Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 04.17 Противопожарна охрана

АВА - АТАНАС АТАНАСОВ ЕТ
Пенообразуватели. Пожарогасителни прахове. Хидравлични спасителни устройства. Пневматични повдигателни възглавници. Противопожарни уреди и съоръжения.

АГЕНЦИЯ РЕЙТЕКС 
Проектиране, доставка и монтаж на пожароизвестителни системи и интегрирани системи за сигурност и оповестяване.

АГЕНЦИЯ ТРИ СД
Производство и доставка на противопожарно оборудване.

АДА ООД
ADA - представител на PERMATEX - Германия, за внос на пожарозащитни системи за стомана, дърво и кабели - UNITHERM.

АНТИПЛАМ ЕООД
Продажба и сервиз на противопожарна техника. Предпазни екипировки. Консултации по пожарна техника и безопасност.

АРП ООД
Пожароустойчиви врати. Стоманени многофункционални врати. Автоматични охранителни ролетки. Секционни, индустриални и гаражни врати.

БЕНТЕЛ - БЪЛГАРИЯ ЕООД
Официален дистрибутор на италианската фирма Bentel за пожароизвестителни класически и адресируеми системи. Сигнално-охранителна техника, домофонни и видеодомофонни уредби, видеонаблюдение и контрол на достъпа.

ВЮРТ - БЪЛГАРИЯ ЕООД
Химически продукти за противопожарна защита. Анкерна техника. Винтове за дърво и метал. Пълна гама от скрепителни елементи по DIN/ISO. Монтажни химически продукти. Ръчни инструменти. Защитни облекла и екипировка по охрана на труда. Охрана на труда.

ГАМА ПРИМ 97 ЕООД
Противопожарна техника - пожарогасители (прахови, водни, CO2), противопожарни шлангове, струйници, касети, пожарозащитни одеяла, аварийни евакуационни осветители. Дихатели и огнепреградители. Огнезащитни покрития.

ГРИКОМ ИНЖЕНЕРИНГ И ОБОРУДВАНЕ ООД
Пожароизвестяване, пожарогасене, комплексна електронна охрана, TV системи за контрол и наблюдение, контрол на достъпа; телефонни централи, системи за свръзка, радио-озвучителни, хотелиерски и болнични оповестителни системи, сешоари за баня.

ДЕНИ ФАЙЕР ООД
Внос, продажба, дистрибуция, монтаж и сервизно обслужване на противопожарна техника - носими и возими пожарогасители, ЛПС, пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации. Противопожарна водна арматура, врати. Оборудване на аварийно спасителни автомобили.

ДУНАРИТ ООД
Пожарогасители: с пяна, въглероден двуокис и прахови. Кофпомпи. Пожарникарска арматура.

ЕЛАМЕДА ЕООД
Внос от Италия на: огнеупорни дървени и метални врати за хотели, банки, офиси и жилища; отнеупорни метални врати за индустриални помещения (ISO 9001); огнеупорни панели PLS за звуко-, топло- и хидроизолация на покриви, стени и подове.

ЕЛЕКТРОНКОМПЛЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Инженеринг на системи за сигурност - пожароизвестяване, пожарогасене. Газдетекция. СОТ и ТV.

ЕНЕРГАН - СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ И КОМУНИКАЦИИ ЕООД
Комплексна инженерингова дейност. Сигнално-охранителни съоръжения. Пожароизвестителни инсталации. Системи за контрол на достъпа, отчитане на работното време, видеонаблюдение, контрол и автоматика. Структурно окабеляване. Телефонни централи и оборудване.

ИМПУЛС - СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ ООД
Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на системи за сигурност, охрана и наблюдение, произведени от водещи фирми в Европа и света.

ИНТЕРИОРПРОТЕКТ ЕООД
Патентовани плазмено-химически технологии за огнезащита на дървесни и текстилни материали (велпапе, кожи, пенополиуретан, стиропор) с огнезащитни състави ХСИ - 96 и тяхното производство. Огнезащита на метални конструкции и кабели. Документи за качество.

КИСЬОВ И КО ЕООД
Противопожарно обезопасяване на обекти и населени места. Организация на противопожарната охрана. Пожаротехнически експертизи. Проектиране и монтаж на пожароизвестителни системи. Търговия с противопожарни уреди и съоръжения.

МАЙНИНГ ООД
Противопожарна охрана. Проектиране, доставка и инсталиране на пожароизвестителни системи и системи за сигурност.

ПИССАТ ООД
Проектиране, доставка и монтаж на пожароизвестителни системи, системи за сигурност и видеонаблюдение. Сервизно и абонаментно обслужване на противопожарна техника.

ПРОЕКТ КОНСУЛТ 77 ЕТ
Организация на пожарната и аварийната безопасност на обекти. Пожароизвестителни и пожарогасителни инсталации – пълен инженеринг. Пожарозащита на дървени и метални конструкции. Пожарна техника и средства за защита. Продажба и сервиз.

ПРОТЕХ АД
Проектиране, доставка, монтаж и пускане в действие на пожароизвестителни и пожарогасителни системи на SIEMENS FIRE SAFETY&SECURITY SYSTEMS Швейцария и SCHRACK SECONET Австрия.

РОБОТРОН - 160 ЕТ
Пожароизвестителна - охранителна техника. Проектиране, доставка, монтаж и сервиз.

СВЕГО 
Проектиране, доставка и монтаж на противопожарни ролетни врати, двойни подове и окачени тавани с висока степен на пожарозащита.

СИВ - 90 ЕООД
Сервиз и търговия на едро и дребно с всички видове пожарогасители, противопожарна техника и оборудване. Конкурентни цени. Гаранционен срок 1 година.

СИНХРОН - С ООД
Всичко за пожарната безопасност - проектиране, узаконяване и изграждане на спринклерни инсталации, системи за пожарогасене с газ, водна мъгла, прах и пяна, системи за пожароизвестяване.

СОЛТИ ЕООД
Специализирана в сервиз, търговия и абонаментно поддържане на противопожарна техника и оборудване. Алпийско оборудване. Специалистите във фирмата извършват консултации при проектиране, реконструкции, строителство, организация на ПО в обектите.

ТЕЛЕТЕК ЕООД
Доставка на пожароизвестителна техника: конвенционални и аналогово адресируеми централи и датчици, линейни, кабелни и автономни датчици, аксесоари, техника за газдетекция и взривоопасни среди.

УНИПОС ООД
Производство на конвенционални и адресируеми пожароизвестителни системи: датчици, централи, периферни устройства. Изграждане на пожароизвестителни системи и диспечерски пунктове.

ФАЙЕР ГРУП ООД
Комплексна противопожарна защита. Проучване, консултации, проектиране. Доставка, монтаж, поддръжка на оборудването. ПАБ. Пожароизвестителни и пожарогасителни системи. Обучение.

ФАЙЕР ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Пожарообезопасяване на обекти. Инженеринг на пожароизвестителни и пожарогасителни инсталации. Продажба и сервизно обслужване на противопожарна техника ISO 9001:2000.

ЦИКОНИЯ ЕООД
Всичко за вашата противопожарна защита. Доставка, сервизно обслужване и презареждане на всички видове пожарогасители и противопожарни средства.

ЧИНАР - ГЕОРГИ НИКОЛОВ ЕТ
Пълен инженеринг в областта на пожароизвестителните, пожарогасителните и видеонаблюдателните системи. Продажба, сервиз и зареждане на противопожарни уреди. Абонаментно обслужване. Лицензи от КИАЕМЦ и асоциация ПБ.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: