Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 04.11 Художествени декоративни елементи, аксесоари за строителни обекти. Вътрешни стълби. Парапети

АВА - М ООД
Производство на конструкции от неръждаема стомана. Декоративни елементи - козирки, облицовки, парапети. Обемни реклами от неръждаема стомана. Заварени корпусни елементи, мазниноуловители, аусгуси.

АВТОМЕТАЛ - АНГЕЛ СПАСОВ ЕТ
Изработка на метални изделия - блиндирани врати, гаражни врати, портал за вход, метални конструкции, парапети, огради, предпазни решетки от черна и неръждаема стомана.

АВТОРЕМОНТЕН ЗАВОД ЛЮЛИН 
Производство на вътрешни стълби.

АДИМЕКС ЕТ
Производство по лиценз на венециански алуминиеви и вертикални текстилни щори, външни ролетни щори, сенници, окачени тавани, Al и PVC дограма.

АЛУМИНКО - БГ ООД
Предлага системи за парапети, перболи, врати, осветителни тела, градинска мебел и оградни пана изработени от дуралуминий. Системите наподобяват ковано желязо, но не ръждясват, не се боядисват, не се заваряват. Многообразие от комбинации и цветове.

АН - МЕТАЛ ЕООД
Производство, изработка и монтаж на метални конструкции, парапети, сенници, врати и други изделия от ковано желязо по индивидуален проект.

АНТАР ТРЕЙДИНГ ООД
Официален вносител на дамаски и тапети от Белгия и Италия.

АРТЕКСПРЕС 2004 ЕООД
Картини, огледала, форматни и сувенирни рамки. Интериорни решения за фоайета на хотели, хотелска част, ресторанти. Оригинални картини и репродукции. Постери. Решения за модерен, класически интериор, попарт и барок.

АХИНОРА - 3 
Метален обков, аксесоари, галванични покрития - високо качество, поръчка по желание на клиента, кратки срокове. За поръчки над 20 000 броя - отстъпка до 10%.

БЛОК М 
Проектиране и изпълнение на стъклопластики, смесена техника за интериори и фасади.

БОЯН ХРИСТОВ - МАЙСТОР ХУДОЖЕСТВЕНО КОВАНО ЖЕЛЯЗО 
Член на ЗМНХЗ. Работа с авторски готови проекти. Парапети, огради и решетки. Изработка на градински павилиони и вътрешно обзавеждане. Ръчна изработка - гаранция за уникалност и качество.

БУЛКОРП ООД
Проектира, изработва и монтира изделия от стъкло за жилища, офиси и хотели. Стъклени врати и прегради, душкабини, огледала за баня и интериор, стъклени подове, стълби и навеси, триплекс, декоративен триплекс, стъклени парапети за интериора.

ВАСИЛЕВ И СИН ИНЖЕНЕРИНГ ЕТ
ВЪТРЕШНИ ДЪРВЕНИ СТЪЛБИ. Проектиране, изработване и монтаж. Интериорни стълби, парапети - СТЪЛБА ЗА ЧЕТИРИ ПОКОЛЕНИЯ. Услуги със CNC център - изрязване и гравиране върху дърво.

ГЕОРГИ АВРАМОВ 
Индивидуални художествени решения - изработка на витражи за холни врати и прозорци. Осветителни тела, светещи тавани, цялостни решения. Маси от стъкло, паравани, огледала и съдове от стъкло.

ДЕЙК - ХРИСТО ГРОЗДАНОВ ЕТ
Проектиране и производство на стълби - прави и вити, входни и покривни козирки с поликарбонат и стъкло, легла, банково, хотелско и офис обзавеждане. Нестандартни изделия от черни и цветни метали.

ДЕКОР ПРОФИЛ ЕООД
Български производител на алуминиеви декоративни профили за стълби, преходи между две настилки, завършващи декоративни профили, външни и вътрешни ъгли, свършващи профили за ETALBOND. Г, Т, Н-профили. Корнизи за пердета - единични и двойни. Рамки.

ДЖЕНЕЗИС 
Магазини GENESIS предлагат завършващи ъгли за теракот и фаянс, профили за стъпала, под и денивелация. Аксесоари за баня. PVC и дървени первази. Стиропорни и полиуретанови корнизи. Сифони, решетки и канали. Текстилни тапети, завеси и дамаски.

ЕВДОКИЯ БАЛДЖИЕВА - СКУЛПТУРА И ДИЗАЙН 
Проектира и изпълнява уникални решения за всеки обект и клиент. Високо професионално изпълнение в различни техники от черни и цветни метали, камък, дърво, керамика с монтаж.

ЕГС ПРОЕКТ ООД
Изработва камини, вити стълби, резбовани тавани. Резби, пластика, пана. Видове парапети от дърво.

ЕЛИС - ГЕ ЕООД
Вносител на PROFILPAS. Завършващи профили от PVC, алуминий, хром-никелова стомана, месинг и ламиниран алуминий за фаянс и теракота, за преход между два вида настилки и за оформяне на външни и вътрешни ръбове на стъпала. ПРОДАЖБИ НА ЕДРО И ДРЕБНО.

ЕСТФЕЛЕР - ДЖИ ТИ ТИ ООД
Официален представител на ESTFELLER Италия. Проектиране, доставка и монтаж на интериорни и ревизионни стълби и мансардни прозорци.

ЖЕЯ ООД
Производство на различни видове керамични саксии.

ИВ-ГАНЧО ЙОВЧЕВ ЕТ
Всички видове щори и сенници на най-добри цени.

ИМПОС ООД
Съвременен архитектурен дизайн; проектиране, ремонт и обзавеждане - офиси, заведения - до ключ.

ИНСТА ООД
Проектиране и художествено изпълнение на обекти от алуминиеви профили, стъкла, огледала, ПДЧ-плоскости.

ИСТРА ЕООД
Производство и монтаж на луксозни парапети от масивен месинг - полиран и прахово лакиран, неръждаема стомана, висококачествена дървесина, стъкло. Хотелско и барово оборудване. Аксесоари за камини. Месингови и никелирани корнизи. Кранове за ВиК и ОВ.

ИСТРА - 54 ЕТ
Лукс - произведен в България. Цялостно интериорно обзавеждане от месинг на хотели, офиси, барове, дискотеки. Елементи за покриви от медна ламарина - кратки срокове, ниска цена.

КАНОР - ЦЕНТЪР ЗА ПОДОВИ НАСТИЛКИ 
Лайсни за всякакъв вид подова настилка. Декоративно оформление на стени, под и таван - интарзии. Осветителни пана - пиктури.

КАПИТАН ДЯДО НИКОЛА АД
ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ ОТ PVC - пълна окомплектовка.

КОДКИЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Изработка на витражи и цветни стъклопакети за врати, декоративни прегради др. лампи "ТИФАНИ"

КОМЕТ И СИН ЕООД
Производство на конструкции от неръждаема стомана - козирки, стълби, парапети, външна облицовка на сгради и колони. Обемни реклами и рекламни съоръжения. Интериорни изделия от метал, стъкло и дърво.

КОМФОРТ ДИЗАЙН ООД
Външна реклама. Надписи от НЕОН. Облицовки от ETALBOND. Парапети от неръждавейка.

МАРИНЕКС 2001 ЕООД
Дървени и пластмасови первази. Широка гама цветове и дизайн.

МЕТАЛ ДИЗАЙН ГРУП ООД
Ковано желязо и метални конструкции. Проектиране. Изработка, монтаж, художествена изработка, ръчно и машинно коване.

МЕТАЛФОРМ ООД
Производител на изделия от ковано желязо: оградни пана, врати, решетки за прозорци, осветителни тела, аксесоари, вътрешно оформление, салонна и градинска мебел и елементна база.

МИНЕРА КО ЕООД
Декоративни и строителни профили. Первази и корнизи от PVC, алуминий, месинг, стомана, стиропор и дърво.

МИП 7 ЕООД
Внос и търговия на едро и дребно на стълби, производство на ВАСОМЕХАНИКИ - Гърция. Вити стълби. Професионални алуминиеви стълби. Домакински метални и алуминиеви стълби. Алуминиеви скелета.

НАДИ ГРУП ООД
Производител на мебели, вити стълби, облицовка на стъпала, парапети, струговани детайли, первази от масивна дървесина.

НАЙДЕН НАЙДЕНОВ ЕТ
Арт Клуб NN - стил, красота и уют в офиса, дома и градината. Изработка на художествени произведения от лят чугун и цветни метали - вити стълби, пейки, маси, фонтани, камини, врати, декоративни колони и парапети.

ОИП-1 ЕООД
Стълби "ВАСОМЕХАНИКИ" - вътрешни, домакински и професионални.

ПАВЕЛ МИТКОВ 
Картини и други произведения на изкуството за декориране на хотели, офиси, магазини, ресторанти.

ПАПАЗОВ И СИЕ ООД
Изработване от ковано желязо на метални врати, парапети, огради, градинска мебел и аксесоари. Всичко от желязо по избор и проект на клиента.

ПИТ 
Производство и търговия с дървени, метални и пластмасови корнизи и релси. Размери и цветове, доставка и монтаж - по желание на клиента.

ПЛАСТИКА СБХ ЕООД
Фирмата е с 50 - годишна традиция в художественото бронзолеене, чугунолеене, каменоделие. Иззпълнителка е на всички известни големи паметници в България. Разполага с най-добрите специалисти в областта на художественото проектиране и изпълнение.

ПЛОВДИВ КОМЕРС 
Доставка на светлоизточници, производство и доставка на осветителни тела.

ПОПОВ И СИН СД
Фирмата произвежда осветителни тела (аплици, настолни лампи, лампиони), вътрешни стълби и парапети, аксесоари за баня, душ кабини. Индивидуални интериорни проекти.

ПРОВАТОН ЕТ
Изделия от ковано желязо. Решетки и огради. Осветителни тела. Обков за дърво. Аксесоари за камина. Изпълняваме поръчки по проект на клиента. Доказано качество. Достъпни цени.

ПРОСТРАНСТВЕНО ОФОРМЛЕНИЕ 
Проектиране и изпълнение на изделия от метал и дърво за оформление на екстериорни и интериорни пространства на жилищни и обществени сгради, търговски обекти и парково строителство.

ПРОФИКС ООД
Интериорни и екстериорни бои DULUX. MELLERUD - пълна гама почистващи препарати от Германия. Тотална защита на дървото CUPRINOL. Специални бои за метали HAMMERITE. Пълна гама лепила, силикони и монтажна пяна BISON.

РЕЙЛС - БГ ООД
Предлага профили и елементи за окачени фасади, плъзгащи врати и алуминиеви тръбни парапети с високо качество, широка цветова гама - натурален алуминий, светъл и тъмен инокс, злато, дървовидни. Уникални решения за всеки клиент.

РЕМО ЕТ
Производство на изделия от бетон, стъклопластика, полимермрамор. Балустри, вази, кашпи, делви, амфори, фонтани, шадравани, чешми, водоскоци. Декоративни елементи и отливки - колони, пиластри, фронтони, арки. Градински пейки, беседки. Стубели за басейни.

РИМПЕКС ЕТ
Дворни врати и огради от ковано желязо. Аксесоари, ролки и панти за всякакви видове врати. Декоративни елементи от метал. Гаражни и ролетни врати.

САЛВИЯ - М ЕТ
Витражи, стъклописи, лампи "Тифани", декоративни пана-мозайки. Ландшафтна архитектура и фитодизайн. Проектиране и изпълнение.

СИАРТ - И ЕТ
Проектиране и изработка на художествени и декоративни елементи и аксесоари за интериор - метал, стъкло, дърво.

СИЕРО ЕТ
Проектиране и изработка на художествени и декоративни елементи и аксесоари за интериор - метал, стъкло, дърво.

СИЛВИ ЕТ
Производство на щори: хоризонтални, вертикални, външни, ролетни, PVC дограма. Мрежи против насекоми. Сенници и простори. Гаранция за изделията.

СИТАЛК ЕТ
Бански, осветителен, комуникационен, текстилен и ресторантски интериор и екстериор. Съвременни телекомуникационни централи и системи. Търговски обемни елементи. Внос-износ.

СОЛИД КОМЕРС АД
Производител на иноксови парапети, аксесоари от солиден месинг, бронирани врати, елегантни решетки.

СТЕБ-55 
Алуминиеви щори, ролетни щори, сгъваеми врати "хармоника".

ТАТИ АРТ СД
Проект и изпълнение на: модулни пластични облицовки, декоративни мозайки и пана от керамика, витражи и стъкломозайки, камини и кахлени печки, кашпи и озеленяване, осветителни тела, приложна графика и дизай.

ТЕКА СТИЛ ООД
PVC кантове (0,4, 1, 2, 3 мм). PVC профили за мебели и обзавеждане - твърди, меки набивни, U, O, L, П профили. Уплътнителни (кухненски) профили. Самозалепващи се PVC и AL лайсни. Профили за стъкло и витрини. Декоративни AL профили. Аксесоари и дръжки.

ТЕХНИКОН ГРУП АД
Декоративни профили, лайсни, первази, ръбове за стъпала, парапети, ламиниран паркет, обков, стоки “направи си сам”.

ТРИФОНОВА - 90 ЕТ
Витрини - производство

ТРУД АД
Произвежда клинкерови плочки за тротоарни настилки - различни формати и дебелини. Предлага огнеупорни тухли за печки и камини. Изработва ръчно саксии и градински кашпи.

УНИКАТ 1 + 5 
Неповторимост и уют чрез художествените произведения от метал, кожа, глина и дърво, стилна живопис и графика.

ФИКС ЕТ
Завършителни строителни профили. Внос и монтаж на антистатични настилки FORBO: мокети, PVC, линолеум, саморазливни подове. Внос, изработка и монтаж на немска PVC дограма KBE, FORBO.

ФИЛИПОПОЛ - 2000 ЕТ
Проектиране на жилищни и обществени сгради. Интериор и обзавеждане. Стройинженеринг. Компютърен дизайн и анимация. Рекламна дейност и печат.

ФОРДИ - ШОУРУУМ 
Предлага, доставя, монтира хоризонтални, вертикални и плисе щори, ролетки, мрежи против насекоми, алуминиева и дървена луксозна дограма, окачени тавани, осветление, аксесоари. Качество, кратки срокове, разумни цени.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: