Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 04.07 Фитнес оборудване. Басейни. Сауни. Солариуми.

АКВА ЛАЙН СПА ООД
Проектиране и изграждане на басейни. Облицовки, оборудване, химични продукти. Сауни, джакузи, СПА центрове.

АКВАМАР ООД
Проектиране, дизайн, доставка, изграждане и оборудване на плувни басейни, сауни, парни кабини, тангенторни вани и SPA центрове. Поддръжка, инженеринг, търговия с облицовки - стъклокерамика, ПВЦ фолиа, химикали и консумативи и оборудване.

АКВАТЕК ЕООД
Проектира и изгражда АКВАПАРКОВЕ, БАСЕЙНИ и SPA центрове. Фирмата предлага пълно оборудване, облицовки и препарати за басейни, както и джакузита, сауни, хидромажни системи и аксесоари за тях.

АРИСТОН - ДЖИ ТИ ТИ ООД
Официален представител на MERLONI TERMOSANITARI ARISTON за България. Хидромасажни вани - 20 модела, 40 цвята; метални вани, поддушови плата, ел. бойлери.

АРТ ВИЖЪН ООД
Изграждане на басейни, сауни, парни кабини, СПА центрове, джакузи - масажни вани. Строителство.

АРХ & ДЕКО/ТАРИНА ДИЗАЙН ЕООД
Директна доставка и монтаж на сауни, парни бани, тангенторни и перлени вани TYLO Швеция и SVEDBERGS Швеция. Дървени, перлени и тангенторни вани и душ кабини BLUMENBERG.

БГ ХАНДЕЛ ЕООД
БГ Хандел ЕООД доставя, монтира и поддържа сглобяеми басейни от Германия. Фирмата е официален представител за България на немската фирма D&W Pool.

БОМАР ЕООД
Проектиране, изграждане и оборудване на плувни басейни, ASTRAL Испания сауни, парни кабини, тангенторни вани, джакузи, SPA центрове. Поддръжка, инженеринг, търговия с облицовки от стъклокерамика, химикали и аксесоари за басейни.

ВАТЕК ООД
Плувни басейни, хидромасажни вани СПА, филтри, помпи, окомплектовка, стъклокерамика и химикали. Душ-кабини, парни сауни, душ-панели и висококачествена санитарна арматура.

ВЕБАКОМ ЕТ
Груб строеж на басейни, облицовки, сервизна поддръжка, химикали и инсталация за басейн - ASTRAL Испания. Сауни, парни кабини, хидромасажни вани. Лепила и фугиращи смеси, изолационни материали. Щампован бетон.

ВЕНЧЪРС ООД
Изключителен дистрибутор на CYBEX за България и Румъния. Доставка и сервиз на професионално фитнес оборудване. Консултации и ноу-хау за изграждане на спортно-развлекателни центрове.

ЕКОСИСТЕМИ БГ ООД
Проектиране и изграждане на фамилни и обществени басейни, вани, джакузи от полистоун с възможност за изграждане на различни по форма, сложност и размери обеми. Пречиствателни станции за отпадни води.

ЕЛЕКТРОТЕХНИКА ЕТ
Предлага гаражни врати от различен тип. Производство на ХЬОРМАН - ГЕРМАНИЯ, метална дограма от същата фирма, проектантски услуги в областта на осветителната техника и електрообзавеждането на сгради.

КАПИТАН ДЯДО НИКОЛА АД
ТРЪБИ И СВЪРЗВАЩИ ЧАСТИ ЗА ТЯХ ОТ ПОЛИВИНИЛХЛОРИД ф16 до 630 мм за 0.25, 0.4, 0.6, 1.0, и 1.6 Мра; полипропилен 2,0 Мра до 85° С ф20, 25, 32 мм; полиетилен ф20 до 250 мм 1,6 Мра.

КАТЕЛИЕВИ - 90 ООД
Фирмата изработва сауни и термокабини с инфрачервени лъчи по размери на клиента. Сглобяеми къщи.

КЛЕВЕРТОН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД
Американски басейни, сауни, джакузи, парни кабини и реставрация на бетонни басейни.

КОНСТАНТА L&M ЕООД
Доставка, пускане и шефмонтаж на системи и прибори за сигнализация при наличие на експлозионни и вредни газове. Вентилатори, помпи, системи и прибори за автоматизация на ОВК инсталации.

ЛЪКИ ТРЕЙД ЕТ
Проектиране и изграждане на фамилни и обществени плувни басейни. Доставка и монтаж на сауни и хидромасажни вани. Помпи и оборудване за фонтани и водни каскади.

ЛЮТО ООД
Строителство на монолитни фамилни и обществени басейни. Представител на басейни и тангенторни вани JEAN DESJOYAUX Франция за България. Производство на портативни басейни. PVC хидроизолация за езера, плоски покриви.

МИЛЕНА ПУУЛС ЕООД
Басейни - проектиране, изграждане, оборудване, поддръжка, химикали. СПА - WELLNESS, фонтани, водни атракции. Хидроизолации, добавки за бетон.

НОЛА 7 ЕООД
Проектиране и изграждане на плувни басейни, сауни и тангенторни вани. Продажби на едро на оборудване, облицовки, аксесоари и химикали за басейни и сауни – дърво, печки и аксесоари. Единствен представител на STA-RITE и PENTAIR, FRIENDLY WATER, HARVIA.

ПИСКО ЕООД
Проектиране и изграждане на плувни басейни, сауни, парни кабини и СПА центрове. Консумативи и поддръжка.

СИВОН - С АД
Проектиране, изграждане, оборудване и поддръжка на басейни и СПА -WELLNESS. Филтри и филтриращи системи, настилки от екзотична дървесина.

СИМА - В ЕООД
Вносител на оригинални финландски сауни "LAGERHOLM" със стандартни или специални размери от плътно дърво; печки за сауни от 2 до 15 kW; аксесоари за сауна. Фитнес оборудване.

СПОРТ ДЕПО ЕООД
Фитнес уреди, солариуми, финландски сауни, детски площадки, тенис маси, басейни. ПРОЕКТИРАНЕ, МОНТАЖ, СЕРВИЗ. Изключителен представител за България на KETTLER.

ТЕХНОКЛИМА ООД
Вентилационни, климатични и хладилни съоръжения.

ФИНА ПРОМИШЛЕНОСТ ТПК
Произвежда от месинг: дръжки и шилдове за врати, мартинки и оливки за прозорци и кран - промивен напорен. Кухненско обзавеждане за бита.

ХАБИТАТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД
Проектиране, доставка и монтаж на плувни басейни - облицовка и пречиствателни инсталации. Изключителен представител на KLINKER SIRE - клинкерни плочки, A&T EUROPE - пречиствателни инсталации, внос от Италия, и BISAZZA - стъклени плочки.

ХАМЪР ТРАНС ЕООД
Търговски представител на ПЕТЪР КАРАМИНЧЕВ АД Русе. ХИДРОТЕКС М за облицовка на плувни басейни и други съоръжения за непитейна вода, както и необходимото за него лепило ФЛЕКСИКОЛ. Заводски цени.

ХИМКОМПЛЕКТ 
Доставка на лицензии, ноу-хау, комплектни инсталации, единични машини и съоръжения, резервни части, стоки и материали за строителство и производство.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: