Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 04.16 Охрана на сгради и съоръжения. Алармени инсталации

3 С СОТ ООД
Охрана със СОТ. Доставка и монтаж на сигналноохранителна техника, пожароизвестителни системи, TV наблюдение, системи за контрол на достъп. Централизирана система за наблюдение и контрол, чрез автопатрул. Физическа охрана на обекти. 24-часов сервиз.

АГЕНЦИЯ РЕЙТЕКС 
Проектиране, доставка и монтаж на: телевизионни системи за наблюдение, системи за контрол на достъпа с магнитни карти, радио-озвучителни и оповестителни системи.

АКСИНА 
Производство и монтаж на сигнално-охранителна техника.

АЛЕТ ЕТ
Сигнално-охранителни системи за автомобили и сгради. Системи за контрол на достъпа. Видеонаблюдение. Пожароизвестяване. Пълен инженеринг и комплексно обслужване.

АЛКОМ - ЕСС ООД
Сигналноохранителни системи за автомобили.

АПЕКС ММ ЕООД
Контрол на достъпа за хотели и административни сгради от SALTO Испания. Електронни брави SALTO. Online мрежи, интегрирани хотелски системи.

АСО ПАНЕМА ООД
Охрана със СОТ. Доставка и монтаж на сигнално-охранителна техника, TV наблюдение и контрол на достъп. Физическа охрана на обекти, инкасо и персонална охрана. Централизирана система за наблюдение и контрол чрез автопатрули.

АСО ПИРЕЛИ ЕООД
Комплексни охранителни услуги. Изграждане на всички видове технически системи за охрана. Дистанционно наблюдение и реакция с автопатрулни екипи. Физическа охрана на обекти и мероприятия. Инкасова дейност с бронирани автомобили.

АСО СКАРАБЕЙ ЕООД
Специализирана охрана на строителни обекти, малки фирми и мероприятия. Организира психотест за частни охранители с издаване на удостоверение. Въоръжена и невъоръжена охрана. Портиери.

АСХО - ТЕХ ООД
Охранителни системи за домове, офиси и магазини. Видеонаблюдение и охрана - СОТ. Камери против кражби - монтаж. Автоаларми, централно заключване, екстри.

Б.М.В. 
Пожароизвестяване и охранителна техника. Решетки, железни врати, каси, сейфове..

БАРАЖ ЕООД
Контрол на достъпа. Видеонаблюдение. Безналично плащане. Телефони и телефонни централи. Охранителни системи. Автоматизация на производствените системи.

БЕЛС ПРОДУКТИ ЗА СИГУРНОСТ ООД
Изключителен дистрибутор на EFFEFF - Германия. Оторизиран дистрибутор на GUNNEBO Entrance Control. Пожароизвестителни, сигнално-охранителни с-ми. С-ми за контрол на достъпа. Елнасрещници. Пропускни съоръжения. Пожарогасителни с-ми на TOTAL WALTHER GmbH.

БЕТА - ХРИСТО ХРИСТОВ ЕТ
Проектиране, доставка и монтаж на охранителни, видеонаблюдателни и пожароизвестителни системи. Контрол на достъпа. Автоматични бариери.

БИЗНЕС ЦЕНТЪР ХАРД ТАЙМ 
Сигнално-охранителна техника, телевизионни системи за наблюдение, системи за контрол на достъпа, периметрова защита, пожароизвестителни системи.

БМВ ООД
Специално-охранителна техника. Пожаро-известителни системи. Средства за индивидуална защита.

БОДУ СОД ООД
Доставка и монтаж на сигнално-охранителна техника за дома, офиса, магазина. СОТ. Пожароизвестителни системи. TV наблюдение. Централизирана система за контрол чрез автопатрули. Безплатна имуществена застраховка и техника. Инкасо и персонална охрана.

БСМ ООД
Производство и монтаж на алармени системи за сгради и автомобили. Подготовка за свързване към СОТ. Оборудване на нови кооперации. Управление на гаражни врати.

ВАНИС ЕООД
Автоаларми - JOY LIFE. видеодомофони - многоабонатни и еднофамилни. Аларми за дома и офиса - PARADOX и JSB. Системи за видеоконтрол и наблюдение. Пожароизвестителни системи - JSB. Системи за контрол на достъпа. Сейфове за вграждане.

ВИОЛАН ЕТ
Сигналноохранителни и пожароизвестителни системи за офиси, магазини, складове, жилища и др..

ВТА ООД
Денонощна автопатрулна охрана. Сигнално-охранителна техника. Видео наблюдение и контрол на достъп. Денонощен мониторинг център. Въоръжена охрана на обекти. VIP SECURITY. CAR TRACK (GPS). ЕСКОРТ И ИНКАСО.

ГЕОВИЖЪН ЕООД
Проектиране и изграждане компютърно базирани системи за цифрово видеонаблюдение и охрана. Цялостно и отдалечено наблюдение на обект чрез модем, интернет и LAN заедно със запис на събитията за период от 1 месец. Охранителни платки, видеокамери и др.

ГЕРГАНА - 81 ЕТ
Сигнално-охранителни, пожароизвестителни и видео- наблюдателни инсталации. Физическа охрана на обекти. Системи за контрол на достъпа.

ГРИКОМ ИНЖЕНЕРИНГ И ОБОРУДВАНЕ ООД
Пожароизвестяване, пожарогасене, комплексна електронна охрана, TV системи за контрол и наблюдение, контрол на достъпа; телефонни централи, системи за свръзка, радиоозвучителни, хотелиерски и болнични оповестителни системи, сешоари за баня.

ДИ ЕС СИ - БЪЛГАРИЯ ЕООД
Официален дистрибутор на канадската фирма DSC GROUP OF COMPANIES за сигнално-охранителни системи, пожароизвестяване, видеонаблюдение, контрол на достъп. Електронна защита на информация и имущество.

ДИ. БИ. ООД
Комплексно проектиране и оборудване на домофонни и видеодомофонни системи, кабели, кутии за открит и скрит монтаж на кабели, ел. брави, системи за охрана на стоки в магазини и видеоконтрол на обекти.

ДИЕС ЕЛЕКТРИК СД
Проучване, проектиране и изпълнение на електро и КИПиА табла и инсталации, пожароизвестителни, сигнално-охранителни, отоплителни и вентилационни системи.

ДИФЕНС - С ООД
Специализирана охрана на лица и обекти. Електронни системи за охрана и сигнализация.

ЕЛАМЕДА ЕООД
Автоматика за портали, гаражни врати и бариери. Автоматика за охранителни ролетки, щори и сенници. Автоматични пешеходни врати за хотели, офиси, банки, жилища. Системи за контрол на достъпа. Паркинг-системи.

ЕЛЕКТРОИНФОРМ ООД
Проектиране и монтаж на елинсталации, системи за пожароизвестяване, електронна охрана, видеонаблюдение, контрол на достъпа, ключ-карта, озвучаване и оповестяване.

ЕЛЕКТРОНКОМПЛЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Инженеринг на системи за сигурност: СОТ, телевизионно наблюдение, контрол на достъп, пожароизвестяване и пожарогасене.

ЕНЕРГАН - СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ И КОМУНИКАЦИИ ЕООД
Комплексна инженерингова дейност. Сигнално-охранителни съоръжения. Пожароизвестителни инсталации. Системи за контрол на достъпа, отчитане на работното време, видеонаблюдение, контрол и автоматика. Структурно окабеляване. Телефонни централи и оборудване.

ЖМ - КОНСУЛТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕТ
Официален дистрибутор за Бургаска област на фирма "ТЕЛЕТЕК 90" ООД София.Доставка,монтаж и сервиз на охр. с-ми. Ел.обзавеждане и аксесоари на френската фирма"ЛЬОГРАН"-контакти,ключове,розетки,ел.табла,пластмасови тунели за полагане на кабел-открит монтаж.

ИМПУЛС - СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ ООД
Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на системи за сигурност, охрана и наблюдение, произведени от водещи фирми в Европа и света.

ИМПУЛС С. С. ЕООД
Проектиране, доставка, изграждане и сервиз на системи за сигурност: пожароизвестяване - KENTEC, APOLLO, HOCHIKI, пожарогасене газово FM200, CO2 - THORN SECURITY Ltd, охранителни системи - GALAXY, DIGIPLEX, SPECTRA, MENVIER, DSC; контрол на достъпа - TDSI.

ИНТЕРМАК ЕТ
Кодови секретни брави с шестцифрен код, действащ от двете страни на вратата с 60 446 176 комбинации. Механиката заключва в една, две и четири посоки и може да задейства електронни уредби.

ИРБИС ООД
Специални пожарогасителни химикали. Негорими изолационни ленти. Химически вещества за локализиране и изолиране на течове при аварии. Електронни охранителни системи. Светлоотразителни, термозащитни и противоударни самозалепващи фолия.

КВД - ПРО - В ЕООД
Интегрирани системи за сигурност и охрана. Енергоспестяващи отоплителни мини котелни устройства. Цялостно окабеляване. Енергоспестяващо светодиодно осветление. Откриване на взрив от разстояние до 120 м. Видеонаблюдение. Енергоспестяващи хотелски системи.

КОФ ООД
Специализирано дружество за комплексна охрана.

ЛЮЕЛ ООД
Системи за достъп, блиндирани врати с електронен ключ, компютърни мрежи и алармени системи.

МАГАЗИН ЗА ОХРАНИТЕЛНА ТЕХНИКА 
Охранителни системи срещу кражби и пожари - за апартаменти, офиси и магазини.

МАЙНИНГ ООД
Системи за контрол на достъп и отчитане на работно време. Цифрово видеонаблюдение. Автомобилни бариери и механизми за портални врати. Турникети, въртящи се врати, преграждащи парапети. Металдетектори - рамкови и ръчни.

МЕБЕЛИТ ЕТ
Проектиране, производство и монтаж на кухненски мебели. Обзавеждане на дома по индивидуален проект с интересни решения. Обзавеждане на офиси и магазини.

МЕХАНИЧЕН ДИЗАЙН И КОНСТРУКЦИИ 
Кутии за охранителни системи, кутии за силнотокови ел. табла, метални пощенски кутии, шкафове и стелажи за офис и цехово обзавеждане, метални изделия от листови материали.

НИЛС - ПРОДУКТИ ЗА СИГУРНОСТ ООД
Проектиране, доставка и монтаж на ситеми за телевизионно наблюдение и контрол, контрол на достъп и пожароизвестителна техника;сигнално-охранителни системи;

НОНИ 69 ЕООД
Инсталиране на сигнално-охранителна техника, пожароизвестителни и пропускни системи за видеоконтрол и контрол на достъп.

ПАЛМО ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на пожароизвестителни и охранителни системи. Системи за TV наблюдение, контрол на достъпа и газ-анализатори.

ПЕРУН - ПЕНЮ ЙОРДАНОВ ЕТ
Проектиране, доставка и монтаж на системи за контрол на достъпа до сгради, асансьори и гаражи. Светофарни уредби и системи за регулиране на движението в подземни гаражи.

ПРОАРМ ЕТ
Доставка, монтаж и поддръжка на алармени системи за дома и офиса. Внос, продажба и монтаж на автомобилни алармени системи имобилайзери, централно заключване.

ПРОТЕХ АД
Експертни оценки, проектиране, доставка, монтаж и пускане в действие на сигнално-охранителна техника SIEMENS FIRE SAFETY&SECURITY Швейцария. Контрол на достъпа в сгради, аудио- и видеодомофонни уредби. Доставка и монтаж на системи за видеонаблюдение.

РАДИОЕЛЕКТРОННИ СИСТЕМИ ЕООД
Развойна, инженерингова, производствена, монтажна и търговска дейност в следните направления: СОТ, пожароизвестяване, видеонаблюдение, системи за контрол на достъпа, банково оборудване, телекомуникации.

РАНИНА ООД
Внос на системи за видеонаблюдение и контрол. Производство на домофонни видеосистеми. Проектиране, доставка, изграждане и сервиз на специализирани системи за охрана на офиси, жилища и производствени помещения.

РЕЙТРОН ЕООД
Проектиране, доставка, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз на: системи за сигурност, хотелски брави скарти, пожароизвестителни системи, системи за спешно оповестяване, системи за TV контрол, сигнално-охранителна техника, хотелски сейфове.

РОНИТА СД
Проектиране, доставка и монтаж на сигнално-охранителни, пожароизвестителни системи и системи за видеонаблюдение и контрол. Консумативи - пластмасови канали, кабели, скоби за кабели, дюбели. Автоаларми GAMMA, ARIANE.

САЛАМАНДЪР - ДАС 
Осигурява охрана на държавни и частни фирми, офиси, банки и персонална охрана; монтира сигнално-осигурителна техника.

СЕКЮРИТИ ХОЛДИНГ АД
Физическа охрана. Охрана инкасо. Охрана със сигнално-охранителна техника. Видеоконтрол.

СЕНА ЕЛЕКТРОНИК ЕТ
Разработва алармени централи, цифрови радиоустройства за охрана, интелигентни радиоповторители, мобилни и стационарни централни станции, GPS навигаторни системи.

СЕНСУС ЕООД
Изграждане и поддръжка на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника, системи за контрол на достъпа, телевизионно наблюдение и заключващи устройства.

СИГНАЛНО - ОХРАНИТЕЛНА ТЕХНИКА 
Сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи за сгради. Автоаларми. Аудио и видеодомофонни инсталации. Видеонаблюдателна техника. Системи за контрол на достъпа. Охранително фолио за стъкла. Телекомуникационна техника.

СИККО - ИНЖЕНЕРИНГ 
.Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на пожароизвестителни и сигнално-охранителни системи, ТV контрол, гасителни инсталации на газ, автоматика и електроинсталации.

СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ И КОМПОНЕНТИ ООД
Внос, търговия, производство на охранителна техника, системи за пожароизвестяване, видеонаблюдение и контрол, автоаларми.

СИСТЕМИ И ТЕХНИКА ЗА СИГУРНОСТ ЕТ
Производство и монтаж на сигнално-охранителни и TV системи, бронирани входни врати, гаражни и портални врати, огнеупорни каси и сейфове. Проектиране и производство на метални кутии с полимерно-прахово покритие, с цвят по каталог.

СОД БЪЛГАРИЯ ООД
Сигнално-охранителна техника за Вашия дом, офис, магазин. Изграждане, мониторинг, поддръжка, автопатрулна охрана. Ниски цени! Висок професионализъм!

СПАРТАК СЕКЮРИТИ АД
Охрана със СОТ. Доставка, монтаж и гаранционно обслужване. Възможност за безплатна техника при сключване на договор за охрана. Охрана на общински обекти.

СТОКС ООД
Проектиране, доставка, изграждане и сервиз на пожароизвестителни, пожарогасителни, сигнално-охранителни системи за видеонаблюдение и периметрова охрана. Лиценз от KИАЕМ. Топлинно счетоводство.

СУБИС СД
Осигуряване на квалифицирана физическа охрана на сгради, офиси, магазини, складове и др. обекти; монтаж на сигнално-охранителна и пожаро-известителна техника.

ТАНЯ-ЛУКС - АГЕНЦИЯ КОНДОР 92 
Осигуряване на надеждна охрана на обекти от всякакъв вид и физически лица.

ТАШЕВ - ГАЛВИНГ ООД
Изключително представителство на STEINEL за България. Оборудване за наблюдение и сензорна техника.

ТЕЛЕПОЛ ЕООД
Охрана със СОТ. Доставка и монтаж на сигнално-охранителна техника. Пожароизвестителни системи. Видео наблюдение. Системи за контрол на достъп. Централна система за наблюдение и контрол, чрез автопатрул. 24 часова физическа охрана на обекти.

ТЕЛЕТЕК ЕООД
Дистрибуция на алармени системи: сигнално-охранителни, пожароизвестителни, системи за видеонаблюдение, периметрова охрана, акумулаторни батерии.

ТЕХНОПОЛ ЕООД
Проектиране и изграждане на осигурителни инсталации на новостроящи се обекти и промишлени комплекси. Периметрова охрана, СОТ, пожароизвестителни инсталации и пропускни системи. GPS контрол на транспортни средства. Монтаж и наблюдение в реално време.

ТРАНС ЕЛЕКТРОНИК ЕООД
Видеонаблюдение и запис. Системи за биднес сигурност. Телефонизация. Контрол на достъп. Пожароизвестяване. Осветление с LED. Болнично оповестяване. Инженеринг и сервиз.

УНИСЕК СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ ООД
Проектиране, доставка и монтаж на сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи. Видеоконтрол, видеодомофони и телефонизация. Включване към СОТ.

ХИДРОЛОК ЕООД
За допълнителна информация и каталози - на адреса на фирмата.

ЧОЛАКОВ ЕТ
Пожароизвестителни инсталации - лиценз от АЯР за работа и транспорт на радиоактивни датчици. Пожарогасителни инсталации (водни, пенни, газови CO2, аерозолни) вносител на посочените системи. Пожарогасители. СОТ. Климатични инсталации. Дизелгенератори, UPS.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: