Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 02.11 Технологично оборудване за бензиностанции и газозарядни станции

METAKOM-СЛЗ АД
Национален дистрибутор на Българските масла Плама за бензин , дизел и газ на едро за София и страната - доставка до обекта с големи отстъпки тел. 963-13-52, 0898-463-766

АРГОСТИЛ ООД
Технологично оборудване за бензиностанции. Проектиране, строителство и реконструкции на жилища, хотели, административни и промишлени сгради и бензиностанции.

ЕСИДА ЕООД
Пълна комплектация на газстанции. Доставка на спирателна е регулираща арматура, изпарители, помпи, компресори за пропан бутан. Проектиране, узаконяване, монтаж.

ЕФИР ЕТ
Бензино и гозооборудване. Доставка на газ на едро и дребно. Изграждане на авто и жп складови терминали за пропан-бутан и пълначни съоръжения за битови газови бутилки.

КАСПАР ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Техническо оборудване за газозарядни станции и газови инсталации. Нивомери, антивибриращи и електроизолиращи връзки, изпарители, сигнализатори за газ, електромагнитни вентили, филтри, стабилизатори, регулираща и предпазна арматура.

КЪЛВАЧА ИНЖЕНЕРИНГ 
Проектиране и изграждане на търговски и ведомствени обекти, бензиностанции, газостанции, метанови инсталации, инсталации за промишлени и битови нужди, резервни части. Метални конструкции. Алуминиева дограма. Лизингови условия и инвестиционни кредити.

ПЕТРОСИСТЕМС ООД
Проектиране, доставка и монтаж на технологично оборудване за бензиностанции и газозарядни станции.

СОЦИАЛИНВЕСТ ЕООД
Проектиране и строителство на газозарядни станции, търговия, транспорт, съхранение и пласмент на газ пропан-бутан.

СТРОЙМАШ ТЕХНИКА ООД
Бензиностанции и газостанции - модулни, преносими, напълно оборудвани. Автоцистерни за горива. Метална обшивка с топлоизолация на автоцистерни. Резервоари за петролни и спиртни продукти. Хидравлични платформи. Преса - карбовъчна.

СТРОЙМАШИНЖЕНЕРИНГ ООД
Бензиностанции и газстанции - модулни, преносими, напълно оборудвани. Автоцистерни за горива. Метална обшивка с топлоизолация на автоцистерни. Резервоари за петролни и спиртни продукти с обем 2,5-6 куб.м. Хидравлични платформи. Преса - кербовъчна.

ТОПЛОФИКАЦИЯ И ГАЗИФИКАЦИЯ 93 ЕООД
Проектиране, доставка и монтаж на: газостанции и инсталации за втечнени газове; арматура - спирателна и регулираща за газови и отоплителни инсталации. Дизел и газ електроагрегати.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: