Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 05.03 Центрове за производство на бетонови и варови разтвори. Бетонополагащи, бетоноуплътняващи, разтворополагащи и шприцоващи машини

ВАНЕТ - ВАЛ ООД
Компоненти за с-ми за транспортиране на цимент, пясък, насипни материали в различни отрасли, вкл. хранително-вкусовата промишленост - шнекове, товарещи гарнитури, шлюзови дозатори, клапи, смесителна техника.Обезпрашаващи филтри.Резервни части. Компресори.

ЕКОБЕТОНОВИ И ВАРОВИ РАЗТВОРИ ЕООД
Производство и доставка на бетонови и варови разтвори

ЕМ - АС НИ ЛИ ТО ЕООД
Производство и доставка на варов и бетонов разтвор, транспорт и предоставяне на бетонпомпи - 27 м, 32 м, 46 м. Предлагане на сертификати.

СТРЕМОН 95 ООД
Строителство. Производство на варови и бетонови разтвори. Автотранспорт. Строителна механизация. Собствена кариера за добив на пясък и речна баластра.

УНИБЕТ ООД
Производство, доставка и механизирано полагане на бетонови разтвори. Специални бетони за настилки, щамповани, водоплътни, видими, оцветени. Сертификати ISO 9001:2000 от BVQI Лондон и по Наредбата за съответствие на строителните продукти от НИИСМ.

ШВИНГ ЩЕТЕР 
Оторизиран дилър на фирмената група SCHWING STETTER Германия. Производител на мобилни и прикачни бетонпомпи, бетоносмесители, бетонови стопанства и резервни части за тях.

ЯВОЛЕН ЕООД
Нови и употребявани моно- и трифазни турбозолни машини за строителни разтвори, резервни части, шнекови помпи, сервиз, продажба, наем. Продажба на гипсови и варо-циментови мазилки. Изпълнение на мазилки, замазки и други довършителни работи.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: