Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 02.05 Монтажи. КИП и А. Технологично оборудване.

АРКО СИСТЕМС 
Проектиране, доставка и монтаж на системи и прибори за автоматично регулиране и управление на ОВК инсталации, пречиствателни станции и други. Изработване на табла.

АСИ - ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Инженерингови услуги: проектиране, програмиране, монтаж, доставка на програмируеми контролери, операторски станции и панели. КИП, инвертори, релейно-контакторна апаратура, сервиз и обучение. Инженерингов партньор на SIEMENS за системи SIMATIC.

БИСЕР ЕФ
Изработване и монтаж металоконструкции, паропроводи, газопроводи, водопроводи и търговска дейност.

БУЛМОНТ 
Комплектен монтаж и пускане в действие на технологични, информационни и обслужващи инсталации и системи и тяхното сервизно обслужване. Изработка и монтаж на метални конструкции и съоръжения от листов и профилен метал.

ВСС - 90 ООД
Представител в България на западни фирми, производители на машини, съоръжения и инструменти за газокислородно, защитногазово и плазмено заваряване и рязане, вкл. добавъчни материали, стомани и прокат, бояджийска техника, високоповдигащи хидравл. платформи

ГЕНОВ - Т ЕТ
Метални конструкции, окачени тавани, алуминиева дограма. Дърводелски работи.

ДИМИТРОВ - РАШКОВ СД
Изработване единични съоръжения от неръждаема стомана. Специални заварки, аргонно-дъгово заваряване на неръждаема стомана. Строително-монтажни работи.

ДОБРОТИЦА БСК ООД
Производство и монтаж на промишлени, селскостопански и курортни сгради.

ЕЛАМЕДА ЕООД
Бързи автоматични индустриални - врати производство на DITEC Италия (ISO 9001). Топлинни PVC завеси. Автоматизирани товаро-разтоварни рампи. Автоматични врати за хладилни камери. Системи за контрол на достъпа.

ЕЛКО - ИРИНА СПАСОВА ЕТ
Всички видове строително-монтажни работи, ремонти и реконструкции. Монтаж на съоръжения за отопление и вентилация, металоконструкции, котелни инсталации. Монтажи и ремонти на машини и съоръжения в областта на хранително-вкусовата и леката промишленост.

ЕЛСТРОЕЖИ - 91 ООД
Строителство на електрически мрежи и монтаж на трафопостове и подстанции.

ЕМУ АД КЛОН ПЛЕВЕН 
Проучване, проектиране и монтаж на елуредби, съоръжения и електропроводи от 0,4 до 400 kV.

ЕНЕРГОИМПОРТ - ЕКСПОРТ ООД
Проектиране, доставка, монтаж и рехабилитация на енергийни, промишлени и битови електроинсталации, генератори, трансформатори. Кабели, елдвигатели, КИП и А заварки на цветни метали. Гъвкави топлинни изолации за многократна употреба.

ЕНЕРГОМОНТАЖ БС АД
Монтаж, ремонт и преустройство на енергийни, промишлени и отоплителни котли и инсталации, съдове под налягане, тръбопроводи за водна пара и гореща вода, газови и повдигателни съоръжения. Метални резервоари за нефт и нефтопродукти.

ЕНЕРГОМОНТАЖ ХОЛДИНГ АД
Ремонт и реконструкция на енергийни и промишлени обекти.

ЕНЕРГОПРОММОНТАЖ АД
Извършва монтаж и ремонт на обекти от енергетиката и нефтохимическата промишленост в регион Бургас.

ЕНЕРГОПРОММОНТАЖ Р. АД
Строително-монтажни работи в енергийни и промишлени обекти.

ЕФРЕМОВ и СИЕ ООД
Проектиране, проучване, монтаж и ремонт на кабелни мрежи високо и ниско напрежение, подстанции и електропроводи. Доставка трансформатори, кабели и ел.съоражения от страната и внос.

ЖЕЛЯЗКОВ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Проучвателни, проектни и консултантски работи. Електромонтаж, строителство и ремонт на електрически уредби, въздушни и кабелни линии до 110 kV.

ЗАВОДСКИ СТРОЕЖИ - ДЕВНЯ АД
Строително-монтажни работи. Груб строеж.

ИВЕКС - УЗУНОВ ЕФ
СМР, пр-во и монтаж на метални тавани и облицовки с ПВС - ламели - внос, тип ХЪНТЪР.

ИНЖЕНЕРНО БЮРО МИНЕВ - ДУШКОВ 
Отопление, вентилация, климатизация, прахоулавяне - инженеринг, водоподготовка на котли.

ИПУ - СОФИЯ ЕООД
Специализирана арматура за пара: кондензоотделители, възвратни клапи, регулираща арматура. Арматура високо налягане до Р 500, предпазни и регулиращи клапани. Арматура за химически среди.

КАНТОРА 71 ЕООД
Представителство на продуктовата линия BROEN: BALLOMAX - сферични вентили, размери DN 10-500, различни изпълнения. BALLOREX - оптимално балансиращ комплект за отоплителни системи с 4 различни функции.

КИБОР 
Монтажи.

КИМ - СТРОЙМЕТАЛ ООД
Произвежда тръбно строително фасадно скеле в 10 модификации, тръбни връзки (жабки) и всички видове съединения за строителното скеле, кофражни платна и др. Използва се в кораборемонта и корабостроенето.

КОМПЛЕКСНИ ЗАВАРЪЧНИ УСЛУГИ ООД
Изработка, монтаж и ремонт на резервоари с обем до 50 хил. куб. м, съдове под налягане, метални конструкции. Монтаж и заваряване. Технология за увеличаване на обема на експлоатирани резервоари с повдигане. Рулонни резервоари.

МБМБ СД
Проектиране и монтаж на вътрешни и външни инсталации: електро, отоплителни, климатични, вентилационни, водопроводни и канализационни.

МЕТАЛСТРОЙ ИНВЕСТ ООД
Комплектни сгради от метални конструкции. Инженеринг, изработка монтаж.

МОНТАЖИ ЕАД
Монтажно-инсталационна дейност на промишлени, енергийни и други обекти. Механично оборудване, елинсталации, КИП и А, отопление и вентилация. Производство и монтаж на стоманени конструкции, резервоари, тръбопроводи, въздуховоди.

МОНТАЖИ ВАРНА АД
Изработка и монтаж на стоманени конструкции. Изграждане на цилиндрични стоманени резервоари. Монтаж и ремонт на парни и водогрейни котли, технологични тръбопроводи - ниско и високо налягане. Монтаж на машини и агрегати. Ел. монтажни работи. КИП.

МОНТАЖИ РУСЕ АД
Извършване на комплексен монтаж, тръбопроводи, газопроводи, отоплителни централи, абонатни станции, отоплителни, вентилационни и климатични инсталации. Изработване и монтаж на стоманени метални конструкции, пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации

МОНТАЖИНЖЕНЕРИНГ АД
Проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции - резервоари до 50 000 куб.м. Съдове под налягане. Изграждане на електро-, газови и ОВ и ВиК инсталации. Тръбопроводи и газопроводи. Монтаж и ремонт на енергетично оборудване, машинен монтаж.

МОНТСТРОЙ ЕАД
Монтажно-инсталационни работи. Електро, отопление, вентилация и климатизация, ВиК, метални конструкции, елтабла, нестандартно оборудване.

ПЕТЪР ВИДИНСКИ 
Проектиране и изпълнение на метални конструкции.

ПЕЩОСТРОЕНЕ И ИЗОЛАЦИИ МОНТАЖИ АД
Монтажи на топло- и студоизолации, пещостроене.

ПМУ - СОФИЯ ЕООД
Извършва всякакъв вид промишлен /електро-, КИП, машинен и ОВ/ монтаж и отоплителни инсталации на частни лица.

ПРОМЕНЕРГОМОНТАЖ АД
Строителство и монтаж на обекти в страната и чужбина. Производство на конструкции от профилна и листова стомана.

ПРОМИШЛЕН МОНТАЖ СД
Изработва и монтира метални конструкции, монтаж технологично оборудване и отоплителни инсталации. Изработка и монтаж сглобяеми павилиони и офиси.

РОЯЛ БИЛДИНГ ЕООД
Изпълнение и монтаж. Машини и съоръжения. Всички видове заварки както и специални заварки. Уникални строителни материали и технологии. Инженеринг. Ел., КИП и пусково-наладъчни работи.

РУДИН - ДИНЕВ И ЖЕЛЕВ И СИЕ СД
Изграждане и ремонт на подстанции 110, 220, 400 kV. ЗРУ 20 и КРУ 6 kV. Монтаж и електромонтаж на електроцентрали. Монтаж и ремонт на котелно оборудване, тръбопроводи ниско и високо налягане. Изграждане на фотосоларни и ветроенергийни паркове.

СИМТИ КОМПЛЕКТ ММ ЕООД
Строително-монтажни работи. Метални конструкции. Промишлени тръбопроводи, подемни съоръжения. Съдове под налягане.

СИТИ СТРОЙ 92 ЕООД
Доставка и монтаж на метални конструкции за спортни зали, складове, супермаркети, бензиностанции. Ремонт на жилищни сгради. Търговия и монтаж с мрамор, гранит и гнайс. Транспортни услуги.

СКК ООД
Специализирана в ремонт и поддържане на всички видове инсталации, с опит в ремонта и поддържането на асфалтови бази и горивни стопанства.

СМК - МОНТАЖИ АД
Проектира и изпълнява: Архитектурно-строителни работи. Сградни Ел., ВиК и ОВ инсталации. Външни водопроводи и канализации. Улични и пътни настилки. Благоустрояване. Топлинно счетоводство. Измервателна лаборатория.

СПЕКТЪР - ХРИСТО НИКОЛОВ ЕТ
Строително-монтажни работи. ВиК, Ел и отоплителни инсталации на жилищни и обществени сгради. Ремонт на водопроводи на ВиК.

СТС АД
Изработка и монтаж на металоконструкции, паропроводи, газопроводи, котли.

СТС АД
Изработка и монтаж на металоконструкции, паропроводи, газопроводи, котли.

ТИТАНСТРОЙ ЕТ
Проектиране, заготовка и монтаж на всякакъв вид метални конструкции и дограма. Нестандартни ремонти и конструктивни укрепвания на комприетирани конструкции. Качествен ремонт на всякакав тип покриви и фасади.

УНИВЕРС-ДМ ЕФ
Монтажи.

УРОЖАЙ '90 СД
Проучване, проектиране и изграждане до ключ на жилищни сгради и търговски обекти.

ФЕМ ООД
Електрообзавеждане на промишлени, битови и обществени сгради. Разпределителни, измервателни и командни електрически табла. Метални услуги.

ЧАХОВ ООД
Строително тенекеджийство с възможност за индивидуално художествено изпълнение. Метални конструкции, ЛТ ламарина и всичко от листов метал. Саниране.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: