Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 02.06 Строителни изолации. Геосинтетици. Антикорозионна защита на метални и стоманобетонни конструкции. Индустриални подови системи

А. ФИЛИПОВ ЕТ
Изпълнява топло- и хидроизолации, настилки и облицовки с тухли и плочки и др.

АДИ КОМЕРС САЛАМБО ЕООД
Производство и търговия с битумни рулонни хидроизолации, мембрани. Продукти за пътища - грундове, емулсии, полимермодифицирани битуми.

АДИНГ - БЪЛГАРИЯ ЕООД
Хидроизолации за резервоари, басейни, подземни конструкции, плоски покриви, мостове. Пълнители и уплътнители за фуги и пукнатини. Материали на циментова и епоксидна основа за подови покрития, антикорозионна защита. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000

АЙ ТИ БИ РУФ ЕООД
Хидроизолация на сгради и съоръжения. Целогодишна поддръжка на покриви и водоотвеждащи системи.

АКЗ БУРГАС ООД
Полагане на антикорозионни и огнезащитни покрития. Бластиране, грундиране и боядисване на метални и бетонни конструкции. Горещо поцинковане и алуминизация. ISO 9001:2008.

АЛЕКС 92 ЕТ
Индустриални подови настилки на база епоксидни екологично чисти и сертифицирани. Богата цветова гама.

АЛППРОФИ 
Извършва топлоизолации на сгради - частично или цялостно. Хидроизолации и височинно ремонтни услуги. Боядисване на фасади, почистване на стъкла на трудно достъпни места.

АЛХИМИКА БЪЛГАРИЯ ЕООД
Грундове. Хидроизолация-хигрофобизация. Защитни и антикорозионни покрития. Промишлени и индустриални подове. Запълване, запечатване и херметизиране на фуги. Добавки за бетон и циментови разтвори. Системи за анкериране. Системи за инжектиране.

АМАРЕА - ИЛСОР ООД
Монтаж на съвременни хидроизолации на водещи световни фирми на покриви, тераси, гаражи, мостове, външни и вътрешни стени, подове в сутерени. Уникална противообледителна система за улуци и водостоци.

АНТИКОР ЕФ
Изпълнява топло- и хидроизолации, торкет, пясъкоструене, антикорозионна защита, антистатични и антисептични настилки. Защита на съдове в хранително-вкусовата промишленост и др.

АРМОРМАТ ООД
Битумни керемиди и хидроизолационни системи от най-големия износител в света IKO - Канада.

АСМАТЕХ ООД
Хидроизолационни материали. Добавки за бетон, замазки и мазилки. Готови сухи смеси. Строителни лепила и фугиращи смеси. Бояджийски материали. Епоксидни покрития. Битумни продукти. Уплътнители за фуги. Геотекстил. Топло- и звукоизолационни материали.

АТАНАС МИТКОВ ЕТ
Изпълнява топло- и хидроизолации, тенекеджийски работи, настилки и облицовки с тухли и плочки, антистатични и антисептични настилки, хладилна изолация и др.

БИТУМАТ ЕООД
Предлага на склад битумни и PVC хидроизолационни материали - български и внос. Фирмата е официален представител и дистрибутор на ИЗОЛА ПЕТРОВ и ФИБРАН. Предлага изпълнение на строителни изолации.

БРАЯН - ТЕРМОИЗОЛ ООД
Огнеупорни и киселиноустойчиви зидарии. Топлинни и хладилни изолации с ламаринена обшивка и замазка. Всякакви строителни обшивки с ламарина.

БУЛСТАВ ООД
Проектиране и изпълнение на индустриални подове. Износоустойчиви и антистатични настилки за производствени помещения, складове, бензиностанции, автосервизи, магазини. Шлайфан бетон и саморазливни епоксидни и полиуретанови подове и материали за тях.

БУЛХАУС ООД
Полагане на безшевни топло-, хидро- и шумоизолации от полиуретан - покриви, стени, основи, басейни, хладилни камери. 30-годишна гаранция.

БУЛХИМ ИНДУСТРИЯ ООД
Доставка и полагане на подови покрития от полиуретанови и епоксидни смоли за индустриални и търговски обекти. Шлайфане на бетон, мрамор и дърво. Машини за шлайфане.

ВАЛЛИ - 10 ЕООД
Индустриална подова настилка шлайфан бетон. Строителство на жилищни и промишлени сгради. Ремонтни и довършителни работи. Монтаж на ЕЛ и ВиК инсталации. Хидро- и топлоизолация. Услуги със строителна механизация.

ВОРОШИЛОВ ЕООД
Хидроизолации. Топлоизолации. Довършителна и ремонтна дейност. AL и PVC дограма. Блиндирани и интериорни врати. Официален вносител на интериорни врати MASONITE. Вътрешни и външни щори.

ГЕРМАНОВ - БГ ООД
Продажба и полагане на битумни хидроизолационни материали на GENERAL MEMBRANE Италия и на битумни керемиди (шиндли) на TEGOLA CANADESE Италия. Гаранция 10 години.

ГИМЕКСПОРТ АД
Топло- и хидроизолационни системи, геосинтетични продукти, звукоизолации, мазилки, бои, лакове, лепила, цветни фуги, гранитогрес, фаянс, теракота, санитарен фаянс.

ГОЛДЕН ГЛОРИЯ ЕТ
Всичко за вашия галваничен цех и пречиствателна станция. Киселинно устойчиви PVC изолации на подове за галванични цехове, пречиствателни вани за галванизация. Изработка на нови вани. Филтър вани.

Д. ИВАНОВ ЕТ
Изпълнява довършителни работи в обществени, културно-битови обекти, офиси и др.

ДИДИ-94 ЕТ
Извършва проектиране, строителни изолации и всички видове строително-монтажни работи, включително ремонт и реконструкция.

ДОБАУ ЕООД
Топло- и хидроизолации. Сухо строителство - гипскартон. AL и PVC дограма. Довършителни работи.

ДОН КОНСТРАКШЪН ПРОДУКТС БЪЛГАРИЯ ЕАД
Производство и търговия със строителна химия. Всички типове индустриални настилки. Материали за шлайфан и щампован бетон. Епоксидни и полиуретанови подови покрития, саморазливни настилки и замазки. Системи за паркинги и гаражи.

ДРАГИЖЕВИ ООД
Висококачествени хидро- и топлоизолационни материали от Италия. Хидро- и топлоизолации по съвременни технологии. Продажба и изпълнение. Гаранция 10 години. Сертификат ISO 9001.

ЕВГЕНИЙ РУСЕВ ЕТ
Настилки за взривоопасна среда - негорима, искронеобразуваща, антистатична. Доставка на пожарогасители, шлангове, ПП табла, огнепреградители, ПП хидранти, ПП одеяла, огнезащитни бои.

ЕКИП СОКОЛОВИ СД
Извършва хидро- и топлоизолация, търговия с осветителна техника, строителни материали, порцелан, метали; транспортни услуги.

ЕКОСТРОЙ РАЗГРАД ЕТ
Изпълнява саморазливни подови настилки, антистатични и антисептични покрития, шлайфетони, покривни изолации, хидроизолационни системи от PVC с гаранции над 10 години, топлоизолационни и нтикорозионни защити.

ЕКСА 5 ООД
Изключителен представител за България на акрилно еластомерните хидро- и топлоизолационни покрития АКЮ произведени в САЩ. Отлично сцепление, капсулират ръждата, не се напукват и лющят, противоплесенни, екологично чисти, икономически ефективна алтернатива.

ЕН АР ДЖИ ПОЛИМЕРТЕХ ООД
Проучване, диагностика, проектиране, изграждане и СМР в областта на хидроизолационни системи. Полимерни защитни и антикорозионни покрития. Промишлени и индустриални подове. Обработка на фуги. Системи за инжектиране и анкериране. Саниране на бетони.

ЕРГОТЕК БГ АД
Квалифициран монтаж и доставка на хидроизолационни системи за покриви, основи, стени в основи, гаранция и поддръжка. Професионални технически решения.

ИЗОЛА ЕФ
Изпълнява топло- и хидроизолации, настилки и облицовки с тухли и плочки и др.

ИЗОЛА - ПЕТРОВ ЕООД
Произвежда хидроизолационни материали с модифициран APP и SBS битум: воалит, полизол и други, битумни керемиди, каширан стиропор за топлоизолация.

ИЗОЛСТРОЙ ЕООД
Окачени тавани. Метални конструкции. Строителство и ремонт. Производство на сребърен феролит и разредители. Торкрет и пясъкоструене. Стоматологичен кабинет ХЕЛИОДЕНТ.

ИЗОЛСТРОЙ 21 ЕТ
Строителни изолации, антикорозионна защита на метални и стоманобетонни конструкции, довършителни и ремонтни работи, монтаж и ремонт на водопровод и канализация.

ИЗОЛСТРОЙ-АНКОВ 
Специализирани хидроизолации, антикорозионни покрития, пясъко струене, торкрет.

ИЗОМАТ ЕФ
Изпълнява топло- и хидроизолации, хладилни изолации, настилки и облицовки с тухли и плочки, антикорозионна защита, антистатични и антисептични настилки.

ИЗОСОФ ООД
Хидроизолация в строителството. Саморазливни подове. Киселиноустойчиви настилки. Ремонтни работи.

ИЗОСТИЛ 2000 ЕООД
Пясъкоструене, топло и студо изолация, антикорозионна и химична защита, хидроизолация.

ИЗОТЕРМ ООД
Доставка и монтаж на сандвич панели, ЕТАЛБОНД, профилна ламарина, стиропор EPS, подложка от стиропор за ламинат, саниране на сгради. Всички видове топло- и хидроизолации.

ИЗОТЕХ ООД
Изпълнява топло- и хидроизолации, хладилни изолации, настилки и облицовки с тухли и плочки, антистатични и антисептични настилки и др.

ИЗОФАКТОР 97 ЕООД
Проектиране и изпълнение на хидроизолационни покрития за плоски и скатни покриви. Покривни решения за панелен блок. Основи и фундаменти на сгради. Тенекеджийски дейности - изпълнение с поцинкована и медна ламарина. Сертификати.

ИНДЪСТРИАЛ ФЛООРС ЕООД
Industrial Floors е компания, специализирана в изграждането на индустриални подове и бетонови настилки.

К. ТИНКОВ ЕТ
Изпълнява топло- и хидроизолации, настилки и облицовки с тухли и плочки и др.

КОБО БГ ООД
Изключителен дистрибутор и сервиз на фирма LEISTER. Техника за заваряване на пластмаси - ръчни пистолети за заваряване с горещ въздух, автомати и екструдери за заваряване на покривни мембрани, подови настилки, фолиа. Машини за челно заваряване на тръби.

КОНИКС ТРЕЙД ООД
Подови настилки. Епоксидни и полиуретанови подови системи, подходящи за широк спектър от производства. Комплексни решения при изграждане на нови или поправка на стари индустриални и декоративни подови покрития.

КРИОМА ЕООД
Битумни хидроизолационни мембрани. ТРО - синтетични мембрани, битумни керемиди, аксесоари, двойни подове, изолация на основи и фундаменти, топлоизолации.

ЛИВАС ЕООД
Богата гама хидроизолационни материали със сертификат ISO 9002 за основи, покриви, тераси, пътни и жп мостове. Топло- и звукоизолационни материали от минерална вата, полистирол, антикорозионни и киселиноустойчиви подови покрития.

ЛИЙФ ГРУПА ПРОЕКТИРАНЕ СИСТЕМИ СД
Специализирани машини с лазерно управление, за изпълнение на индустриални бетонни настилки SOMERO. Висока точност и производителност. Покриват най-високите изисквания за равнинност.

ЛИМАН ЕТ
Топло, хидро и киселинно устойчиви изолации, пакетно повдигани плочи.

ЛИНКАМП ООД
Доставка и сервиз на: песъкоструйна техника CLEMCO, техника за безвъздушно нанасяне на покрития WIWA, автобояджийска техника SATA.

МАКСИМ ЮНАЙТЕД 
Изключителен представител на западноевропейски фирми за хидро- и топлоизолации, защита на фундаменти, стени, плоски, наклонени, озеленени покриви, резервоари, басейни, мостове, тунели. Материали на склад в България, изпълнения, гаранции.

МАРКОНИ - СН ЕООД
Проектиране и изпълнение на индустриални подове. Износоустойчиви и антистатични настилки за производствени помещения, складове, бензиностанции, автосервизи, магазини. Шлайфан бетон и саморазливни епоксидни и полиуретанови подове и материали за тях.

МИК СТРОЙ ООД
Топло-, хидро- и специални изолации. Тенекеджийски обшивки. Настилки, облицовки и саморазливни подове. Ремонти.

МИСТРАЛ ООД
Изпълнява топло- и хидроизолации, настилки и облицовки с тухли и плочки, пясъкоструене, антикорозионна защита, защита на съдове в хранително-вкусовата промишленост и др.

МОНО-М ЕТ
Изпълнява топло- и хидроизолации, хладилни изолации, настилки и облицовки с тухли и плочки, пясъкоструене, антикорозионна защита и др.

МПМ - МИРЯНА МАДЖАРОВА ЕТ
Проектиране, строителство, ремонт. Настилки и изолации.

Н. МАТЕЕВ и СИЕ СД
Изпълнява топло- и хидроизолации, хладилни изолации, торкет, настилки и облицовки с тухли и плочки, пясъкоструене, антикорозионна защита, защита на съдове в хранително-вкусовата промишленост и др.

Н. СТАЙКОВ ЕТ
Изпълнява топло- и хидроизолации, настилки и облицовки с тухли и плочки, антикорозионна защита, антистатични и антисептични настилки и др.

НЕОСТИЛ ПРОТЕКТ ООД
Внос, търговия и монтаж на изолационни материали и системи за строителството. Бои, мазилки, фасадни топлоизолационни системи CAPAROL - Германия. Хидроизолационни и топлоизолационни продукти и системи ESHA Гърция/Холандия. PVC подови настилки LINO FATRA.

НИТОМА БИЛД ЕООД
Продажба и изпълнение на обмазваща хидроизолация на циментова основа, замазки, настилки, облицовки.

НОВОСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Хидроизолации - VANDEX и антикорозионни покрития - ZINGA. Изпълнение на хидроизолации, усилване с карбонови ленти. Полиуретанови изолации. SURFA PORE C - нанотехнология за хидроизолация, импрегниране и хидрофобизация на циментови замазки, мазилки.

НОНВОТЕКС АД
Нетъкани текстили за строителството. ГЕОМАТ - за дрениране на жилищни и стопански постройки, авто- и жп пътища; за армиране на почвени слоеве при свлачища; като разделител на земен грунд; като противопробивен слой; при изграждането на геомембрани.

НСИ НЕО СТИЛ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Топлоизолационни системи SWISSPOR Швейцария. Хидроизолационни системи AXTER Франция. Саморазливни и двойни подове. Окачени фасади. Бои. Мазилки.

НЮ КОНСТРАКШЪН ГРУП ООД
Индустриални бетонни подове – стоманени и полипропиленови фибри на BEKAERT, повърхностни втвърдители и импрегнатори ROCLAND, профили за дилатационни фуги PERMABAN, машини и материали за шлайфан бетон BARTELL, полиран бетон (LEED стандарт).

ОНДУЛИН СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ООД
Внос и продажба на висококачествените покривни материали на ОНДУЛИН ГРУП: вълнообразни листове ОНДУЛИН, новата керемида ОНДУВИЛА, битумни шиндли БАРДОЛИН, хидроизолационни мембрани БИТУЛИН, влагозащита за основи ФУНДАЛИН, подпокривни фолия ОНДУТИС.

П. КОЕВ ЕТ
Изпълнява топло- и хидроизолации, хладилни изолации, настилки и облицовки с тухли и плочки, пясъкоструене, антикорозионна защита, защита на съдове в хранително-вкусовата промишленост и др.

П. ПЕТКОВ ЕТ
Изпълнява топло- и хидроизолации, хладилни изолации, настилки и облицовки с тухли и плочки, пясъкоструене, антикорозионна защита и др.

ПАМПОВ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Индустриални настилки UCRETE - най-здравата настилка за хранително-вкусовата промишленост. Строителство и ремонт на жилищни и промишлени сгради и съоръжения.

ПАНБЕКС БЪЛГАРИЯ ЕООД
Повърхностни втвърдители, самонивелиращи се покрития, импрегнатори и помощни материали за индустриални подове. Специални циментови смеси – разтвори за ремонт и защита на бетонови конструкции, несвиващи се разтвори. Технически решения и консултации.

ПАСИТА ЕООД
Интернет портал съдържащ фирми и продукти в областта на изолациите и съпътстващите процеси

ПЕНЬО ПЕТКОВ ЕТ
Изпълнява топло- и хидроизолации, хладилни изолации, настилки и облицовки с тухли и плочки, пясъкоструене, антикорозионна защита и др.

ПЕЩЕРОСТРОЕНЕ И ИЗОЛАЦИИ ООД
Изпълнява топло- и студоизолационни и пещостроителни работи по тръбопроводи, апарати, пещи и котли в промишлеността.

ПОКРИВНИ ГРАДИНИ ООД
Озеленяване на покриви, тераси, балкони. Естествена зеленина. Проектиране, доставка, изпълнение.

ПРОМИЗОЛ 
Изпълнява топло- и хидроизолации, торкет, хидро- и пясъкоструене, настилки и облицовки с тухли и плочки, антикорозионна защита, антистатични и антисептични настилки. Защита на съдове в хранително-вкусовата промишленост и др.

ПРОЦЕРЕС 
Там, където другите не могат. Нестандартни ремонтни дейности по алпийски метод: заводски комини, силози, мостове, язовирни стени, заводи, черкви, административни сгради.

ПСИ ЕООД
Пещостроителни и изолационни работи. Строително тенекеджийство. Топло- и хидроизолации.

Р. МИХАЙЛОВ ЕТ
Изпълнява топло- и хидроизолации, хладилни изолации, настилки и облицовки с тухли и плочки, антистатични и антисептични настилки и др.

РАДЕВ ЕООД
Изпълнява епоксидни саморазливни стенни и подови покрития, хидро-, топло- и киселиноустойчиви изолации. Ремонтни и довършителни работи в строителството. Производство на бетонови изделия - тухли, коминни тела, тротоарни плочи.

РОЗАНА ЕФ
Изпълнява топло- и хидроизолации, настилки и облицовки с тухли и плочки и др.

РОКУУЛ - БЪЛГАРИЯ ЕООД
ROCKWOOL е най-големият производител на минерална вата в света. Висококачествени продукти за строителна изолация - фасадни системи и покривни конструкции, техническа изолация и пожарозащита. Минералната вата осигурява топлоизолация, звукоизолация.

РОМЕКС - ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО БЪЛГАРИЯ 
Предлага епоксидни и ПУ - покрития за: хранително-вкусовата промишленост, уредостроене, електроника, фармация, химическа промишленост, многоетажни гаражи, складове. Изолации за депа за битови отпадъци, тунели, дънни изолации.

СИГМА ВИТЕС ООД
Абразивно почистване на метални конструкции. Хидроизолации на бетонови повърхности. Фасадно боядисване. Изпълнение по алпийски способ.

СИЗОЛ ЕФ
Изпълнява топло- и хидроизолации, настилки и облицовки с тухли и плочки, пясъкоструене, антикорозионна защита, огнезащитни покрития, антистатични и антисептични настилки и др.

СИЙЛ ТОП ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Строителна химия от водещи световни фирми. Проектира и изгражда хидроизолации в промишленото и гражданското строителство. Епоксидни, акрилни, полиуретанови, индустриални и декоративни подови настилки. Саниране и обновяване на бетонови повърхности.

СИЛИКАЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Официален представител на немския концерн SILIKAL GmBH. Световен лидер в производството и приложението на реактивни смоли, предназначени за ХВП индустрята, промишлеността и търговията.

СИМИЗОЛ ЕФ
Изпълнява топло- и хидроизолации, настилки и облицовки с тухли и плочки, антикорозионна защита, антистатични и антисептични настилки и др.

СИПЕР БЪЛГАРИЯ ООД
Предлагаме цялата гама топлоизолационни материали от каменна вата ROCKWOOL, от силикатна вата ISOVER, от пенополистирол, от микропореста гума. Разполагаме с епоксидни настилки за промишлени подове.

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПОДОВИ ПОКРИТИЯ ЕООД
Проучване, проектиране и изработка на индустриални и декоративни подове. Подходящи за всички браншове на ХВП, болници, складове. Без прекъсване на производствения процес.

СТРОИТЕЛ - НЕДЕЛЧО НЕДЕЛЧЕВ ЕТ
Покривни изолации. Настилки с епоксидна смола. Международен автомобилен транспорт. Външна и вътрешна търговия.

СТРОИТЕЛНИ - ИЗОЛАЦИИ ООД
Хидро- и топлоизолации, хидротехнически и подземни съоръжения. Антикорозионна защита. Вътрешни покрития на резервоари. Химически устойчиви антистатични и антисептични подови настилки и облицовки. Спортни настилки. Торкрет на стоманобетонови конструкции.

СТРОЙИЗОЛ ЕТ
Специализирана фирма за изолации в строителството: топло-, хидро- и киселинноустойчиви изолации.

ТЕРМСТРОЙ - 96 ООД
Пещостроене. Топлинни и хидроизолации за битови и промишлени нужди.

ТЕХНОКОНСУЛТ ЕТ
Индустриални и декоративни подови настилки - саморазливни, антисептични, електропроводими - RPM BELGIUM N.V. Полиуретанови течни изолационни мембрани RPM Inc. Лакове за антикорозионна защита - SPIES HECKER GmbH. Бояджийски пистолети и помпи ANEST IWATA.

ТИС ГРУП ЕООД
ТИС ГРУП е фирма, специализирана в строителството на сгради и в сферата на търговията със строителни материали на едро и дребно. Топлоизолации, хидроизолации и ремонт на покриви. Довършителни работи.

ТРАНСКОМПЛЕКТ ООД
Транспортно строителство.

ФИСТАД ООД
Саниране - топлоизолации, хидроизолации, височинни строителни ремонти (алпинисти), боядисване, монтажни услуги, почистване. Търговия на едро и дребно с топлоизолационни материали и стоки за височинни дейности.

ФЛОРИКС ООД
Дружеството предлага антикорозионни системи и епоксидни полиуретанови и ММА настилки. Извършваме репарация на бетон и специфични строителни услуги.

ФОРТУНА - АНТИКОР СД
Пердприемачество. Строителни изолации и антикорозионна защита. Строително-монтажни работи.

ХАЛИЛ ЕТ
Полагане на подова замазка с турбозолни машини. Работим с екип от професионални майстори. Извършваме топлоизолация и шлайфана замазка.

ХАНКО - МИТЕВ ООД
Вносител на хидроизолационни APP и SBS материали от КАСАЛИ Италия. Проектиране и изпълнение на хидроизолации в строителството. Шиндли от ИКО Канада. Керемиди от поцинкована ламарина с прахово покритие.

ХЕРАВИЛ ООД
Представител на VILLAS Австрия за битумни хидроизолации за плоски и скатни покриви. Системи за покриви, градини, мостове и съоръжения. Самозалепващи системи. Вносител на трапецовидна ламарина, крепежни елементи, минерална вата, стиропор, PVC и ТРО.

ХЕРМЕТИКА ООД
Търговски център за съвременни полиуретанови технологии за хидроизолиране. Грундове. Хидроизолация. Защитни покрития. Индустриални подове. Антикорозионна защита. Бои, лакове. Фуги - запълване, запечатване. Строителни лепила. Системи за инжектиране.

ХИДРОЕКСПЕРТ ЕООД
Всичко за покрива от Хидроексперт. Полагане на хидроизолации и битумни керемиди. Доставка и монтаж на безшевни улуци, обшивки от ламарина. Срочно и качествено изпълнение на договорените строителни работи. Фиксирани цени, гаранция за качество в писмен вид.

ХИДРОЛИФТ АВ ООД
SIPLAST - Франция. Най-новото в хидроизолационните материали и системи: шиндли 3,5 мм, 5 мм, рулонни материали на база SBS битуми - основи, хоризонтални, скатни, обитаеми и озеленени покриви и тераси, басейни, мостове, фуги. Проектиране, доставка, монтаж.

ХИДРОМАТ ЕООД
Основана 1992 г., ХИДРОМАТ ЕООД е една от водещите фирми у нас в сферата на хидро- и топлоизолационните материали. Използва консумативи с най-високо качество. Предлага цялостно проектиране, доставка и монтаж.

ХРОНОС ЕООД
Строително предприемачество, довършителни работи. Топло- и хидроизолации. Комплексни решения в строителството.

ШИНДАР - ЕКСПРЕС 
Монтаж, ремонт и поддръжка на метални конструкции.

ЮВА ЕООД
Проектиране и вътрешен дизайн. Изпълнение на офиси, хотели, магазини, жилища и др. Окачени тавани DONN. Водосточни системи от PVC - POLYPIPE - Англия..

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: