Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 04.02 Офис обзавеждане. Обзавеждане за банки и хотели

АГЕНЦИЯ РЕЙТЕКС 
Доставка и монтаж на офис оборудване: телефонни централи, телефонна техника, факсове. Радиостанции, радиокомуникационни и компютърни системи, специализиран софтуер. Кабелни и сателитни телевизионни системи.

АНТАРЕС БЪЛГАРИЯ ЕООД
Производител и търговец на офис столове - 80 модела в 20 вида дамаски и кожи. Международна гаранция и сервиз 24 месеца. ЛИДЕР В КАТЕГОРИЯТА.

БОГДАН - МЕБЕЛ 
Фирмата е специализирана в производството на качествена мека мебел за обзавеждане на 4- и 5- звездни хотели, заведения и обществени сгради.

Г. Б. СТУДИО ООД
Производство на корпусна мебел, изцяло по индивидуален проект. Използвани материали: чам, ПДЧ, МДФ с боя и полиуретанов лак - над 750 цвята, МДФ с фурнир и масив.

ДЕЖАР ООД
Офис столове на полската фирма Nowy Styl.

ДЕКОПЛАСТ ООД
Проектиране, производство и монтаж на мебели за офиси, банки, хотели, учебни заведения, барове с материали и обков от Германия, Испания и Белгия. Качество, коректност и конкурентни цени.

ДИАПЛАСТ ЕТ
Доставка и монтаж на външни ролетни щори от PVC и AL. Венециански щори.

ДИЗАЙН ГРУП ООД
Директен внос на висококачествени мебели за интериорно и екстериорно обзавеждане на хотели, ресторанти, плажове, градини и домове. Въздействащи колекции и усещане за по-възвишен стил на живот.

ДИМАТ ОМЕГА ЕТ
Проектиране и производство на офис мебели с модерен дизайн, европейско качество. Комплексно обзавеждане на офиси и банки. Продажби на лизинг - 6 месеца.

ДРОМЕАС АД
Офисни мебели DROMEAS.

ЕВРО ОФИС ООД
Комплексно проектиране, интериор и обзавеждане на офиси, учебни зали, аудитории и зрителни зали. Директен вносител на качествени офис мебели от Германия, Италия и Чехия.

ЕЛИС ИНЖЕНЕРИНГ ГРУП ЕООД
ЕЛИС Инженеринг Груп ЕООД е българско инженерингово дружество с широк периметър на дейности, включващи проучване, проектиране, производство и монтаж на мебели за обзавеждането на сгради, офиси, банки, болници и др.

ЕМОС ЕАД
Производство и търговия с тапицирани и корпусни мебели за дневни, спални, детски помещения, хотели, офиси и дунапрен с различно обемно тегло.

ЖАНО ЕООД
Доставка, монтаж и сервиз на италианско и испанско офис и ресторантско обзавеждане. Доставка на кашпи за цветя, дамаски, изкуствени и естествени кожи за производители на мека мебел.

ИМПОС ООД
Производство на български офис мебели. Носител на наградата "Златен лъв". Предлагат се 12 цвята с различни фактури и текстури. Гаранция 3 години. Разнообразни модули. Доставка - веднага. Материалите притежават сертификат за произход и качество.

ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВ ЕТ
Комплексно обзавеждане на дом, офис и хотел. ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВ обзавежда и реновира хотели с обзавеждане на стаи, подови настилки, алуминиева дограма и ПЛАТЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ ЗА ХОТЕЛИ.

ИТАЛИАН ДИЗАЙН ЦЕНТЪР ООД
Официален представител за България на италианските производители FANTONI - офис обзавеждане и преградни стени, MOROSO - дизайнерска мека мебел и TARGETTI - осветителни тела и системи за интериорно и екстериорно осветление.

КОМПЛЕКС ООД
Комплексно обзавеждане за оперативни, мениджърски и луксозни офиси от Las Mobili - Италия.

КООПЕРАЦИЯ ПАНДА 
Верига супермагазини за търговия с канцеларски материали и консумативи, офис техника, електроника и офис мебели. Над 7000 артикула на суперниски цени. Поръчки по телефона и безплатна доставка на поръчаните стоки.

КОПРА ЕООД
Български мебели за офиса, дома и хотела. Проектиране и производство на нестандартни мебели, банково, търговско и кухненско обзавеждане

МАЙНИНГ ООД
Хотелски брави с магнитни и смарт карти. Контрол на достъп и отчитане на работно време с безконтактни чип карти. Цифрово видеонаблюдение с детекция на движение. Сейфове.

МАРК ЕТ
Фирмата произвежда и предлага на едро и дребно банково оборудване, сейфове, шкафове за оръжие, метални врати, пощенски кутии. Упълномощен дистрибутор на BURGWACHTER.

МЕБЕЛ СТИЛ ООД
Търговия, внос и производство на офис, ресторантско и домашно обзавеждане. Бамбукови мебели.

МЕТАЛОТЕХНИКА ООД
Банково оборудване, трезорни врати, огнеупорни каси, сейфове за оръжие. Внос от Словения и Корея на сертифицирани огнеупорни каси и архивни шкафове. Внос от Италия на индивидуални касички за ключове, пощенски кутии. Индивидуални поръчки.

МОБЕКСПЕРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Офис обзавеждане.

НЕВАДА - ПЛ ЕТ
Произвежда офис мебели от меламинови плоскости: бюра с метални крака, шкафове, контейнери, офис столове - работни на колела и посетителски. Метални изделия, нестандартни решения - шкафове, контейнери и стелажи.

НЕОСЕТ - БГ ЕООД
Комлексно обзавеждане на офиси, работни помещения, хотели. Модерни и функционални модулни мебели. Богат избор на решения. Незабавна доставка. КАЧЕСТВО И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.

НОВИЗ ООД
Представител на европейските фирми: ELITE SRE, JOHNSON SRL Италия - сешоари за коса и за ръце. ISM MINIBAR Турция - хладилни минибарове. DIMPLEX Германия - отоплителни уреди, въздушни завеси, термопомпи и други.

ОРТ СД
Мебели, проектирани и произведени с оптична точност.

ПРЕСТИЖ БИЗНЕС ООД
Търговия по каталог с офис мебели, офис техника, консумативи, канцеларски материали.

РЕГИСТРАЦИОННА ТЕХНИКА АД
Офис, банково, хотелско, кухненско обзавеждане. Всички видове столове, мека мебел. Плотове и вратички от постформика и фурнир. Метални шкафове и стелажи. Електростатично и прахово боядисване, поцинковане, никелиране.

РОСИ - ВАЛЕНТИН КОЛЕВ ЕТ
Индивидуално проектиране и производство на мебели за дома: кухни, спални и дневни. Обзавеждане на заведения, офиси и магазини. Проектиране, производство, доставка и монтаж на алуминиева и дървена дограма, стъклопакети, окачени тавани и външни щори.

САТО ОФИС МЕБЕЛИ - ТРИДИ ООД
Мебелен магазин САТО офис мебели. Офис столове, офис паравани, мека мебел, метални шкафове. Сейфове и каси за офиси и банки. Официален дилър на офис мебели SATO.

СЕДИОЛИ ООД
Директен вносител на италиански офис столове и мебели. Производител на български офис мебели. Предлагаме комплексно обзавеждане на вашия дом и офис.

СЕДИЯ ООД
Италиански офис столове. Разнообразие от модели в неограничени количества на склад. Модели с поръчка по каталог. Отстъпки за проектанти, дизайнери, клиенти на едро и дистрибутори. Гаранция 24 месеца. Сертификати.

СИАРТ - И ЕТ
Проектиране и реализация на офис мебели, осветление - метал и стъкло.

СИЕРО ЕТ
Проектиране и реализация на офис мебели, осветление - метал и стъкло.

СТИВА ЕТ
Немски офис столове. Дамаски в черно, сиво, бордо, червено, синьо, зелено. Безплатен монтаж. Гаранция и сервиз. Всички модели на склад. Най-ниски цени с ДДС.

СТИЛКЕЙЗ СТРАФОР 
Проектиране на офисното пространство, комплексни решения с офисните мебели на световния производител номер едно.

ТОТАЛ - ГАТЕВ, ИЛИЕВ ООД
Фирмата е специализирана в обзавеждане на обществени сгради и пространства - магазини, офиси, хотели, заведения. Умело съчетаване на метал, стъкло и ПДЧ. Съвременен дизайн. Гъвкавост и коректност при работа с дизайнери, архитекти и строителни фирми.

ФИНКО ДИЗАЙН И МОНОЛИТ ООД
Доставка на финландски офис мебели. Заявки по каталог на MARTELA - OY - Хелзинки.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: