Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 04.01 Мебели. Материали, профили и аксесоари за мебелната промишленост

АЙ ТИ БИ КЪМПАНИ ЕООД
Директен вносител на мека мебел, матраци и консумативи за мебелната промишленост, билярдни маси.

АЛЕМА - 1 ООД
Проектиране на интериори. Доставка и монтаж на мебели - внос от Италия.

АРАНЖ ЕООД
Български мебели. Оригинални решения по поръчка и стандартни варианти за обзавеждане на дома. Богата цветова гама. Висококачествени материали.

АРБАНАСИ АД
Производство на нетъкани текстили: геотекстили, подови покрития, филтри за газово-дисперсни среди, кече.

АРХ ЛИБРИ ООД
Специализирано издателство. Издаво годишните продуктови каталози BRICK – за строителството, за мебелите, за хотела и заведението и списание ВКЪЩИ.

АСКОМ ЕТ
Внос и търговия с материали за мебели - кухненски плотове, мивки и аксесоари. Механизми за вграждане, ПВЦ и метални лайсни, вратички, первази, кухненски мебели.

АСКОМ - АСЕН КИРОВ ЕТ
Внос и търговия на кухненски механизми от алуминий, кухненски плотове и гръбчета, мивки, смесители и уреди за вграждане, алуминиеви профили и рамки за вратички, кухненски вратички MDF и мебелен обков.

АТАМАР ООД
Производство на кухненско обзавеждане, трапезарии, секции, детско - юношеско обзавеждане, спални, мебели за антре, офис мебели, мебели за заведения. Склад за продажби на ПДЧ. Магазин за мебелен обков.

АТЕЛИЕ БОТЕВ ООД
Индивидуално проектиране за домове, офиси, магазини и заведения (ул. Георги Софийски 4). Търговия с материали за мебелно производство (пл. Родина 2).

АТМ ЦЕНТЪР АД
Производство на раздвижено легло с електрическо дистанционно управление. Захранване 220 V, 50 Hz. Приложение за дома, хотели, почивни станции, фитнес, медицински, възстановителни и козметични центрове.

БАТИС - 2000 ЕТ
Изработва и монтира еднокатна и двукатна дограма и стъклопакет. Изработва масивни врати - външни и вътрешни, ученически бюра. Обзавежда хотели, почивни станции. Всичко за дома от масивна дървесина: кухненско обзавеждане, спални, гардероби, ъглови легла.

БИСМАР ООД
www.mebeli.info - специализиран информационен портал за мебели и интериор. Сп. MD - мебелен дизайн - специализирано двуезично издание, акцентиращо върху дизайна на мебелите във всичките му аспекти www.md-magazine.info

БИТ МЕБЕЛИ ООД
Производство и монтаж на корпусна мебел от ПДЧ по индивидуален проект за дома, офиса, магазини и хотели.

БОНИТА ШОПИНГ ЦЕНТЪР 
Дизайн и цялостно интериорно решение на домове, офиси и хотели. Директен вносител на мебели от известни италиански производители. Предлагаме мебели от български производители. Изпълнение на обзавеждане по индивидуални проекти.

БОРЕЛА - С ООД
Производител на мебели от масив и плочести материали. Производител на дървена дограма.

БРАТЯ КОСТОВИ ООД
Производство на метален мебелен обков - закачалки и мебелни дръжки. Подови сифони. Отливки от цветни метали по чертеж и заявка от клиента.

БРАТЯ ЧИЧЕКЛИЕВИ 
Производство на мебели: офис мебели, гардероби, спални, детски и юношески стаи, кухненско обзавеждане.

БРЯН ООД
Мебели, архитектурни елементи и детайли, изработени от масивна дървесина, ламинат, бамбук и други материали за обзавеждане на жилища, търговски обекти, хотели, офиси и други по индивидуални проекти.

БРЯСТ - Д АД
Производство на мебели: корпусни, тапицирани, от масив; бичен дървен материал; изделия от дървесина; транспорт, търговия в страната и чужбина.

БУДМАКС ЕООД
Департамент МАТЕРИАЛИ И АКСЕСОАРИ ЗА МЕБЕЛНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ тел. 923 19 33, e-mail:pdc@budmax.bg. Кухненски плотове, сурови ПДЧ, мебелен обков, HDF, MDF.

БУКОР ЕООД
Проектиране и производство на цялостно обзавеждане на дома. Безплатен проект, монтаж и транспорт. Гаранция 12 месеца. Високо качество, добри цени.

БУЛДЕКОР ООД
Мебелен завод - офис мебели, обзавеждане за хотели и ресторанти, търговско обзавеждане, офис мебели, хладилни шкафове и витрини. Проектиране, производство и монтаж.

БУЛЕС ЕООД
Произвежда мебели, плочи от дървесни частици, фурнир, паркет, бичени материали от иглолистна и широколистна дървесина.

БУЛМЕБЕЛ ООД
Проектиране и производство по индивидуален проект: мебели за дома, офиса, хотелско, ресторантско обзавеждане, фотореалистични изображения на проектите. Богата цветова гама висококачествени, материали.

БУЛСИЛВА ООД
Внос и търговия на MDF необработени и фурнировани плочи, ламинирани MDF и ПДЧ и фазер. Плотове за кухни и подпрозоречни первази.

БУМИС ТПК
Производство на паркет и мебели по поръчка.

ВАЛДО 
Производство и търговия на мебели за дома, офиса, заведението. Цялостно проектиране и комплексно обзавеждане на мека мебел от България, Италия и Германия. Интериорни врати. Осветителни тела.

ВАЛИНОР ООД
Произвежда мека мебел и аксесоари по оригинален дизайн. Мебели за дома и офиса. Обзавеждане за дискотеки, барове и хотели. Специална колекция УНИКА - дизайнерски мебели за ценители.

ВАЛМОБИЛ ООД
Вносител на италиански мебели за офис и битово обзавеждане. Фирмата поддържа постоянна наличност от над 90 артикула.

ВАРУНИ ЕТ
Изработка на мебели, дограма, врати от масив, ламперия. Всичко от дърво за вашия дом, офис, хотел, ресторант.

ВЕДИ ЕФ
Търговия с мебели, произведени в България.

ВЕНЕЛИНА ЕТ
Производство на тръбна мебел за цялостно обзавеждане на: хотели, ресторанти, сладкарници, офиси, градини и дома. Гарантирано високо качество. Конкурентни цени.

ВЕС-Д - ТЪРГОВСКА КЪЩА 
Мебели по образец, каталог и по поръчка.

ВЕСТА - ЕЛЕНА НЕШКОВА ЕТ
Проектиране и производство на кухни, спални, детски стаи и дневни. Мебели за офиса и хотела. Изпълнение с материали в богата цветова гама - внос от Австрия, Гърция, Италия.

ВЕСТА - ИВАНКА ГЕРАСКОВА ЕТ
Мебели и аксесоари за жилища, офиси, хотели, ресторанти, магазини. Интериорни решения.

ВИАКАР ЕФ
Пълно обзавеждане за баня. Вносни и български осветителни тела. Промишлени стоки.

ВИТА СТАРТ ООД
Цялостно обзавеждане за дома - спални, дневни, детски стаи, кухни. Офис мебели. Хотелско обзавеждане. Мебели, изработени от естествени материали - масивна дървесина, MDF с естествен фурнир. Индивидуално проектиране. Модерен дизайн.

Г. Б. СТУДИО ООД
Производство на корпусна мебел изцяло по индивидуален проект. Използвани материали: чам, ПДЧ, МДФ с боя и полиуретанов лак - над 750 цвята, МДФ с фурнир и масив.

ГАЛАС ЕТ
Производство на тръбна мебел - търговско обзавеждане. Полимерно прахово покритие.

ГАММА ДИЗАЙН ООД
Архитектурно интериорно проектиране. Доставка и монтаж на комплексно обзавеждане и осветителни системи от водещи европейски производители он водещи европейски производители за вашия хотел, ресторант, офис и частен дом.

ГОСПОДИНОВ И СИНОВЕ ЕТ
Производство на тръбна мебел за обзавеждане на магазини, барове, офиси и жилища.

ГУЛМАН ООД
Генерални представители на KASTAMONU, GENTAS, DOGTAS, BUROSIT - Турция. Плоскости МДФ и ПДЧ, ламинирани, фурнир. Кантове - меламин и PVC. Мебели по каталог за офиса и дома.

Д МОБИЛУ ЕТ
Маркови мебели и перфектна хармония. Директна доставка от производители в Испания за 35 работни дни. Всички изделия имат сертификат за автентичност. Приема индивидуални поръчки.

ДАЙНМАЙК ООД
Мебели за дома и офиса от Италия, италиански блиндирани врати и собствено производство.

ДАЛИ 
Мебелен магазин - мебели за всеки.

ДАНА БИСИ ООД
Официален представител на SIRCA - Италия, за лакове и байцове за дърво за професионална употреба. Полиуретанови, на нитрооснова, водни лакове за мебели, лакове за дограма и паркет.

ДАНТЕС - МАРИЯ СТОЯНОВА ЕТ
ТЪРГОВИЯ С МЕБЕЛИ.

ДАРО - ТРЕНДАФИЛОВ ЕТ
Продажба на мебелни кантове от PVC, обков и аксесоари за мебелната промишленост. Пълнеж хартиен за врати, плочи MDF. Търговия с мебели за дома и офиса.

ДЕБОРА АД
Изработва: обзавеждане за хотели и офиси. Тапицирани мебели. Дограма.

ДЕКОПЛАСТ ООД
Проектира и произвежда мебели за холове, спални, детски стаи, кухни, мебелни заготовки - постформирани плотове и вратички с материали и обков от Германия, Испания и Белгия. Високо качество и конкурентни цени.

ДЕЛТА - Ф ООД
Дизайн, проектиране, производство на мека мебел, кухни, маси за хол и трапезарии, столове, интериорни врати, обзавеждане на хотели и заведения. Изработване нап индивидуални проекти.

ДЕМЕКА ЕООД
Проектиране и монтаж на мебели и оборудване за вузове, училища, детски градини, хотелско обзавеждане. Единствен производител в страната на черни и зелени класни дъски за писане. Конкурентни цени.

ДЕРДОВ ЕТ
Произвежда и предлага по предварително договаряне: битово и хотелско обзавеждане, градински мебели, оградни, декоративни елементи и изделия от естествена дървесина.

ДЖЕЙ - КЕЙ ЕООД
Ние ще Ви произведем вашата кухня, дневна, трапезария, спалня, детска стая и офис обзавеждане по ваш вкус и в кратък срок.

ДЖОРДЖО - М ООД
Директен внос на мебели от Тайланд и Китай. Изработка на дизайнерски мебели по поръчка.

ДИАЛОГ ЕООД
Производство и търговия на кухненски мебели.

ДИЕМ ООД
Стъклени врати, аксесоари за стъкло, парапетни системи, мебелен обков, плъзгащи системи, панти, брави, фитинги.

ДИЗАЙН - КОНСУЛТ ООД
Проектиране и изработка на интериорни мебели. Обзавеждане на хотели и банки. Цялостно оборудване за кухни, детски стаи, спални. AL дограма. Атрактивни гипскартони.

ДИЗАЙН - ПРОЕКТ - П. ИВАНОВ ЕТ
Проектира и изработва мебели по поръчка за дома, офиса, хотели и търговски обекти. Цялостни интериорни и екстериорни решения. Гипскартон и окачени тавани.

ДИЗАЙНЕРСКА КЪЩА ПЛАСТИКА ЕТ
Проектиране и изработка на мека и корпусна мебел. Цялостно обзавеждане на дома, офиси и хотели по индивидуален проект. Масивна дървесина - бук, дъб. Кожа. Дамаски.

ДИМЧЕВ - ДГ ЕТ
Предлага маси, столове, спални, холни гарнитури, чамови мебели, кухненска мебел - производство на елитни български производители. Проектиране, консултации по домовете.

ДИНАМИК 2000 ООД
Термоплотове, вратички постформинг и софтформинг от Гърция. За производители и търговци - отстъпки. Всичко за кухнята - от проекта до изпълнението.

ДИОР ООД
Европейски мебели за вашия дом или офис. Пълна гама на склад. Мебели за кухня, хол, спалня, детска стая, офис мебели и столове на конкурентни цени.

ДОМРЕЯ КОГ ЕТ
Производство на мека мебел и офис оборудване.

ДРФ ВРАЖДЕБНА ЕТ
Дърводелски и резбарски услуги. Мебели-масив. Дюшеме, ламперия.

ЕВРОМЕБЕЛ ООД
Интериорно проектиране и цялостно обзавеждане на домове, офиси, хотели, ресторанти, магазини.

ЕКОМЕБЕЛ ООД
Производство на мека и корпусна мебел. Проектиране и производство на мебели за дома и офиса. Нова технологична линия. Отлично качество на приемливи цени.

ЕКОН - 91 ООД
Произвежда матраци и възглавници от пенолатекс - екологично чисти. Осигуряват ортопедична опора на гръбнака и пълна релаксация на мускулите с различна твърдост, лесно почистване, защита от прах и акари. Отлична вентилация.

ЕЛАЗАР ЕТ
Мебели Cleo - кухненско обзавеждане от ПДЧ, МДФ, чам, бук, дъб; офис оборудване, спални и детски стаи, мека мебел, включително по проект на клиента.

ЕЛВИ - ТРЕЙДИНГ ЕООД
Производство на разнообразие от мека мебел, матраци - еднолицеви и двулицеви, хотелски легла. Производство на пружини за матраци, мека мебел и легла. Ремонт на мека мебел. Избор на вносни дамаски.

ЕЛЕНА - ЛАУРА ЕТ
Производство и ремонт на холни гарнитури.

ЕЛИТ - ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ЕТ
Ателие: професионална консултация и проектиране. Мебели по поръчка. Дърворезба. Реставрация.

ЕМОС ЕАД
Производство и търговия с тапицирани и корпусни мебели за дневни, спални, детски помещения, хотели, офиси и дунапрен с различно обемно тегло.

ЕРАТО ЛЕС ООД
Производство на кухненско, офис и хотелско обзавеждане, мебели от ламинирано ПДЧ. Изработка на мебели по каталог и по индивидуален проект. Търговска дейност с мебелен обков, аксесоари, ПДЧ и кухненски плотове.

ЕТКО И ТЕРАТЕКС - Д 
.

ЖАНО ДИЗАЙН ООД
Мебели за дома, офиса, заведението, цялостно проектиране и комплексно обзавеждане. Мека, тръбна и корпусна мебел, изработена от качествени австрийски и немски материали. Продажби на материали и обков, производство на фирмите EGGER, BLUM, SIRO, ZITTA.

ЖЕСТ - ПЕТКО ГЕОРГИЕВ ЕТ
Производство, доставка и монтаж на корпусна мебел от ламинирани плоскости за дома, офиса, хотели.

ЗАРА - Д 
Мебели от натурална дървесина, ламинирани плоскости. Офис мебели. Еднокатна, двукатна дограма. Таблени, шпервани и гладко пресовани врати.

ЗОТИ ЕООД
Проектиране и производство на мебели за офиса и дома от ламинатни плоскости и хотелско обзавеждане.

ИЗГРЕВ ПЕТКОВИ ЕТ
Фирмата произвежда и предлага пълно обзавеждане за дома, офиса и хотела. Изработва дървени играчки.

ИМПОС ООД
Съвременен архитектурен дизайн; проектиране, ремонт и обзавеждане - офиси, заведения - до ключ.

ИМПУЛС ЕМ 90 ЕТ
Билярдни маси и принадлежности за билярд.

ИНК - ЕКСКЛУЗИВ ЕТ
Производство на мебели от ламинирани плоскости и MDF. Богата цветова гама. Обзавеждане на заведения. Нестандартни изпълнения по индивидуален проект. Цени на производител.

ИНТЕРИОР 46 ООД
Производство на корпусна мебел. Обзавеждане на жилища, офиси, хотели, обществени заведения.

ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВ ЕТ
Комплексно обзавеждане на дом, офис и хотел. ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВ обзавежда и реновира хотели с обзавеждане на стаи, подови настилки, алуминиева дограма и ПЛАТЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ ЗА ХОТЕЛИ.

ЙОДИКУ ЕТ
Произвежда мебели за дома, хотела, ресторанта, офиса. Тръбни маси и столове. Нестандартно оборудване. Дограми и врати. Ремонт на корпусна мебел и дограма.

К & А - БО ЕООД
Цялостно обзавеждане - кухни, мека мебел, столове, маси. Продажби на едро и дребно. Изпълнение на поръчки по индивидуални проекти.

К & Г ООД
Проектиране, изработка, пълна окомплектовка и монтаж на мебели и интериорни елементи от дърво. Луксозни ремонти. Реставрации на стилни мебели. Доставка на обков.

КАЛИПСО ДИЗАЙН ООД
Проектиране и производство на мебели за дома и офиса. Продажба на материали и обков за мебелното производство.

КАМЕ ООД
Машини и инструменти за мебелната и дървообработващата промишленост. Сушилни за дървесина. Разглобки SALICE. Мебелен обков PERMO. Механизми за CINETTO. Водачи и страници ADAR. Панти OTLAV. Брави MERONI.

КАНОР - ЦЕНТЪР ЗА ПОДОВИ НАСТИЛКИ 
Мебели от Германия - три модулни системи даващи възможност за максимална ефективност в усвояване на пространството. Проектиране и монтаж.

КАПИТАН ДЯДО НИКОЛА АД
ПРОФИЛИ ОТ ПОЛИВИНИЛХЛОРИД. Над 300 вида твърди и меки профили за мебелната, електротехническата, хладилната, кожено-галантерийната промишленост, строителството и селското стопанство. Произвеждат се и с инструменти на клиента. Капачки за бутилки от ПЕТ.

КАРАБУЛЕВ ООД ООД
Производство на съвременни мебели за дома; кухненско обзавеждане, спални, дневни и детски стаи. Цялостно проектиране и обзавеждане на хотелски комплексни.

КАРКО ООД
Изработка на дограми и мебели.

КЕДЪР - ТЗ ЕТ
Производство на мебели за дома, офиса, магазини и хотели. Производство на матраци и интериорни врати.

КИМ - КОНСУЛТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Проектиране на мебели и дървообработващи предприятия, доставка и монтаж на парокотелни инсталации за изгаряне на едри и дребни дървесни отпадъци. Пневмо транспортни инсталации. Инсталации за раздробяване и рециклиране на дървесина.

КЛАСИК ООД
Стилният уют. Дизайн и производство на качествени тръбни мебели и осветителни тела за вашия дом, офис, хотел или заведение.

КЛИМАТЕТ ЕТ
ЕТ "Климатет" - инж. Кацарски проектира, изгражда и ремонтира камерни и тунелни сушилни за всякакъв вид дървесина Изработва парилки за дървесина с Водогрейни парни стоманени котли на ниско налягане за твърдо и течно гориво с мощност 12; 25; 40; 50; 63.

КРАСИМИР ИВАНОВ - 2000 ЕТ
Производство и реставрация на всички видове мека мебел. Индивидуални поръчки. Представител на ИНТЕРИОР - М и ДИМАТ ОМЕГА на корпусна мебел.

КРЕМАКС 
Офис мебели Дромеас.

КРИАЛ ЕООД
Проектиране, изработка и монтаж на всякакъв вид вътрешно обзавеждане по индивидуални проекти. Нестандартни мебели за дома, офиса, заведението.

ЛАМИНА ООД
Ламинирани плоскости, кухненски плотове OSB, ламиниран паркет, фазер, MDF, ПДЧ, аксесоари. Дистрибутор на KRONOSHPAN. Разкрой и кантиране на детайли.

ЛАТИ ЕООД
Производство на интериорни врати. Проектиране и производство на мебели за дома, офиса и хотела.

ЛЕМЕЗ ООД
Директен вносител на ламинирани плоскости и кухненски плотове. Произвежда мебели за дома и офиса по индивидуални проекти.

ЛЕСОЦЕНТЪР ООД
Шперплат - топола, бук, комбиниран, ламиниран, фурнирован. Фазер, ПДЧ - натурално, ламинирано - EGGER Габровница, MDF - обикновен, ламиниран, фурнирован. OSB, MDF панели за интериорни врати. Бичен иглолистен материал.

ЛИПА 38 ЕООД
Производство на мебели и други изделия от дърво в страната и извън нея.

ЛИПНИК АД
Производство и търговия с мебели: корпусни, комбинация метал и дърво; тапицирани, легла и матраци еднолицеви и двойнолицеви всички размери; офисни мебели - "Постформинг".

МАГАЗИНИ РОНЕЛИ 
Изработка на нестандартни корпусни мебели за бани, кухни, дневни, спални, антрета. Доставка и монтаж. Гаранция.

МАГНИКА ЕТ
Производство на кухни, детски, спални, офис и магазинно обзавеждане от ламинат MDF и масив. Търговия с ламинирани плочи, обков и аксесоари за мебели на KRONOSPAN и STARWOOD, SAMET, ARPA.

МАЕТ ООД
GRASS - мебелен обков и машини за мебелно производство. DRESSELHAUS - скрепителни елементи. GAMET - декоративен мебелен обков. HUWIL - плъзгащи, трансформиращи и заключващи механизми. ZOBAL - алуминиеви профили. PEKA SYSTEM - кухненски карго системи.

МАК ООД
Фабрика за производство на изделия за бита, ресторантьорството и мебелната индустрия. Разнообразен машинен парк за изработка на продукти и детайли от пластмаси и метал.

МАКРОНЕКС ЕООД
Внос и търговия с италиански материали за мебелно производство - термоустойчиви плотове, постформинг вратички, аксесоари. Дистрибутор на KRONOSPAN и ALFA WOOD . Производство на мебели по индивидуален проект за хотели, офиси и жилища.

МАРТИ КОМ ООД
Проектиране и доставка на мебели. Изпълнение на индивидуални решения за интериор.

МАСИВ - 54 
Произвежда: кухненско обзавеждане, врати и мебели по съвременна европейска технология.

МАШИНЖЕНЕРИНГ - 7 ООД
Проектира, произвежда и продава мебели: за комплексно обзавеждане на административни сгради, офиси и жилища. Продава: ламинирани плоскости, ПДЧ, мебелен обков и аксесоари. Внос и износ на мебели и консумативи за производство.

МЕБЕЛ ТПК
Производство на мебели от масив, ЛПДЧ, МДФ, ФПД. Врати от МДФ - фурнирован, МДФ - боядисан, шпервани и масивни. Хотелско и офис обзавеждане по индивидуален проект.

МЕБЕЛ - ЛУКС - ИЛИЯ АТАНАСОВ ЕТ
Гаранция за вашия домашен уют и красота са мебелите родно производство, които ще намерите в магазините на ЕТ "Мебел-Лукс" - Илия Атанасов. Доставка и търговия с мебели и осветителни тела.

МЕБЕЛ ДИЗАЙН ЕООД
Верига магазини, лидер в търговията с мебели и аксесоари, нестандартни поръчки. Цялостно обзавеждане на жилища, офиси, хотели.

МЕБЕЛ СОФИЯ АД
Изработка по поръчка и по индивидуален проект. Ремонт, реставрация на корпусна мебел, дограма, рамки.

МЕБЕЛ СТИЛ ООД
Търговия, внос и производство на офис, ресторантско и домашно обзавеждане. Бамбукови мебели.

МЕБЕЛИ АРОН ООД
Европейски мебели за вашия дом от бук, дъб, орех, елша. Пълна гама мебели за трапезария, хол, спалня, детска стая със седем години гаранция. Безплатни доставки и монтаж до дома.

МЕБЕЛИ БЕРГАМИН АД
Изработка на мебели и дограма (врати, прозорци) от дървен масив и доставка на мебели по каталог от Италия.

МЕБЕЛИ БЕТА ООД
Производство и търговия на мебели от масив с високо качество за ресторанти, кухни, антрета, спални, детски стаи, барбекюта, градински комплекти и други.

МЕБЕЛИ ЕЖ ООД
Фирмата е специализирана за производство на нестандартно обзавеждане по индивидуален проект на хотели, офиси, обществени сгради и жилища. Разполага с богата гама от материали. Използват се над 90 вида материали. Избор на над 900 цвята.

МЕБЕЛИ ИВВЕКС 
Специализирано предприятие за производство на мека мебел.

МЕБЕЛЛУКС ЕООД
Оборудва търговски обекти у нас и в чужбина - кафетерии, ресторанти, барове, сладкарници, клубове, магазини, офиси и др. Изработва "вита виенска мебел" от метал и дърво.

МЕБЕЛНА КЪЩА БОЛЯРКА ЕООД
Предлага мебели от български и чужди производители за перфектен дизайн и цялостно интериорно решение за дома, офиса, хотела Ви.

МЕБЕЛНА КЪЩА БОМЕТ - БЪЛГАРИЯ ЕООД
Производител на мебели за кухненски, холни, детски стаи, спални. Всичко на разумни производствени цени.

МЕБЕЛНА КЪЩА МАСИВ ЕТ
Производство на корпусна мебел. Мека мебел. Мебели от масив - стандартни и по индивидуален проект на клиента.

МЕБЕЛНА ФАБРИКА ДЕСИ ЕТ
Комплексно обзавеждане на дома, офиса и хотели с мебели. Производство на материали - дъски, греди, янове, полуянове от иглолистна и широколистна дървесина.

МЕБЕЛНО АТЕЛИЕ - НИКОЛА ВЪРБАНОВ ЕТ
Индивидуално проектиране, изработване и монтаж на обзавеждане на домове, офиси, заведения. Интериорни врати, стъпала и парапети. Хотелско обзавеждане.

МЕБЕЛОР ООД
Проектира и произвежда мебели от ПДЧ, МДФ за вашия дом, офис, хотел, магазин. Изцяло с немски материали. Мебели според желанията на клиента. В кратки срокове и дълготрайна реална гаранция.

МЕБЕЛПЛАСТ ДИЗАЙН ООД
Произвежда комплексни кухненски обзавеждания, офис обзавеждане, детски стаи и спални - по индивидуален проект от фирмата или клиента. Гаранция за отлично качество и бързи срокове.

МЕБЕЛ-ФАБ АД
Производство на библиотеки, входни антрета; обзавеждане на младежки стаи, столови, офиси, хотели, ресторанти; нови детски мебели от масивна дървесина.

МЕЛВИ 96 - ВИОЛЕТА ЖЕЧЕВА ЕТ
Проектиране, производство и търговия с мебели. Цялостно обзавеждане на дома и офиса. Нестандартно обзавеждане.

МЕЛИСТА ЕТ
Изработка на мебели и часовници от масивна дървесина по собствени и външни проекти. Изработва и копия от старинни оригинали.

МЕРКУРИЙ ТД ООД
Комплексно обзавеждане на дома и офиса, кухни, дневни, мека мебел, спални и детски стаи. Нестандартни интериорни решения. Проектиране, доставка и монтаж.

МИМ БЪЛГАРИЯ ООД
Производител на офис мебели, хотелско и кухненско обзавеждане. Генерален дистрибутор: Никром Мебел АД.

МИПА ЕООД
Производство на мебели от масив и плоскости. Скулптури и скулптурни елементи. Интериорно проектиране и пълно обзавеждане.

МОБЕКСПЕРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Мебели.

МОНОЛИТ СТИЛ АД
Производство на корпусна и мека мебел за обзавеждане на хотели, офиси, административни сгради, домове. Изработване на интериорни врати от ламинат MDF. Високо качество, гарантирано от използване на широка гама вносни и ламинирани плоскости, фурнир.

МУЛТЕКСИМ ООД
Търговска къща Мултексим ООД. Всичко за вашия офис.

Н - 9 НЕЛИ БОГДАНОВА ЕТ
Мебели за офиса и дома.

НАНТО ООД
Мебелна къща. Българска мебел собствено производство, комплексно нестандартни поръчки и дизайн.

НАЧЕВИ - 90 СД
Специализиран производител на мека мебел. Качество, прието на пазарите в Швейцария, Германия, Египет, Израел, Кипър - Гърция и САЩ. 44 модела в три колекции.

НЕВРОКОП ЕАД
Производство на мебели, обзавеждане и дограма.

НЕОЛА ООД
Производство на мебели с нестандартни предложения за обзавеждане на дома, хотела, офиса. Богата цветова гама от висококачествен ламинат.

НЕОСЕТ - БГ ЕООД
Многобройни решения за обзавеждане на дома (детски стаи, спални, дневни, трапезарии, кабинети), офиса, компютърната зала или хотела. Модерни и функционални модулни мебели. Богат избор на цветове. Незабавна доставка. КАЧЕСТВО И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.

НЕСПО - НЕСТОРОВ 
Търговия и битово обзавеждане от алуминий, стъкло, дърво, кожа и други материали.

НИГЕМА ООД
Производство на мебели от стъкло и стъклопакети. Обработка на стъкло и огледала. Шкафаквариуми.

НИКОС ЕООД
Проектиране и производство на кухненски мебели, детски стаи, хотелско обзавеждане, барове, интериорни решения и инженеринг.

НИКРОМ ВЕНИЪР ЕООД
Огънато слепени детайли от фурнир. Генерален дистрибутор Никром Мебел АД.

НИКРОМ МЕБЕЛ АД
Цялостни решения за обзавеждане на офиса с мебели внос от Италия и собствено производство. Богата гама от мебели за обзавеждане на дома и хотела.

НИПРОТОРГО 
Мебели по каталог и обзавеждане на жилищни и обществени сгради - проектиране и доставка.

ОБП ДОСТЪПНИ МЕБЕЛИ ООД
Цялостно обзавеждане - кухни, мека мебел, столове, маси. Продажби на едро и дребно. Изпълнение на поръчки по индивидуален проект.

ОЛИМПИЯ ООД
Елегантни български мебели. Производство на мебели от масивна дървесина за обзавеждане на трапезария, хол, спалня, хотели и заведения.

ОРЕОЛ ООД
Внос на кухненски плотове, вратички, уплътнения, профили, корнизи и аксесоари.

ОРТ СД
Мебели, проектирани и произведени с оптична точност.

ОСВОБОЖДЕНИЕ - ТРУДОВО - ПРОИЗВОДИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ 
Производство на врати - обикновени и лукс. Нестандартно офис и кухненско обзавеждане. Фурнироване и шперване на плоскости с материал на клиента.

ПИМЕКС 96 ООД
Проектиране, производство и монтаж на мебели за вашия дом, офис, хотел.

ПЛАНЕКС ЕЛ ЗЕТ АД
Проектиране и производство на мебели от ламинирани плоскости и от масивно дърво.

ПРЕСТИЖ МЕБЕЛ - ЛЮБОМИР ДИМИТРОВ ЕТ
Производство на мебели за дома и офиса. Изделия за корабно и медицинско оборудване. Използва висококачествени материали от масив, ПДЧ, MDF. Търси дистрибутори.

ПРОДИЗ ООД
Мебелен и архитектурен обков на немската фирма HAFELE - Германия.

ПРОЛЕТ ЕООД
Производство на плетени мебели и изделия от ракита. Столове, маси, канапета и всичко за вътрешно и външно обзавеждане. Фирмата дава гаранция 5 години за конструкцията на изделията.

ПРОХИМ ЕТ
Вносител на висококачествен мебелен обков от Италия. Панти, сглобки, механизми, скрепителни елементи. Аксесоари за камини от месинг. Плотове за кухненско обзавеждане.

РАЯ ЕТ
Производство на мебели по индивидуален проект от вносни и български материали, входни и интериорни врати. Търговия с вносна и българска теракота, санитарно оборудване. Лакове SADOLIN, офис столове, паркет, мазилки, профили на GENESIS и BAUMIT, мека мебел.

РЕА - 4 ООД
Проектиране, производство и търговия с мебели за кухни, дневни, спални, детски стаи, офиси, хотели.

РЕСТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕТ
Проектиране и производство на мебели за кухнята, офиса, хотела. Изпълнение от MDF и ламинат в богата цветова гама.

РЕТРОУЮТ ЕФ
Производство кухненски разтегателни ъгли и матраци, канапета, мебели и детайли от масив. Търговия мебел.

РИВА - 21 АД
Производство и продажба на масивни столове, кресла, бар столове и маси. За вашия дом, хотел, ресторант или други заведения. Масите се изработват в следните варианти: плотове - масив бук, ПДЧ с масивна швартна или MDF, основи - масив бук или метал.

РИНКО ИНТЕРИОР ООД
Комплексно обзавеждане на домове, офиси, хотели, банки и обществени сгради.

РОСИ ЕООД
Внос и търговия с материали и машини за мебелната промишленост. Ламинирани и фурнировани плоскости. Кухненски плотове. МДФ профили. ABS кантове. Мебелен обков.

РОСИ - ВАЛЕНТИН КОЛЕВ ЕТ
Индивидуално проектиране и производство на мебели за дома: кухни, спални и дневни. Обзавеждане на заведения, офиси и магазини. Проектиране, производство, доставка и монтаж на алуминиева и дървена дограма, стъклопакети, окачени тавани и външни щори.

САНДИ ЕТ
Комплексни интериорни решения за обзавеждане на офиси, магазини, обществени и учебни заведения. Нестандартни изпълнения по индивидуални проекти от ламинирани и МДФ плоскости.

СИКА - С. МОНЕВ - М. МОНЕВА ЕТ
Производител на тапицирана тръбна мебел и матраци. Обзавежда офиси, заведения, спални, кухни. Произвежда стандартни мебели и мебели по зададени от клиента размери.

СИМЕОНОВ ЕТ
Вносни и български луксозни мебели - трапезарии, холове, спални от естествени материали - дъб, бук, череша в модерни и класически стилове от водещи европейски фирми със стил и традиции.

СИРАКОВ И СИЕ СД
Производство на столове, холни гарнитури и нестандартно обзавеждане.

СИЯНА МЕБЕЛ ООД
Индивидуално проектиране и производство на мека и корпусна мебел. Цялостно обзавеждане на домове, хотели, заведения в кратки срокове. Едногодишна гаранция.

СЛ - ИТАЛИЯ ООД
Директен вносител на италианска теракота, санитарен фаянс и мебели за целия дом. Бани, детски стаи, спални, всекидневни, кухни, трапезарии и антрета.

СЛК ООД
Официален представител на ROZIERRE - Франция

СТАРИЯ ДЪБ 
Произвежда корпусни тапицирани мебели. Обзавеждане и мебели по поръчка. Търговия.

СТИЛ - М ООД
Авторски мебели по индивидуален проект. Оригинални идеи, съобразени с пространствените възможности на вашето жилище. 14 години професионален опит. Луксозна дървена дограма със стъклопакет. Входни и интериорни врати.

СТОК - 88 ЕТ
Производство на мебели. Всичко за вашия дом, офис, хотел, магазин - спални, гардероби, кухни, секции, хотелско обзавеждане. Богата цветова гама. Безплатна доставка и монтаж.

СТОЛ ЕООД
Обзавеждане за офиси, банки, хотели, ресторанти, кина, театри, спортни зали. Мебели за дома: кухни, спални, дневни, трапезарии, детски стаи.

СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ ЕООД
Директен внос на мебели от Италия. Мека мебел над 500 модела. Проектиране и обзавеждане на всекидневни, спални, детски стаи, хотели, кафенета.

СТОЯН НЕНОВ ЕТ
Представител на ЛАГУНА за чупещи и плъзгащи се врати и механизми за тях. Проектиране и производство на корпусна мебел. Продажба и монтаж на кухненски ламинирани плотове и вратички. Мебелен обков. Механизми и аксесоари. Мивки за вграждане.

СТРОЙИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Проектира и произвежда мебели за вашия дом, офис, хотел, магазин. Кратки срокове и 36 месеца гаранция.

СТУДИО ДИЗАЙН АРТ ООД
Производство на корпусна мебел. Цялостно проектиране на интериор. Комплексно обзавеждане на жилища, кухни, офиси, хотели и обществени заведения.

ТЕКА МАТ АД
Внос и търговия на: механизми за плъзгащи врати, мебелни дръжки, аксесоари и механизми за вграждане в кухни и гардероби, заключващи системи за корпусна мебел и стъкло, мебелни панти - хром, месинг, хром-мат, стар месинг, черен декоративен обков.

ТЕКА СТИЛ ООД
PVC кантове (0,4, 1, 2, 3 мм). PVC профили за мебели и обзавеждане - твърди, меки набивни, U, O, L, П профили. Уплътнителни (кухненски) профили. Самозалепващи се PVC и AL лайсни. Профили за стъкло и витрини. Декоративни AL профили. Аксесоари и дръжки.

ТЕНОР ЕООД
Мебели. Материали, профили и аксесоари за мебелната промишленост. Матраци, скари, ламелни механизми за разтегателни дивани.

ТОДОР ДИМИТРОВ - МЕТАЛИКА 97 ЕТ
Ковано желязо - мебели, аксесоари, порти, парапети, цялостно интериорно и екстериорно обзавеждане на сгради.

ТОШО ТОШЕВ - М 63 ЕТ
Произвежда мебели от MDF и ЛПДЧ за офис обзавеждане, хотелско обзавеждане, обзавеждане на дома - детски стаи, спални, холно обзавеждане, кухни, антрета. Лидер в производството на ИЗВИТИ врати.

ТПК МЕБЕЛ 
Производство на мебели от масив, ЛПДЧ, МДФ и ФПД. Врати от МДФ - фурнирован, боядисан, шпервани и масивни. Хотелско и офис обзавеждане по индивидуален проект.

ТРАНС - КОДЕКС-СОФИЯ /ИЗЛОЖБА-БАЗАР ПЛОВДИВ/ ООД
Румънска стилна мебел - изложба-базар; президенти В.Иванов и Е.Кочиш; търговски представител: фирма "Явор Вулов - архитект".

ТРАНС-КОДЕКС-СОФИЯ /ИЗЛОЖБА-БАЗАР СОФИЯ/ ООД
Румънска стилна мебел - изложба-базар; президенти В.Иванов и Е.Кочиш; търговски представител: фирма "Явор Вулов - архитект".

ТРАЯНА - 91 ООД
Внася суровини и материали за мебелното производство: плочи от дървесни частици 28 разцветки, лакове, байцове и лепила. Богата гама мебелен обков, шнаперни панти, механизми за чекмеджета и естествени фурнири - дъб, ясен, сапели и окуме.

ТРУД - 97 ООД
Проектиране, изработка и монтаж на мебели за дома, офиса, хотела. Интериорни врати от MDF: фурнировани, ламинирани, боядисани. Детайли за врати: крила, каси, первази.

ТУКИ - МЕЗЕКЛИЕВ ЕТ
Магазин за мебели - пълно домашно обзавеждане и офис мебели, всичко на добри цени.

ТЪРГОВСКА КЪЩА МЕБЕЛ АД
Предлага мебели за комплексно обзавеждане на дома, офиса и заведения за хранене и по индивидуален проект. Разполага с богато разнообразие на подови покрития, санитарен фаянс, осветителни тела. Мебели на изплащане. Транспорт и монтаж.

ФАНЧО - СТИЛ ЕООД
Производство на мебели по индивидуален проект, цялостно обзавеждане на дома и авангардни решения за офиса и магазина. Над 100 модела интериорни врати. Новооткритият магазин предлага материали за мебели, мебелни аксесоари, мивки, батерии.

ФИЛДА - М ЕООД
Мебели по поръчка - проектиране, производство, монтаж на хотелско, офис и магазинно оборудване. Мебели за дома - кухни, детски стаи, спални, гардероби и антрета.

ФИНО ИНТЕРНАЦИОНАЛ ООД
Обзавеждане (внос от Малта), произведено от висококачествен американски дъб - за холове, трапезарии и кабинети в английски стил. Съчетава ръчно изработени масивни детайли и естествен фурнир.

ФОКУС ЕООД
Проектиране, производство и монтаж на мебели за жилищни и обществени помещения. Алуминиева дограма. Окачени тавани. Ламиниран паркет.

ФУРНИР ЕАД
Производство на мебелен фурнир, фурнировани плочи. Продажба на мебели.

ХАКЧТОК ЕТ
Проектиране на жилищни и обществени сгради. Строително-ремонтни дейности. Производство на всички видове дограми и мебели за дома.

ХАМЪР ТРАНС ЕООД
Търговски представител на ПЕТЪР КАРАМИНЧЕВ АД Русе - дунапрен и изкуствена кожа върху трико. Полиестерна вата, тапицерска вложка от ЮТА Русе. Заводски цени.

ХЕДА КОМФОРТ ЕТ
Цялостно обзавеждане на дома и офиса - собствено производство. Разнообразие от вносни материали и богата гама от цветове. Безплатен дизайн.

ХЕКТОР 2000 
Във всяко пространство, което обитаваме, ние оставяме частица от себе си. Ето защо сполучливо изградения интериор - жилищен или обществен е резултат от творческата свобода на дизайнера и мечтите на клиента. "Хектор - 2000" Ви предлага да осъществите мечти

ХЕЛИ - МЛ 
Произвежда мебели по каталог и по поръчка на клиента - само от плътна дървесина.

ХЕЛИКС ООД
Архитектурно проектиране, цялостно обзавеждане на дома, мебели за офиси и хотели.

ХЕЛП 
Внос на мебелни кантове "LINNEMANN". Внос на мебелни дръжки - Австрия. Мебелни дръжки от месинг - България. Внос на декоративни корнизи за мебели. Внос на фронтови елементи за мебели. Обков и аксесоари за мебели - от Гърция и Германия. Количества на склад

ХЕНДЕЛС ООД
Консумативи за мебелно производство (панти, водачи, мебелни дръжки). Луксозен обков, кухненски плотове, аксесоари и механизми за вграждане, аксесоари за баня, кухненски мивки BLANCO, матраци НАНИ. Полиуретанови профили.

ХЕРМЕС КОМЕРС СД
Тръбна и мека мебел за офиси, банки, барове, дома, училищно и кухненско обзавеждане, производство, доставка, монтаж и поддръжка.

ХОП МЕБЕЛИ 
Цялостно обзавеждане - кухни, мека мебел, столове, маси. Изпълнение на поръчки по индивидуален проект.

ЧИНАР МЕБЕЛНА КЪЩА ООД
Производство и търговия на бароков стил мебели.

ЩРАУС ЕТ
Мебели по каталог.

ЮЛПЛАСТ ООД
Производство на офис мебели, хотелско обзавеждане, кухни, спални и секции по поръчка.

ЮМРУКЧАЛ ЕТ
Производство и търговия на мебели от масив - маси, столове, табуретки, кухни и гардероби от чам и бук.

ЮПИТЕР - 8 ЕООД
Европейски мебели за вашия дом от бук, дъб, орех, череша - класически и съвременни. Пълна гама мебели за трапезария, хол, спалня, детска стая. Градинска плетена ратанова мебел от Индонезия. Отстъпки при комплексно обзавеждане.

ЯВОР ДФ
Производство и търговия на стилна мебел - маси с мраморни, фурнировани и стъклени плотове, тапицирани гарнитури, корпусна и решетъчна мебел.

ЯНТРА ТПК
Производство на мебели по поръчка и стоков фонд за обзавеждане на хотели, административни и жилищни сгради.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: