Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 02.12 Газифициране

АКВА И ГАЗ ЕООД
Проектиране и изграждане на газови, отоплителни, ВиК инсталации. Доставка на оборудване и арматура - котли, радиатори, лири, бойлери, конвектори, горелки, тръби и фитинги - медни, полиетиленови, полипропиленови, PVC, поцинковани, санитарна арматура.

БЪЛГАРИЯ ТЕРМ ООД
Газови котли и горелки. Газови конвектори. Газово лъчисто отопление. Газова арматура. Изпарител.

ДЕКАМЕКС ООД
Проектиране, производство и монтаж на неръждаеми бойлери и системи за БГВ и ВИК. Хидрофори. Слънчеви и газови отоплителни инсталации.

ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ ЕТ
Проектиране и изработка на газови инсталации. Поддръжка, ремонт и реконструкция на съоръжения в повишена опасност.

ИВКОМ КОМЕРС ЕООД
Промишлена и битова газификация, газови котли и горелки, газови бойлери АУСТРИА ЕМАЙЛ. Отоплителни системи, работещи с газ. Камини с газ Heat&Glo (USA). Когенератори и газови турбини. Сертификат по ISO 9001:2008.

ИТАЛКАЛОР ЕООД
Доставка на газова арматура от Италия. Газови горелки, газови конвектори и чилъри на газ.

КАЛОРИЯ ООД
Доставка, монтаж и абонаментна поддръжка на стенни газови котли за отопление и БГВ. Генерален представител на горелки с марката RIELLO.

КАСПАР ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Проектиране, доставка и изграждане на газови, битови и индустриални инсталации. Изпарители, спирателна, регулираща и контролно-измервателна арматура. Инфрачервени излъчватели. Котли, горелки, бойлери, генератори за топъл въздух.

КЛАС БОЙЧЕВ ЕООД
Изграждане и ремонт на котелни централи. Горелки, котли, парогенератори. Изпарителни станции за пропан бутан. Изграждане на всички категории тръбопроводи. Инфрачервени излъчватели.

КОВАЧЕВ ГАЗ СЗ ЕООД
Всички видове дейности в битовия и промишления сектор - проектиране, доставка и монтаж на газови, отоплителни, климатични и вентилационни инсталации. Заваряване. Ковано желязо. Закаляване с ТВЧ.

ЛИЛИЯ ХИВ ООД
Проектиране, изграждане и абонаментно обслужване на газопроводи, газови инсталации, съоръжения и метанстанции. Внос на газови котли, парогенератори, генератори за топъл въздух, топловъздушни апарати на газ, газови бойлери, газови термопомпи, когенератори.

ОВЕРГАЗ ХОЛДИНГ АД
ОВЕРГАЗ ХОЛДИНГ АД обединява специализирани фирми, които осъществяват широк спектър от дейности в областта на природния газ. Компанията планира и реализира пълния цикъл: маркетинг, проектиране, строителство, експлоатация, продажби на природен газ.

ПЕРЛА СЕРВИЗ ПЛЮС ЕООД
Проектиране, изграждане, монтаж, експлоатация, поддържане и обслужване на газоснабдителни системи и газови инсталации в сгради, работещи с природен газ. Продажба и монтаж на неръждаеми бойлери, електроуреди и резервни части.

РОБЕРТ БОШ ЕООД - НАПРАВЛЕНИЕ ТЕРМОТЕХНИКА 
Внос и дистрибуция на отоплителна техника на природен газ и твърдо гориво, както и соларни системи за битова гореща вода - за изграждане системи, отговарящи на високите изисквания на клиентите за комфорт, енергийна ефективност и рентабилност.

СТРОЙМОНТАЖГРУП ООД
Изграждане, монтаж и ремонт на преносни газопроводи, газохранилища, газови инсталации, газови съоръжения, топлопроводи, метални конструкции, резервоари. Сертификационен номер EN ISO 9001:2000 Q050702.

ТЕРМОГАЗ ЕООД
Проектиране, доставка, изграждане и узаконяване, гаранционно и сервизно обслужване на газови отоплителни, технологични и котелни инсталации в бита и промишлеността. Преустройство на горивни и бойлерни инсталации. Изпълнение на нетрадиционни решения.

ТЕХНОГАЗ ООД
Проектиране, доставка и монтаж на битови и промишлени газови и отоплителни инсталации. Газови котли и камини. Инфрачервени излъчватели.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: