на магазини, финансови бюра, ресторанти и заведения за хранене и увеселение до ключ. Фирмата е изпълнила облицовката на стадион "Нефтохимик" и много други обекти.

КБ - 90 
Строителство и проектиране.

КЕЙБИЛД ЕАД
Строителство на жилищни и обществени сгради, инфраструктурни обекти, укрепителни и възстановителни мероприятия на съществуващи съоръжения и изграждане на нови. Хидротехническо строителство, хидромелиоративно строителство. Ремонтни дейности.

КЗУ - ВАРНА ЕАД
Проектира, изработва и монтира строително-метални заваръчни конструкции, резервоари, цистерни и съдове под налягане.

КИБЕЛА ООД
Производство на софтуер за строителната индустрия. Събиране и разпространение на информация за изделия в строителната индустрия.

КЛК ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Проучване, проектиране, узаконяване и строителство на жилищни и обществени сгради със специално предназначение. Всякаква строително-ремонтна дейност. Сделки с недвижими имоти. Консултации.

КОЛОР - СК 
Строителство, строително-ремонтна дейност и строително бояджийство.

КОМЕРСИНА - КООПЕРАЦИЯ КООП
Проучване, проектиране и строителство. Луксозно изграждане до ключ. Съвременни технологии и материали.

КОМОС ООД
Строителство, ел. монтаж на технологично оборудване, външна търговия, пожарогасене и пожароизвестяване, охранна сигнализация.

КОНСОРЦИУМ БАЛКАН ООД
Финансово-кредитна, инженерингова, консултантска, строителна и търговска дейност в България и в чужбина.

КООПСТРОЙ 
Строителство и ремонтни работи. Производство на дървени и метални детайли. Дървообработка. Производство на малки бетонни елементи.

КОРОЛ 
Комплексно строителство. Строително ремонтна дейност. Търсим терени за застрояване, предлагаме жилища, офиси, магазини. Недвижими имоти.

КОСМОС ООД
Строитество, монтажи и елмонтажи.

КРЕМИКОВСКИ СТРОИТЕЛ АД
Проектиране, строителство и ремонт на промишлени и граждански обекти. Дърводелски, метални и арматурни заготовки. Бетони и разтвори.

КРИСМИТ - 06 ЕООД
Проучване. Проектиране. Строителство.

КРОНОШПАН БЪЛГАРИЯ ЕООД
Лидер в производството и търговията на: ПДЧ, ЛПДЧ, OSB, MDF, HDF, лакиран HDF, ламиниран MDF, работни плотове, подови настилки, стенни панели, кантове и аксесоари.

КРОСС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД
Проектиране, инвестиране и строителство до ключ на луксозни жилища, офиси и административни сгради. Ремонти.

КУНОВИ ЕФ
Озеленяване, вертикална планировка, направа на детски площадки, цветя, дървета, храсти, паркоустройство.

ЛАЗУР - ЙДК ЕФ
Ниско и високо строителство.

ЛИВИПАН СД
Проучване, проектиране и строителство на промишлени и жилищни сгради. Довършителни работи.

ЛЮБЕКС 
Пътностроителни и пътноремонтни работи, благоустрояване и озеленяване - изграждане и поддържане на улици, площади, паркове и градини. Строително-ремонтни работи. Сметосъбиране, сметоизвозване, улично почистване.

ЛЮЛИН - ВЕСКО АНГЕЛОВ ЕТ
Търговия с черни метали, арматурен двор, строителни материали и железарски стоки. Собствен транспорт.

МАЙСТОР МАНОЛ ЕТ
Проектира и изпълнява "от изкоп до ключ" всички видове сгради.

МАКОС ООД/АРМИРА - 7 ООД 
Проектиране и строителство на сгради, спортни комплекси, паркове, екокъщи - родопски стил, улично осветление, ВиК, мостове, пътища. Полагане на облицовки и настилки. Реставрация на архитектурни обекти. Саниране.

МАРСЕН ООД
Проучване, проектиране и строителство на жилищни и обществени сгради до ключ. Отопление, вентилация, климатизация, ВиК, електроинсталации.

МАТЕРХОРН ООД
Жилищно строителство, ремонтни и довършителни работи.

МЕРИДИАН-БОЧЕВ ЕООД
Комплексно изграждане на промишлени и граждански обекти. Вертикални планировки. Хидроизолации. Окачени тавани. Алуминиеви дограми.

МЕТАЛСТРОЙ АМС ООД
Проектиране, производство, доставка и монтаж на метални халета. Покривни, стенни ограждения и аксесоари. Доставка и монтаж на сандвич панели. Реконструкции и ремонти.

МЗ - 60 ООД
Проектиране и строителство на жилищни, административни и търговски сгради; реконструкции и реставрации. Комплексна инженерингова дейност в страната и чужбина. Подова и стенна керамика директно от производителя.

МИКСТРОЙ - 90 ООД
Проучване и проектиране, строителство; топлинна изолация, хладилна изолация; изолация пенополиуретан; огнеупорни и изолационни облицовки.

МОДУЛ - 2000 
Модерно, оптимално, динамично, универсално, легитимно. Проектиране и строителство.

МОДУЛ - 90 ООД
Комплексно изграждане на жилищни и производствени сгради. Изграждане на хидро- и пътни съоръжения - мостове, водостоци и канали. Производство на стоманобетонови изделия.

МОНОЛИТ ООД
Проучване, проектиране, строителство до ключ. Ремонт и реконструкция. Промишлени подови настилки, хидро- и топлоизолационни системи, метални системи LINDAB.

МОНОЛИТ 3 ООД
Строителство до ключ на обществени, промишлени, жилищни и многофункционални сгради. Реконструкция и реставрация на специални обекти и паметници на културата. Висококвалифицирани инженерни и технически специалисти с опит от Германия.

МОНОЛИТСТРОЙ - ЧОРБАДЖИЙСКИ, БАЙКУШЕВ ООД
Извършва комплексни инженерингови услуги в областта на хидротехническото, ниското и високото строителство. Луксозно строителство до ключ. Производство на бетонови смеси, алуминиева дограма, армировка и фасониран дървен материал.

МОНТАЖ НА ИНСТАЛАЦИИ И СИСТЕМИ - 96 ЕООД
Проектиране, строителство и ремонт в страната и чужбина.

МПК - ПЛЕВЕН ЕООД
Производство на метални конструкции. Окомплектовки от ламарина с PVC покритие и прахово боядисване. Голямогабаритни сачмени, едно- и двуредови лагери и въртящи кръгове с диаметър до 3000 мм. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000.

МТМ - МИХАЙЛОВ 
Проектиране и строителство на промишлени, обществени и жилищни сгради и съоръжения.

МУЛТИСТРОЙ ВД ООД
Строително-инвестиционна дейност. СМР. Реконструкции. Сертификат ISO 9001:2000. Член на КСБ.

МУТИП ООД
Проучване, проектиране, строителство и търговия с недвижими имоти.

НАФТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД
Водеща строителна и консултантска компания. Обемът изпълнени строително-консултантски дейности за последните 3 години надхвърля 45 млн. евро, което позиционира компанията сред първите пет строителни компании в България.

НЕСПО - НЕСТОРОВ 
Проектиране, реконструкция и изграждане на нови търговски обекти, обществени и частни сгради.

НИВЕЛ ООД
Инженерингова дейност и комплексно строителство.

НИИ ПО СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ЕООД
Научни изследвания. Нотифициран орган от ЕК и МРРБ за оценяване съответствието на строителни продукти като: Орган за сертификация на продукти и на системи за производствен контрол. Орган за контрол и акредитирана изпитвателна лаборатория.

НИКОЛАЙ ГАЛЧЕВ ЕТ
Извършва комплексно строителство. Изработва дървена дограма и мебели.

НИКОЛИ - М ЕООД
Проектиране и строителство до ключ на жилищни и промишлени сгради.

НИКОМ 
Строителство.

НИКОН ЕООД
Строителство и ремонт на жилищни и обществени сгради. Производство на PVC и алуминиева дограма. Арматурен цех. Стоманени конструкции и железарски услуги. Търговия с черни и цветни метали, дървен материал и строителни материали. Окачени тавани.

НИКОН ЕТ
Производство и монтаж на метални конструкции, алуминиева дограма, строеж на жилищни сгради, търговска дейност.

НИПМИ ООД
Проектиране, строителство и реконструкции на жилищни, административни и промишлени сгради. Строителство до ключ на еднофамилни и многофамилни къщи. Стандартни и авангардни европейски технологии. Въвеждане в експлоатация.

НИРАТРАНС ООД
Проектиране и ново строителство. Сгради от метални конструкции. Реконструкции и ремонти. Консултантски услуги.

НОВ ДОМ & ВИТКОМ ЕТ
Предлага жилища в строеж на разсрочено плащане. Ремонт и хидроизолация на покриви. Тенекеджийски и бояджийски услуги, ВиК и ОВ инсталации.

НСИ НЕО СТИЛ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Проучване, проектиране, строителство. Търговия със строителни материали.

ОБЩИНСКА СТРОИТЕЛНА ФИРМА СКАПТОПАРА ЕООД
Административно, културно-битово и жилищно строителство. Вътрешни и външни ел. и ВиК инсталации. Производство на варови и бетонови разтвори и изделия. Услуга с кулокранове и едра механизация.

ОДИСЕЙ 96 ЕООД
Луксозно строителство. Немски алуминиеви стълби и скелета ZARGES. Екологично чисти строителни лепила за теракота, фаянс, бетон, гипсокартон, YTONG, полистиролни топлоизолационни плочи, външни и вътрешни шпакловки и мазилки.

ОРЕХ СП ЕООД
Строителство, ремонт, дървени конструкции, градинска мебел.

ОРЛОВЕЦ ЕООД
Фирмата има 30-годишен производствен опит в: изработване и монтаж на метални конструкции, ел. табла и отоплителни тела, изпълнение на ВиК, ЕЛ, ОиВ инсталации и топлинни изолации. Гарантирано високо качество и ниски цени.

ОС АГРОБИЛД АД
Проектиране, строителство, реконструкции и ремонт на обществени, промишлени и жилищни сгради. Производство и монтаж на метални конструкции и изделия.

П и К КОМЕРС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Строителство и строителни ремонти.

ПАВЕЛ КУЗМАНОВ - ДЕВОР 90 ЕТ
Строителни и монтажни работи. Производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма. Топлоизолация и хидроизолация.

ПАНОНИЯ СТРОЙ ЕООД
Ниско и високо строителство на всички видове сгради. Пътища и вертикални планировки. Подземни комуникации. Проучване, проектиране, изграждане и реализация.

ПЕРУН - 89 ЕООД
Строителство на жилищни, обществени и промишлени сгради. Търговия със строителни материали. Заготовка на арматура. Покупко-продажби на недвижими имоти.

ПИРДОПИНВЕСТ ООД
Строителство.

ПЛЕВЕН ИНЖЕНЕРИНГ АД
Строеж в България и извън страната по всички строителни технологии. Произвежда бетони и елементи, стоманени конструкции, армировки и изделия от дърво. Технически контрол

ПМКД-СТРОЙ ПЕТЪР ДИМИТРОВ 
Пълен инженеринг, строителство и търговия.

ПРЕСТИЖ - М 
Проучване, проектиране и строителство. Производство на строителни гвоздеи.

ПРОМИШЛЕНО СТРОИТЕЛСТВО ХОЛДИНГ 
Строителство.

ПЪТНО УПРАВЛЕНИЕ 
Извършва текущ ремонт, поддържане и озеленяване на републиканската пътна мрежа. Проучва, проектира и инвестира ремонта и строителството на пътищата.

ПЪТСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ СТАРА ЗАГОРА АД
Строителство, реконструкция и ремонт на пътища и пътни съоръжения, улици и градски комуникации, инженеринг.

Р. С. ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Строителство на монолитни жилищни сгради, фамилни къщи и вили, обществени сгради. Довършителни и ремонтни работи. Сделки с недвижими имоти.

РАЛИЦА - 5М ЕООД
Строителство, реконструкции и ремонт на промишлени, битови и жилищни сгради. Изпълнение на жилищни сгради до ключ. Саниране на сгради. Топло- и хидроизолации.

РЕГИАНА - ВК СД
Инженерингова дейност в областта на услугите. Проучване, проектиране, строителство. Търговия.

РИВАЛ - ИНЖЕНЕРИНГ СД
комплексно проучване и проектиране. Строителна и ремонтна дейност. Недвижими имоти.

РИЯЛ - САНДАНСКИ ЕТ
Извършва строителство на частни жилищни сгради, ремонти и промишлено строителство.

РОНИМЕКС ООД
Алуминиеви профили и окомплектовка за алуминиева дограма и стъклопакети от гръцки и италиански производители. Пространствен интериор и дизайн.

РУСАЛКА - ХОТЕЛИ ООД
Фирмата е специализирана в извършването на всички видове строителни дейности, стандартни и нестандартни строителни решения, къртачни услуги, почистване и извозване на строителни отпадъци.

РУСЕИНВЕСТ ООД
.

САГА - 7 ООД
САГА-7 ООД ПРЕДЛАГА СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ: Комплексен ремонт на жилища. Вътрешно архитектурно оформление. Комплексно проектиране и строителство до ключ на къщи и вили.

СГРАДОСТРОЕНЕ ЕООД
Проектиране, производство на строителни изделия и конструкции. Строителство на жилища, промишлени и селскостопански сгради в страната и чужбина. Транспортни услуги и услуги със строителна механизация. Търговска дейност в страната и чужбина.

СГРАДОСТРОИТЕЛ АД
Строителство на обекти с промишлено и културно-битово предназначение, жилищни обекти, производство на строителни разтвори и бетонови изделия и строителни услуги на населението.

СЕТИК - ЯНЧО НЯГОЛОВ ЕТ
Проектира и извършва всички видове строителство на жилищни, обществени и промишлени сгради.

СИЛВИЯ КОМ ЕООД
Най-голямата фабрика за производство на арматурни мрежи и FERT греди. Електрозаварени мрежи. FERT ГРЕДИ (решетъчни арматурни носачи).

СИМСТРОЙ ЕТ
Проектиране, строителство, ремонт на жилищни, обществени и търговски обекти. Лицензиран оценител на цели предприятия. Недвижими имоти, машини и съоръжения и други.

СКЕЛЕ БГ ООД
Поцинковани фасадни и кофражни скелета. Алуминиеви подвижни кули. Работна височина на фасадно скеле над 50 м, натоварване на кофражно скеле 65 т/кв.м, максимална работна височина на кулите 13,6 м. Скелето отговаря на всички изисквания за безопасност.

СКУТОВ ЕТ
Проектиране и строителство.

СМК ЕООД
Строителство, конструкции, маркетинг.

СМК - СНАБА ЕООД
Произвежда: всички видове бетонови тръби за канализация от ф200 до ф1000. Доставя всички видове строителни материали "от копка до ключ".

СМП - БУХОВО АД
Строителство на сгради. Производство, транспорт и полагане на бетон. Пясъкоструене на метални конструкции.

СОКОМ ЕТ
Строителство - високо и ниско; телефонизация и сондажи.

СП - БАЗИ ЕООД
Проектиране, строителство, специализирани строителни материали, изделия от стоманобетонни елементи за промишлено, жилищно и др. строителство; търговска дейност.

СРЕДНОГОРЕЦ ЕТ
Проектиране и строителство. Луксозни ремонти на офиси и жилища. Качество и гаранции.

СТЕЛИТ КРЪСТЕВ ЕТ
Проектиране, строителство жилищни ПКБС от копка до ключ, търговия със строителни материали в страната и чужбина.

СТИЛ ПРОЖЕКТ 
Проектиране, строителство, инженеринг.

СТОБИС 
Строителство, ремонт, реконструкции

СТОБОТ 
Проектиране, строителство, ремонт и специални огнезащити.

СТРАЙП ЕООД
Груб строеж и довършителни работи. Външни и вътрешни ремонти на жилищни и обществени сгради. Изграждане на ВиК и ОВ инсталации. Хидроизолация на покриви. Топлоизолация. Член на КСБ.

СТРОИТЕЛ БУРГАС ТПК
Извършва строителни, бояджийски, ел., ВиК, тенекеджийски, железарски и дърводелски услуги. Произвежда варови и циментови разтвори.

СТРОИТЕЛ ЛУКОВИТ ЕООД
Високо и ниско строителство.

СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ АРНАУДОВ ЕООД
Ниско и високо строителство. Довършителни работи. Строителство до ключ.

СТРОИТЕЛНА ФИРМА - СТОЯН КАЛЧЕВ 
Проектиране и строителство на жилищни и обществени сгради.

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ПРОИЗВОДСТВО ЕООД
Производство и монтаж на метални конструкции, строително тенекеджийство, топло- и хидроизолация, търговия със строителни материали.

СТРОИТЕЛНО - ИНВЕСТИЦИОННА КОМПАНИЯ СИ - КАМ 21 ООД
Проектиране, строителство, консултантска дейност. Инвестиции в строителството.

СТРОИТЕЛНО ИНВЕСТИЦИОННА КОМПАНИЯ ВИГО СТАР ООД
Проектиране, строителство, консултантска дейност. Инвестиции в стоителството.

СТРОИТЕЛСТВО - К ЕООД
Проучване, проектиране и строителство на жилищни и обществени сгради.

СТРОЙКОМ Г и Л ООД
Комплексно проектиране и строителство на жилищни, административни и промишлени сгради. Алуминиева дограма. Съвременни технологии и високо качество. Многогодишен опит.

СТРОЙКОМЕРС ЕООД
Строителство и ремонт на жилища, учрежденски, културно-битови и промишлени сгради. Пътно строителство. Изграждане и монтаж на метални конструкции. Производство на алуминиева и PVC дограма. Външни и вътрешни щори. Търговия със строителни материали.

СТРОЙРЕНТ ЕООД
Отдава под наем строително оборудване, механизация. Вишки и лифтове - самоходни, чупещо рамо, подемни платформи. Кофраж. Фасадно и алуминиево скеле. Химически тоалетни. Хаспели. Работни платформи. Тръби за отпадъци. Контейнери. Огради. Дребна механизация.

СТРОЙУНИВЕРСАЛ ЕООД
Фирмата извършва строителство на промишлени, комунално-битови, обществени и жилищни сгради в страната и чужбина, гарантира срочно изпълнение и високо качество.

СТРОМИКС АД
Изпълнява пълен инженеринг на обекти от всички сфери. Проектира, изпълнява и предлага жилища, офиси и магазини. Решава всякакви сложни инженерни задачи.

СТЪЛБИ ООД
Производство на професионални и домашни стълби.

СУКМО ЕТ
Извършва облицовки и настилки на сгради с всички видове мрамори, варовици, керамика, гранит, гнайс в страната и чужбина.

СХЛ ЕООД
Комплексно строителство. Груб строеж. Довършителни ремонти. Топлоизолации. ВиК. Поставяне на фаянс и теракота. Машинно отпушване на канали. Къртене и пробиване.

ТАНГЕНТ - 90 ЕТ
Строителство и проектиране на електрически, ВиК и ОВ инсталации. Прокарване на магистрални водопроводи от полиетиленови тръби.

ТЕЛЕКОМСТРОЙ АД
Извършва проучване, проектиране, строителство и монтаж на подземни и съобщителни кабели и мрежи.

ТЕРА 50 
Проектиране, строителство, ремонт. Сделки с недвижими имоти.

ТЕРАТРАНС ООД
Агенция за недвижими имоти; строителство и ремонти; проектиране и експертни оценки.

ТЕРРА ГРУП АЙ ЕР БИ ООД
Проучване и инвестиции в строителството. Продажба на апартаменти и гаражи.

ТЕХНОАРТ СД
Търговия на едро и дребно с цимент, гипс, вар, керамзит, хидрофобен шперплат, гипскартон и конструкция. Окачени тавани, хидро- и топлоизолации и над 3000 други артикули. Издава списание EXPOSE.

ТЕХНОАРХ СД
Проучване, проектиране, строителство. Плоскости от поликарбонат за горно осветление, интериор, фасади.

ТЕХНОМАКС СД
Проектиране. Строителство.

ТИСЕН КРУПП 
Строителни системи, асансьори, ескалатори, кофражи, скелета, предварително напрегнат бетон, стоманени въжета, шпунтови стени, заваръчни материали, водопроводни чугунени тръби, стоманени тръби, стъклени покриви, обезпрашаващи климатични инсталации.

ТИТАНСТРОЙ ЕТ
Проектиране, заготовка и монтаж на всякакъв вид метални конструкции и дограма.

ТОБО ООД
Проектиране и изграждане на жилищни и административни обекти, бензиностанции (Shell, OMV и Petrol), ски-лифтове, влекове и други строителни дейности.

ТОП - ТРЕЙД ООД
Изгражда жилищни, промишлени, културно-битови сгради.

ТОП СТРОЙ ООД
Проучване и проектиране на ниско и високо строителство на сгради. Всички видове довършителни и ремонтни работи, проектиране, дизайн и изграждане на луксозни апартаменти и офиси.

ТОП ТОЙ ООД
Отдаване под наем, продажба и сервизно обслужване на преносими санитарни възли. Предлагаме удобни и функционални кабинни тоалетни, асенизационна кола, обслужваща санитарните възли, безвреден и безопасен препарат за преносими тоалетни.

ТОПЛОРЕМОНТСТРОЙ АД
Услуги за строителна механизация. Изпълнение на инфраструктура - ВиК, отоплителни и електромрежи (вътрешни и външни). Транспорт, земни работи, настилки, метални конструкции, високо строителство и топлоизолации по фасади.

ТОРКРЕТ ЕООД
Строително-ремонтни работи. Сондажно-инжекционни и торкретни работи. ПЕ тръбопроводи - доставка и полагане. Рязане и разбиване на бетони с багерен чук. Масирани изкопи на земни и скални почви. Разрушаване на сгради и съоръжения. Топлоизолации.

ТОРНАДО - ДИЛ ООД
Строителство и строително-монтажни ремонти. Бензиностанции и газостанции. Електически и ВиК инсталации. Отоплителни, вентилационни и климатични инсталации. Акредитиран орган за контрол от вида "С".

ТРАНССТРОЙ /КЛОН ПЛОВДИВ/ ЕООД
Жп, пътно и промишлено строителство и ремонти, услуги - строителна механизация, автотранспорт, стр. лаборатория.

ТРАСЕТ СД
Високо и ниско строителство.

ТРИНЕКС ООД
Проектиране, ново строителство - груб строеж и строителство.

ТРОЯНСКИ СТРОИТЕЛ ЕООД
Строителство и ремонт на жилищни и промишлени сгради. Производство на бетонови и варови разтвори. Арматурни, железарски и транспортни услуги.

ТУРИСТИНЖЕНЕРИНГ АЛБЕНА 
Изгражда нова база за туризъм и отдих; извършва реконструкция и модернизация на хотели, къмпинги и други.

ТУРИСТСТРОЙ - ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Изпълнява всички видове строително - монтажни работи до готов стоков продукт. Високо производителен бетонов възел. Автотранспорт. Инвеститорски консултации.

ТУРИСТСТРОЙ ПЛОВДИВ ДФ
Строителна система от леки бетонни тела.

ТУРИСТСТРОЙ СЛЪНЧЕВ БРЯГ ЕООД
Продава всички видове строителни материали. Комплексно строителство. Строително-монтажни работи. Бетонови и варови разтвори. Проектира, изработва и монтира алуминиева и PVC дограма и стъклопакет.

ТУРССТРОЙ 
Строителство и ремонт на жилищни и обществени сгради, промишлени халета, продажба на бетонови, варови и циментови разтвори.

УНИ ЕТ
Извършва строителен надзор на проектиране и строителство. Изпълнява всички видове строителна дейност.

УРОЖАЙ '90 СД
Проучване, проектиране и изграждане до ключ на жилищни сгради и търговски обекти.

ФА - МИЛ ООД
Строи висококачествени жилища, офис сгради и хотели в България. Отличаваме се с чудесни технически възможности, а задоволяването на нуждите и желанията на нашите клиенти е основен приоритет за нас. Предлагаме гъвкави методи за разплащане.

ФЕЪРПЛЕЙ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД
Инвестиции и строителство на луксозни жилища, офиси, еднофамилни къщи, хотели и административни сгради в елитни квартали. Оборудване до ключ. Производство на домашно, хотелско и офис обзавеждане.

ФИЛТО - С ООД
Проектира прецизно. Строи стилно. Продава коректно.

ФОНТАН 90 - ГЕРГИНА СЛАВОВА ЕТ
Строително-монтажни работи, производство и монтаж на алуминиева дограма.

ФРИЗОМАТ ООД
Доставка и монтаж на широка гама метални халета.

ХАКЧТОК ЕТ
Проектиране на жилищни и обществени сгради. Строително-ремонтни дейности. Производство на всички видове дограми и мебели за дома.

ХАН КРУМ ЕТ
Проектиране, строителство, предприемачество, ремонтна дейност.

ХЕЛИОС СТИЛ ООД
Комплексно строителство, реконструкции, довършителни и ремонтни работи, сухо строителство, термопанели, всички видове инсталации.

ХИДРОТОП 2000 ООД
Оторизиран сервиз на KRUPP - хидравлични чукове. Услуги с тежка строителна механизация. Разрушава армиран и неармиран бетон, асфалт, скали и сгради.

ХИМСТРОЙ БУРГАС ООД
Строителство и ремонт на съоръжения в областта на енергетиката, химическата, петролната и металургична промишленост. Хидроизолации, топлоизолации и антикорозионна защита. Ремонт на съоръжения с повишена опастност.

ХОРИЗОНТ ПЛЕВЕН 
Строителство и проектиране на жилищни, културно-битови и промишлени сгради.

ХРИСТО ХРИСТОВ - ЪРНЕСТ ЕТ
Проектиране, строителство, преустройство, ремонт на сгради и съоръжения.

ХРИСТОВ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Строителство и реконструкции на сгради и съоръжения. Конструкции от различен тип – стоманени, дървени, комбинирани, стоманобетонни: монолитни, сглобяеми, монолитни по системата “пред плочи”.

ЦВЕТА - ГЕРГАНА - ВАСИЛ ХАДЖИЙСКИ ЕТ
Проектиране и строителство на жилищни и обществени сгради. Ремонтно-строителни работи.

ЦВЕТАН НАЙДЕНОВ - ЦЕЦО Б - 1 ЕООД
Магистрални топлопроводи. Водопровод и канализация. Изолации на тръбопроводи. Резервоари - изработка и монтаж на рулонни резервоари. Конструкции, халета, павилиони. Водогрейни котли. Хидроизолации по покриви. Довършителни строителни работи.

ЧЕДО - 47 
Производство на циментови изделия. Продажба на строителни материали. Строителство. Инженеринг.

ШЕВКЕНОВИ ЕТ
Проектиране, комплексно строителство, ремонт и преустройство на банки, офиси и луксозни заведения, окачени тавани, облицовки.

ЮПИТЕР НМ 
Проектиране, монтаж на тръбопроводи, пречиствателни и помпени станции, комплексно строителство.

ЯНА - 91 ЕТ
Проектиране, строителство и търговия със строителни материали, покупко-продажби на недвижими имоти.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: