Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 02.10 Доставка и монтаж на асансьори

АЛЕКС ЕА ООД
Фирмата проектира и произвежда електрически и хидравлични пътнически, товарни, кухненски и панорамни асансьорни уредби. ALEX EA e официалeн и единствен представител на швейцарскитe компании BUCHER HYDRAULICS AG, DATWYLER.

АСАНСЬОР ЕТ
Проектиране, доставка, монтаж и узаконяване. Гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички видове асансьори - местно производство и внос.

АСАНСЬОРНИ МОНТАЖИ АД
Със своите 15 поделения, разположени на територията на цялата страна, осигурява доставка, монтаж, гаранционно поддържане и сервиз на всички видове асансьори и ескалатори. Единствен представител на SCHINDLER - Швейцария за България.

АСАНСЬОРНИ СЕРВИЗИ АД
Сервизно обслужване на асансьори и други съоражения; производство, доставка и ремонт на резервни части, проектиране, производство и модернизация на асансьори и други дейности на територията на страната.

АСАНСЬОРОСТРОЕНЕ 98 ЕАД
Проектира и изработва: всички видове електрически и хидравлични асансьори, асансьори с долно машинно помещение, асансьори за офиси и банки, панорамни асансьори.

Б. А. ПЕЙЧЕВ ЕТ
Доставка, монтаж и сервиз на всички видове асансьори.

БИГОР ЕТ
Доставка, монтаж и поддръжка на асансьори - вносни и български. Комплексно строителство - ниско, високо, инженерно и монтажи.

БОРВАС ООД
Доставка и монтаж на асансьори - български и вносни, пътнически и товарни. Денонощно сервизно обслужване без почивни дни.

БОЯДЖИ 69 ЕТ
Фирмата се занимава с проектиране, доставка и монтаж и сервизно обслужване на всички видове асансьорни уредби.

БУЛЛИФТ СД
Проектиране, доставка, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на български и вносни асансиори и ескалатори от водещи фирми в асансиоростроенето.

БУЛЛИФТ ООД
Доставка, монтаж, поддръжка, реконструкция и ремонт на всички видове асансьорни уредби.

ДИК ЕТ
Доставка, монтаж, сервизно и гаранционо подържане на всички асансъорни уредби.

ДМДБ - ВИТОША СД
Доставка, монтаж, сервиз на асансьорни уредби.

ИЗАМЕТ - ПЪРВА ЧАСТНА АСАНСЬОРНА ФАБРИКА ООД
Проектира, произвежда по европейски норми, монтира и узаконява асансьори с електромеханично и хидравлично задвижване с товароподемност от 100 кг до 100 т - пътнически, товаро-пътнически, товарни, автомобилни, кухненски, фасадни и панорамни.

КП ПРОМКООП 
Производство, монтаж, ремонт, гаранционно и абонаментно обслужване на всички видове асансьорни уредби и подемни съоръжения.

МАРИЦА М ЕТ
ИЗКУСТВО В АСАНСЬОРИТЕ. Панорамни, класически, домашни, стълбищни, товарни асансьори, кухненски, гаражни асансьори. Ескалатори. Подемници. Метални конструкции. Сценична техника. Проектиране, доставка, монтаж, денонощен сервиз.

МИСО ЕТ
Окомплектовка, доставка, монтаж, преустройство, ремонт и поддръжка на асансьори.

РЕИ ЛИФТС ЕООД
Проектиране, производство, доставка, монтаж и сервиз на ескалатори и асансьори - пътнически, панорамни, гаражни, банкови и офисни.

ТЕХНОС ООД
Проектира, произвежда, монтира и узаконява асансьори - пътнически, товарни, панорамни, автомобилни, кухненски и специални с електро- и хидрозадвижване. Гаранция 2 години. Гаранционен и извънгаранционен сервиз.

ШИНДЛЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД
ШИНДЛЕР ГРУП е най-големият доставчик на ескалатори и вторият в света производител на асансьори. Представител за България ШИНДЛЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: