Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 05.08 Всички видове помпи

АКВАСПРИНГ ЕООД
Продажба и монтаж на помпи, хидрофорни разширителни съдове, хидрофорни и противопожарни системи. Високонапорни бутални помпи, водоструйки и почистваща техника. Гаранционен и извънгаранционен сервиз.

АКВАСТАРТ ООД
Официален вносител на VOGEL и LOWARA. Доставка, монтаж и сервиз на центробежни помпи. Помпени групи, сондажни и отводнителни помпи.

Б.А.П. БЪЛГАРИЯ ООД
Доставка, монтаж и сервиз на битови,промишлени, центробежни, сондажни и отводнителни помпи, хидрофорни и противопожарни инсталации и пречиствателни съоръжения за басейни на фирмите ITT Goulds, March GmbH, Desmi Rotan A/S, Herborner GmbH и ITC S/A.

БЪЛГАРИЯ ТЕРМ ООД
Центробежни, периферни, циркулационни, дренажни помпи. Хидрофорни системи. Дозиращи помпи.

ВИЛО БЪЛГАРИЯ ЕООД
Помпи и системи за отопление и климатизация, водоснабдяване и отводняване на фирма WILO AG Германия. Помпи за чисти и отпадни води, пречиствателни съоръжения, миксери и аератори на WILO ЕMU. Разширителни мембранни съдове на фирма REFLEX Германия.

ГРУНДФОС - БЪЛГАРИЯ 
Центробежни помпи: циркулационни, дренажни, сондажни, дозиращи, многостъпални помпи за чисти, отпадни и фекални води. Използване на възстановяеми енергийни източници. Контролни табла и аксесоари.

ДИТЕК ООД
Потопяеми, вертикални многостъпални, хоризонтални, дренажни и тракторни помпи. Проектиране и изграждане на помпени станции.

ЕВРОТЕХ ООД
Представител в България на: SIHI HALBERG GmbH - центробежни помпи за водоснабдяване, хидромелиорации и топлоснабдяване; LEISTRITZ AG - винтови помпи за мазут и гъсти течности; JESCO DOSIERTECHNIK GmbH & Co - мембранни и бутални дозиращи помпи.

КАММАРТОН БЪЛГАРИЯ ЕООД
Потопяеми преносими помпи за мръсни води с електрическо захранване на GRINDEX Швеция. Потопяеми помпи за отпадъчни, сурови и чисти води на GRUNDFOS SARLIN Финландия.

КСЕЛЕКС ООД
Помпи за чисти и отпадни води. Помпи за промишлеността. Миксери, аератори. Изключителен представител на ABS pumps.

ЛИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЕТ
Професионални съоръжения за фонтани, помпи, дюзи, подводно осветление, автоматика и други.

МТК ИНЖЕНЕРИНГ ЕТ
Доставя всички видове помпи за промишлеността и бита: центробежни - моноблок, самозасмукващи, с крайно засмукване, многостепенни хоризонтални и вертикални, за басейни и фонтани; потопяеми - за чисти, млъсни и отпадни води; дозиращи.

ПИМ ГРУП, ПИМ КОНСУЛТИНГ АД, ПИМ Д. ИВАНОВА ЕООД 
Помпи. Хидрофорни системи. Помпени и пречиствателни станции за чисти и отпадни води, ОВ и К, ВиК, пожароизвестяване, инженеринг, доставка, СМР, сервиз.

ПИМ Д. ИВАНОВА ЕООД
Помпи. Хидрофорни системи. Помпени и пречиствателни станции за чисти и отпадни води. ОВ и К, ВиК, пожароизвестяване, инженеринг, доставка, СМР, сервиз.

ПИМ ДОНКА ИВАНОВА ЕООД
Помпи. Хидрофорни системи. Помпени и пречиствателни станции. Елдвигатели, ВиК арматура. Доставка, монтаж, сервиз

ПОМПЕН ОФИС - ВАРНА ЕТ
Директен вносител на помпи за отопление, климатизация, дренажни, фекални, сондажни. Хидрофорни системи на фирмите ГРУНДФОС. Доставка, монтаж, сервиз.

ПОМПЕН ЦЕНТЪР - СОФИЯ ЕООД
Всички видове помпи - дренажни и фекални, сондажни, за отопление и климатизация, високонапорни, центробежни - хоризонтални и вертикални, многостепенни, помпи за химия, фармацевтика, ГСМ, машиностроене и корабостроене. Хидрофорни уредби. Генератори за ток.

ПРОМСТРОЙПРОЕКТ ДФ
Инженерингова, развойна, изследователско-технологична, иновационна, маркетингова и лизингова дейност, производство на прототипи, опитни образци, нулеви серии на машини и съоръжения.

ТАШЕВ - ГАЛВИНГ ООД
Помпи - циркулационни, центробежни, многостъпални, дренажни и сондажни, хидрофори.

ТУРБО - С ЕТ
Ремонт на всички видове центробежни помпи - български и вносни. Проектиране и изработване на помпи по поръчка. Производство на съществуващи конструкции български помпи.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: