Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 07.03 Бетонни смеси. Добавки за бетони и разтвори

АВТОМАГИСТРАЛИ ЧЕРНО МОРЕ АД
Производство и продажба на бетонови и варови разтвори, асфалтови смеси, инертни материали. Строителство, ремонт и поддържане на пътища и пътни съоръжения.

АДИНГ - БЪЛГАРИЯ ЕООД
Добавки за бетони и разтвори: пластификатори и суперпластификатори, противозамръзващи, хидрофобни. Подови покрития на циментова и епоксидна основа. Хидроизолации. Антикорозионна защита. Сертификат ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, CL sertificate.

АЛАС БЪЛГАРИЯ ООД
Австрийско-българско дружество за производство на готови бетонови и варови разтвори. Специални бетони по рецепта на клиента. Бетоновози и бетонпомпи до 52 метра - собствени.

БЕТОН КОНТРАКТ ЕООД
Производство на бетон и бетонови изделия, всички видове циментови и варови разтвори. Бетонови възли в София и страната. Доставка на инертни материали. Всичко за строителството.

БЕТОН РУСЕ ООД
Строителна и инвеститорска дейност, производство на всички видове строителни, бетонови разтвори. Производство на дребни строителни елементи и търговия със строителни материали.

БЕТОНОВ ЦЕНТЪР СИМЕОНОВ БУРГАС 
Производство, доставка и механизирано полагане на бетонови разтвори, бетони със специални изисквания по индивидуална рецепта на клиента. Арматурен двор - заготовка и монтаж.

БЕТТРАН АД
Производство на бетон и строителни разтвори. Кариери за трошен камък - за пътно строителство и за бетонови разтвори. Услуги със строителна механизация. Кариера за речен пясък.

БЛАГОУСТРОЙСТВЕНИ СТРОЕЖИ ЕООД 
Производство на бетонови и варови разтвори и бетонови изделия. Инертни материали. Услуги със строителна механизация. Строително-монтажни работи. Търговия със строителни материали. Сертифицирана по ISO 9001-2001.

БУЛСТАВ ООД
Стоманени и полипропиленови фибри за бетон. Пластификатори, суперпластификатори и противозамръзващи добавки за бетон. Добавки за производство на стоманобетонови изделия и елементи. Материали за индустриални подове.

ВИГО - 22 ООД
Вносител и изключителен дистрибутор на FORTA САЩ - полипропиленови фибри за бетон и ASHFORD FORMULA САЩ - финалното третиране на бетонови настилки. Химични добавки и оцветители за бетон.

ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД
Компанията предлага най-широката гама от цимент.

ДОБРОТИЦА БСК ООД
Снабдителна дейност; производство на бетонови и варови разтвори, заготовка на арматури; мокети, балатуми и остъкляване.

ДОМОСТРОЕНЕ ПЛОВДИВ ЕАД
Доставка на бетони, армировки, панели, промишлени елементи, бетонови тухли, тротоарни и мозаечни плочи.

ДОН КОНСТРАКШЪН ПРОДУКТС БЪЛГАРИЯ ЕАД
Производство и доставка на всички типове добавки за бетон. Пластификатори, суперпластификатори, забавители, ускорители, въздуховъвличащи, противозамръзващи, пенообразуващи, добавки за защита от корозия.

ЕВЕРЕСТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД
Сандвич-панели с топлоизолация от пенополистирол за изпълнение на покривни и стенни конструкции. Монтаж и инженеринг.

ЕВРОБИЛД ООД
Комплексно строителство. Производство на бетонови и варови разтвори. Арматурен двор. Строителна механизация - багери, булдозери, бетоновози, бетонпомпи.

ЕКОСТРОЙ ЕООД
Производство на бетонови и варови разтвори. Строителни услуги. Услуги с транспортна и строителна техника. Търговия със строителни материали. Електронна автомобилна везна до 80 тона.

ЖПСВ ЕООД
Производител на бетонови изделия за: железопътно строителство (траверси, стрелки, перони, шумопоглъщащи стени), пътно строителство (канавки, бордюри, водостоци, плочки), ландшафтна архитектура, настилки, сглобяеми конструкции, халета, модули.

ЗАВОДСКИ СТРОЕЖИ ПС 
Строителство и ремонт, битови и варови разтвори, арматурни заготовки, товарни превози и услуги с ТСТ, бетонови изделия, плочки, бордюри, бетонови тухли.

ЗЛАТНА ПАНЕГА БЕТОН ЕООД
Производство на стандартни бетонови и варови разтвори и на специални бетони по рецептура на клиента. Бетонови възли LIEBHERR с компютърни дозиращи системи. Бетоновози, бетонпомпи. Първият производител на бетон със сертификат ISO 9001.

ИЗОМАТ ИНТЕРНЕШЪНАЛ ЕООД
Производител ISOMAT S.A. Гърция. Строителна химия и добавки за бетони, водоуплътняващи пластификатори, суперпластификатори, забавители, ускорители. Противозамръзващ ускорител на втвърдяването. Строителни смоли, еластификатори. EN ISO 9001:2000.

КАТРА ТРЕЙД ЕООД
Официален представител за България на продуктите MARBOS и MEISTER. Впръскани и самоуплътняващи се бетони, смеси за саниране и ремонт на бетони, посипки за шлайф бетон, смеси за замонолитване, еластични лепила.

КОМАРС АД
Производство на всички видове бетонови и варови разтвори, бетонови изделия. Доставка и полагане с бетон помпа. Гаранция за качество и срочност. Широка гама химически добавки, стоманени въжета и строителни материали. Строителна механизация.

КОНСОРЦИУМ ТЕКОМ УНИМАТ 
Производство на добовки за бетон и разтвори, сухи смеси на циментова основа. Кофражни масла.

КРЕДО - Г4 ЕООД
Производство, търговия и полагане на бетонови смеси, бетонови разтвори, шлайфан бетон, шлайфани бетонови настилки.

ЛИЙФ ГРУПА ПРОЕКТИРАНЕ СИСТЕМИ СД
Полипропиленови и стоманени фибри - FIBERMESH и NOVOCON. Високи технически показатели, смесени системи за дисперсно армиране - NOVOMESH. Системи за оразмеряване и изграждане на тежко натоварени и безфугови бетонни настилки. Консултации и експертизи.

ЛОРЕАЛ ЕТ
Бетонно-строителни смеси.

МАВРОВ И СИЕ БЕТОН ООД
Комплексно проектиране и строителство на всички видове сгради. Производство на бетон и бетонови разтвори.

МАРКЕЛИ ЕООД
Бетонови смеси, вар и строителни материали.

МСД - 99 АД
Производство и полагане на всички видове строителни разтвори.

РЕМАЙ - БЪЛГАРИЯ ООД
Оксидни бои. Специални добавки за цветни бетони и мазилки. Пластификатори. Суперпластификатори. Отделители. Запечатки, импрегнанти. Фибровлакна. Технология за бетон.

РЕМОС - 96 ООД
Производство и транспорт на масов бетон. Услуги с бетон-помпа. Производство на сглобяеми елементи - колони, греди, фундаменти и бетонови изделия. Пътни ивици, павета и бордюри

РУСЕНСКА СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ АД
Производство и търговия с варови и бетонови разтвори, метални конструкции, строителна армировка. Строителство на граждански и промишлени обекти.

СИЙЛ ТОП ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Супернова технология за направа на самоуплътняващ се бетон без вибриране. Армировка от полипропиленови фибри за висококачествени бетони и замазки и всички видове добавки за бетон. Нова концепция фуги за бетонови подове. Материали и изпълнение.

СИКОНКО БЕТОН 
Всички класове бетон и циментови разтвори с гарантирано качество. Услуги с циментовози, бетоносмесители, бетонпомпи 36 м.

СИМА ООД
Производство на бетони, бетонови и варови разтвори, бетонови изделия. Услуги със строителна механизация. Транспортни услуги.

СТАРА ЗАГОРА ПРОЕКТ ЕООД
Производство на стандартни бетонови и варови разтвори. Специални бетони за настилки - водоплътни и по рецептура на клиента. Механизация. Комплексно строителство.

СТРОЙКОМБИНАТ - М АД
Производство и търговия на бетони и бетонови изделия и инертни материали. Арматурен цех. Механизация и автотранспорт.

ТЕКОМ АД
Производство на добавки за бетони и разтвори, сухи смеси на циментова основа. Кофражни масла.

ТЕНЗОР ДВ ООД
Добавки към циментови разтвори - бетони, мазилки, замазки. Системи за възстановяване на тухлени и каменни зидове, конструкции от бетон и др.

ТЕРАЗИД ЕООД
Български производител на широка гама висококачествени - продукти за керамични настилки, циментови лепила и шпакловки, гипсови смеси, пастообразни лепила и добавки. Притежава сертификат за качество ISO 9001:2000 и сертификат по БСД.

ТЕРАКОМ ООД
Производство на бетонови смеси и изделия от бетон. Дървообработване. Проектиране, доставка и монтаж на дървена дограма. Елинсталации, оптически кабели и мрежи. Трафопостове, далекопроводи. Строителство и инженеринг в транспортната инфраструктура.

ТИХИВЕЛ ЕООД
Неограничени питгменти BAYFERROX, CHROMOXIDGRUN, COLORTHERM, BAYOXIDE, BAYSCAPE производство на BAYER CHEMICALS - LANXESS Германия. Йонообменна смола LEWATIT - производство на BAYER CHEMICALS - LANXESS Германия. Вносител на титанов двуокис - рутил, анатаз

УНИБЕТ ООД
Производство, доставка и механизирано полагане на бетонови разтвори. Специални бетони за настилки, щамповани, водоплътни, видими, оцветени. Сертификати ISO 9001:2000 от BVQI Лондон и по Наредбата за съответствие на строителните продукти от НИИСМ.

ХИДРОБЕТОН ООД
Производство, доставка и механизирано полагане на бетонови разтвори. Бетони със специални изисквания: водоплътни щамповани, видими настилки, оцветени и други по индивидуална рецепта на клиента. Разполага със собствени бетонови центрове.

ШАВАРНА ЕООД
Високо и ниско строителство, ново и реконструкции. Производство на варови и бетонови разтвори. Производство на строителна керамика - тухли. Извършване на услуги с пътностроителна техника.

ЮГСТРОЙ ООД
Проектиране и строителство, производство на бетонови изделия.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: