Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 04.19 ВиК инсталации. Пречиствателни системи и съоръжения

АДИЗО ЕТ
Производство и монтаж на модулни пречиствателни инсталации за битови отпадни води. Мазнинозадържатели и каломаслоуловители. Нестандартно оборудване за пречистване на отпадъчни води.

АКВА ПЛАСТИК ЕООД
Проектиране, доставка и изграждане на външни ВиК инсталации от НВРЕ и вътрешни от ПП. Външни и вътрешни канализационни инсталации от PVC тръби и фитинги. Всичко за банята от фирма ROCA.

АКВАМАТИК ЕООД
Производител и доставчик на биологични пречиствателни станции.

АУРО - БЪЛГАРИЯ ЕООД
Оборудване на водопроводи и газопроводи. Заготовки за облицовка на реактори и резервоари. Арматура за сметища при тръбопроводи за чисти води, преработкана води, при бензиностанции.

БЕРКС - 2004 ЕООД
Изграждане на ВиК системи и съоръжения. Генерален представител на PURATOR CEE – Австрия. Напорни чугунени тръби, фитинги, капаци, решетки и канали от чугун, алуминий, стомана, полимербетон, сепаратори за масла, мазнини и кал; пречиствателни станции.

БИОТАЛ БЪЛГАРИЯ ООД
Производство, продажба, монтаж и поддръжка на локални пречиствателни станции за отпадни води с капацитет 1 до 1000 м3/денонощие. Подходящи са за обекти, намиращи се извън населени места, без изградена канализационна мрежа.

ЕКОСИСТЕМИ БГ ООД
Проектиране и изработка на пречиствателни станции за отпадни води, сепаратори за нефтопродукти, уловители на мазнини и нишесте, резервоари, галванични вани. Проектиране и изграждане на фамилни и обществени басейни.

ЕЛФИ - ТЕХ ООД
Проектиране, производство, монтаж и поддръжка на пречиствателни инсталации за питейни, битови, отпадни и технологични отпадни води. Производство на озонатори.

КЛИМАСТРОЙ ЕООД
Проектиране, строителство и сервиз на ОВ, ЕЛ, ВиК вътрешни и външни инсталации. Дървени сглобяеми къщи. Монолитно строителство. Метални констукции. Производство на мебели от ПДЧ - типови и по заявка на клиента. AL и PVC дограма. Строителна механизация.

КОРОЗА КАРАТ ООД
Комплексни услуги от проектирането до пускането в действие на пречиствателни станции, сепаратори, резервоари. Инженеринг за галванични и лакови покрития. Препарати за повърхностна обработка.

НИКОЛ - Н ООД
Обработка на питейни води - филтрация, ултрафилтрация, обратна осмоза, омекотяване, бактериална обработка, UV стерилизация за бита и производството.

ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ ЕООД
PIPELIFE е активна в производството и търговията на пластмасови тръбни системи. През 2005 г. компанията открива Пайплайф България. Вече можем да се похвалим с развита търговска мрежа и производство в Ботевград. Заводът е 30-и поред за компанията.

ТРИПЛЕТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Проектиране и изграждане на пречиствателни станции на питейни битови и промишлени отпадни води.

ФОНИК ЕООД
Внос на системи за омекотяване и пречистване на питейна вода. Партньор за България на ECOWATER USA. Омекотители за вода на еднофамилни къщи, бизнес обекти, сгради, хотели и спа центрове.

ФРЕНЕЛ ЕООД
Изграждане системи за обработка на вода - битови, сондажни, фармация, винопроизводство, промишленост - механична филтрация, бактериална обработка, омекотяване, обратна осмоза, отнемане на Fe, Mn.

ХИДРО - ХИКС - БЪЛГАРИЯ ЕООД
Инсталиции за пречистване на питейни и технологични води. Филтруване, омекотяване, обратна осмоза, UV дезинфекция, озониране. Официален представител на EUROWATER и HYDRO - X Дания.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: