Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 04.04 Кухненско обзавеждане за бита, обществени заведения и ресторанти

АБАНОС 
Производство на кухни от масив по индивидуален проект и серийно производство.

АВА - М ООД
Комплексни доставки на професионални кухни за ресторанти и хотели. Производство на изделия от неръждаема стомана. Оборудване за месопреработка. Оборудване за хирургически зали.

АВАНГАРД - М ЕТ
Производство на мебели по индивидуален проект за кухни, детски стаи, спални и офиси. Изпълнение на нестандартни решения.

АЗО ООД
Ние изпълняваме вашите мечти при обзавеждането на дома, офиса, заведението и градината - вити стълби, кухни, обзавеждане от масив, ПДЧ, MDF, трислойна дограма - сводеста. Обществени заведения - обзавеждане по проект. Барбекю, дърворезба.

АНГЕЛ ТАБАКОВ ЕТ
Производство и продажба на мебели от ламинат (ПДЧ), MDF, бял и цветен, чам. Поръчки по каталог и модел на клиента. Срок - 15 работни дни. Обзавеждане за бита и обществени заведения. Конкурентни цени.

АТА - ТАНДЕМ ООД
CANDY - уреди за вграждане. FALMEC - кухненски аспиратори, FOSTER - мивки и уреди за вграждане. . Кухненски мивки FRANKE.

БРАЗИЛ ООД
Барово и ресторантско оборудване - продажба, сервиз и резервни части - кафемашини, ледогенератори, миялни, професионално кухненско оборудване.

БУЛИВС ООД
Дистрибутор на FAGOR industrial - Испания. Професионално кухненско оборудване: печки, фритюрници, скари, казани, фурни, хладилници, фризери, хладилни витрини, перални и сушилни машини, каландри. Пълен инженеринг.

ВЕМ ДИЗАЙН ЕООД
Собствено производство на мебели за дома - кухни, трапезарии, детски стаи, офис мебели, хотели и заведения. Внос и търговия на материали за производство на мебели. Проектиране, производство и монтаж. Високо качествени вносни материали. Кратки срокове.

ВЕРА 94 ЕООД
Технологично проектиране на професионално кухненско оборудване на ток и газ за хотели, ресторанти, кетъринг, барове, пицарии, сладкарски цехове, месообработка, супермаркети. Комплексна доставка от собствено производство и високотехнологичен внос.

ВИДИМА ИДЕАЛ СТАНДАРТ АД/ВИВА - М ЕООД 
Пълна гама санитарен фаянс, душ-батерии, батерии за мивки, аксесоари за баня - производство на ВИДИМА ИДЕАЛ СТАНДАРТ АД. Кухненски мивки от неръждаема стомана FRANKE - Италия. Значителни отстъпки за количества. Кухненски мебели - стандартни и по поръчка.

ВИНТЕРХАЛТЕР БЪЛГАРИЯ ООД
Фирмата е специализирана за висококачествени миялни за стъкло, съдове и прибори. Предлага на клиентите си надеждни и ефикасни машини, които спестяват време и пари.

Г. Б. СТУДИО ООД
Производство на корпусна мебел, изцяло по индивидуален проект. Използвани материали: чам, ПДЧ, МДФ с боя и полиуретанов лак - над 750 цвята, МДФ с фурнир и масив.

Г. ЛОЗЕВ ДИЗАЙН ЕТ
Произвежда осветителни тела, градинско осветление. Обзавеждане на хотели и ресторанти по проект. Парапети, корнизи, профили и обков от месинг, инокс, никел.

ДБК ООД
Модерен дизайн от Чехия.

ДИМАТ ОМЕГА ЕТ
Проектиране и производство на кухненско обзавеждане със съвременен дизайн, високо качество, богата цветова гама и широк спектър от аксесоари. Продажба на лизинг - 6 месеца.

ЕВРОСЕТ ООД
Официален вносител на изделията на BLANCO - Германия - кухненски мивки, смесителни батерии. Дръжки за мебели - RUJZ - Словения. Инфрачервени термокабини - DOMO Австрия.

ЖАНИНА Д - ССМ ЕООД
Директна доставка на пълна гама професионално кухненско и барово оборудване.

ИДЕАЛ СТАНДАРТ АД/ВИВА - М ЕООД 
Пълна гама санитарен фаянс, производство на ИДЕАЛ СТАНДАРТ АД - Севлиево. Санитарна арматура на ВИДИМА АД. Кухненски мивки от неръждаема стомана, пълен асортимент за вграждане и поставяне върху плот от FRANKE - Италия. Отстъпки при количества.

ИНТЕРАГРИ ООД
Доставка, монтаж и сервиз на професионално оборудване за ресторанти, пицерии, сладкарници и сладкарски цехове, сладолед, търговско обзавеждане и др. от Италия.

ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВ ЕТ
Комплексно обзавеждане на дом, офис и хотел. ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВ обзавежда и реновира хотели с обзавеждане на стаи, подови настилки, алуминиева дограма и ПЛАТЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ ЗА ХОТЕЛИ.

ИСКЪР 2000 ЕООД
Производство на изделия за бита, сешоари за чинии, за дрехи, цветарници, оградни пана и мрежи. Кухненски стелажи за вграждане. Изделия по поръчка. Прахово боядисване и внос на стоки от Дубай.

ИЯ МЕБЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ЕТ
Изработване на кухни за 48 часа с над 15 вида разнообразни цветове на вратичките и плотовете. Бърз и качествен монтаж. Допълнително обзавеждане на шкафовете с механизми за вграждане и аксесоари.

КОМЕТ И СИН ЕООД
Производство на изделия от неръждаема стомана - нестандартно кухненско оборудване. Проектиране и комплексна доставка на професионални кухни за хотели и ресторанти. Оборудване за месопреработвателната и хранително-вкусовата промишленост.

КОПАНОВА ЕТ
Предлага смесителни батерии, фаянс и теракота; немски тапети; български бойлери и умивалници алпака. Продажби на едро и дребно. Заводски цени и търговска отстъпка.

КУХНИ МОДЕРНИ 
Производство на кухни, гардероби и офис обзавеждане. Италиански врати - масив, полумасив MDF, немски обков, водо и топлоустойчиви плотове - смяна и монтаж. Индивидуален проект.

ЛУДОГОРИЕ 91 ЕАД
Производство и търговия с кухненски мебели от натурална иглолистна дървесина.

ЛУКАТЕКС ЕООД
Внос на аспиратори и уреди за вграждане. Представител на FABER S.p.A. Италия и NARDI ELETTRODOMESTICI S.p.A. Италия.

МАВРАКИС ЕТ
Директен внос от Гърция на градинска мебел от пластмаса и други, стоки за бита, аксесоари за заведения.

МАРТИНЕЛИ ЕТ
Директен вносител от ф. "АВЕЛОН" на луксозно кухненско обзавеждане.

МЕБЕЛ СТИЛ ООД
Търговия, внос и производство на офис, ресторантско и домашно обзавеждане. Бамбукови мебели.

МЕДИЯ ЛУКС ЕТ
Производство на кухненско обзавеждане и врати от MDF, по индивидуални проекти, богата цветова гама и модели.

НЕДЖИН ООД
Директен вносител на професионално кухненско оборудване. Производство, технологични проекти, доставка, монтаж, сервиз.

НИКОС ЕООД
Кухненско обзавеждане, произведено в България по индивидуален проект. Функционалност и високо качество за вашия дом.

ПИЕРО ЕТ
Ексклузивен вносител на марките ANGELO PO, OLIS и POLARIS. Фирмата извършва комплексни доставки и цялостен инженеритг в областта на професионалното кухненско оборудване.

РАДОП ООД
Проектиране и комплекно обзавеждане на дома и офиса от водещи италиански дизайнери и производители. Официален представител на SNDIDERO, LEMA, DOIMO, CALLIGARIS, NATUZZI, FULL MOBILI, ARAN CUCINE. Гарантирано високо качество от квалифициран персонал.

САНДРА ООД
Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на пълната гама от професионално кухненско оборудване за хотели, ресторанти, сладкарници, кафенета, столове в предприятия и болници. Официален представител за България на FAGOR Испания.

СИЛТЕКС ООД
Проектиране, изработване и монтаж на корпусни мебели за обзавеждане на хотели, офиси и дома (кухненски, спални и детски помещения). Стандартни и нестандартни решения.

СИНТОР ООД
Кухненски мивки за вграждане, смесителни батерии, вани шкафчета и аксесоари за баня.

СОБЕЛ ООД
Секционни кухненски шкафове с врати от MDF (медиапан) и масивен дъб. Материали за производство на мебели. Външни и вътрешни врати.

СТИЛМАКС ООД
Проектиране, производство и монтаж на кухненско, офис и хотелско обзавеждане и детски стаи. Производство по индивидуални размери на постформирани кухненски плотове и вратички.

ТЕКА ООД
Всичко за кухнята - мивки ТЕКА, батерии, печки, фурни, котлони, абсорбатори, плотове, вратички, HPL/CPL, кантове, лепила, вакси.

ТЕСИ ООД
Официален представител на De' Longhi - кухненски уреди за вграждане, декоративни аспиратори и климатични системи. Богата гама на модели. Цени на вносител.

ТЕХНИКУМ ПО ДОБИВ И ОБРАБОТКА НА МРАМОР 
Подготвя средни техници по обработка на мрамор, радиотехника и телевизия, квалифицирани работници по професиите монтьор, оператор на металорежещи машини и хотелиерство. Разполага с общежитие и хотелска част към него.

ТОРГОТЕРМ АД
Производство на професионално кухненско оборудване. Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на комплексно кухненско оборудване за ресторанти, барове и други.

ТОТАЛ - ГАТЕВ, ИЛИЕВ ООД
Фирмата е специализирана в обзавеждане на обществени сгради и пространства - магазини, офиси, хотели, заведения. Умело съчетаване на метал, стъкло и ПДЧ. Съвременен дизайн. Гъвкавост и коректност при работа с дизайнери, архитекти и строителни фирми.

ТС + ООД
Производство на кухни и корпусна мебел. Материали - масивна дървесина, фурнировани ПДЧ и МДФ, ПУ лак, ПУ боя. Проектиране и производство на нестандартни мебели.

УНОНОВЕ - БЪЛГАРИЯ ООД
Изключителен представител за България на италиански производители на битови мебели и на специализирани продукти за обзавеждане на хотели, магазини и офиси.

ФРАНКЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД
ФРАНКЕ БЪЛГАРИЯ внос и дистрибуция на оригинални продукти FRANKE - уреди за вграждане (батерии, котлони, фурни, аспиратори, съдомиялни машини, мелачки за отпадъци) и мивки за вграждане (от благородна стомана и композитни материали).

ХБГ 2000 ЕООД
Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на професионално кухненско оборудване. Кухненски инвентар. Перално стопанство.

ЦАНЕВ 61 
Производство на професионално кухненско и търговско оборудване, резервни части и аксесоари. Ремонт на професионални кухненски уреди. Обзавеждане на търговски обекти.

ЯВОР - 93 
Специализирана в производството на кухненска мебел от масивна дървесина. Осигурен монтаж и транспорт. Дистрибутор за Североизточна България на фирма "Венус". Предлага термоплотове, вратички, вградени уреди и мебелен обков.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: