Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 07.04 Изолационни материали

АДИ КОМЕРС САЛАМБО ЕООД
Производство и търговия с битумни рулонни хидроизолации, мембрани. Продукти за пътища - грундове, емулсии, полимермодифицирани битуми.

АДИНГ - БЪЛГАРИЯ ЕООД
Хидроизолации за резервоари, басейни, подземни конструкции, плоски покриви, мостове. Пълнители и уплътнители за фуги и пукнатини. Материали на циментова и епоксидна основа за подови покрития, антикорозионна защита. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000

АКЦЕНТ БЪЛГАРИЯ - АРХ. ВАЛЕРИ ЙОТОВ, СОНЯ ДИМИТРОВА ЕООД
ЕДИНСТВО НА ТРАДИЦИЯ И СЪВРЕМЕННОСТ СРЕЩУ ЗИМНИЯ СТУД И ЛЯТНАТА ЖЕГА. Производство и разпространение на топлоизолационни строителни елементи ПОЛИНОР за изграждане на външни фасадни стени. ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПОЛИНОР ООД ЗА БЪЛГАРИЯ.

АЛЕКС Х и З ООД
Доставка и монтаж на термоизолационно фолио за стъкло SUN - GARD.

АЛФАТОН МРАМОР ООД
Топлоизолационни плоскости МОНОДУР - ЕПС за външна и вътрешна изолация на сгради, стени, подове, покриви, конструктивни елементи. Специални лепила, шпакловки, мазилки, стъклофибърни мрежи, дюбели. Изолации за тръби и фуги, подпаркетни подложки SEALED AIR.

АЛХИМИКА БЪЛГАРИЯ ЕООД
Грундове. Хидроизолация-хигрофобизация. Защитни и антикорозионни покрития. Промишлени и индустриални подове. Запълване, запечатване и херметизиране на фуги. Добавки за бетон и циментови разтвори. Системи за анкериране. Системи за инжектиране.

АРМАНИ - 59 ЕООД
Хидро- и топлоизолации. Търговия и полагане на висококачествени хидро-изолационни материали по най-съвременни технологии. Дистрибутор на ТЕХНОНИКОЛЬ - Русия, GENERAL MEMBRANE и TEGOLA CANADESE Италия.

АРМОРМАТ ООД
Битумни керемиди и хидроизолационни системи от най-големия износител в света IKO - Канада.

АСМАТЕХ ООД
Хидроизолационни материали. Добавки за бетон, замазки и мазилки. Готови сухи смеси. Строителни лепила и фугиращи смеси. Бояджийски материали. Епоксидни покрития. Битумни продукти. Уплътнители за фуги. Топло- и звукоизолационни материали.

АСТРА КОМПАС ООД
Фасадни, покривни, подови, технически и други топло- и шумоизолации от каменните вати от световните и европейските лидери KNAUF INSULATION и ROCKWOOL. Стъклена вата, EPS, XPS - URSA, FIBRAN. Хидроизолации от водещи европейски производители.

АТРОКС БЪЛГАРИЯ ЕООД
Доставка и монтаж на хидро- и топлоизолационни материали, производство на световните лидери в бранша. Течни, цветни хидроизолационни материали. Аксесоари и принадлежности за горните изделия. Полеолефини, геомембрани и геотекстил.

БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД
БАУМИТ ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИ системи, БАУМАКОЛ лепила, фуги, хидроизолации, МУРЕКСИН лепила и строителна химия.

БЕЛА - МИХАИЛ МИХАЙЛОВ ЕТ
Доставка и монтаж на ПЛАВАЩИ PVC ПОКРИВНИ МЕМБРАНИ на фирма Protan Норвегия и Петър Караминчев. Производство на тротоарни плочи и бордюри.

БЕНТОНИТ ЕАД
Добив и преработка на нерудни суровини - бентонити, перлити, зеолити. За топлоизолация и хидроизолация предлага: набъбнал перлит, криогенен перлит, бентонит, керамоперлитови топлоизолационни изделия, стъклоперлитови черупки за изолация на топлопроводи.

БРАТЯ ГЕОРГИЕВИ ЕООД
Битумни керемиди и хидроизолационни мембрани IKO Канада. Качествен монтаж. Покривни прозорци FAKRO. Американски безшевни улуци от метал. Топлоизолации.

БУДМАКС ЕООД
Топлоизолации, хидроизолации, дренажни мембрани и системи за отводняване - постоянни складови наличности.

ВАНЕТ - ВАЛ ООД
Директен вносител от Германия на топло- и влагоизолационни плочи и ролки от полистирол за външна и вътрешна изолация на сгради, трудно горими (DIN 4102 B1). Декоративни таванни и стенни плочи, корнизи и розетки. Предлага и хигиенни и почистващи артикули.

ВАРИА ООД
Фасадни и латексови бои от вносни компоненти.

ВАС - ХИДРОИЗОЛАЦИИ ООД
Производство и монтаж на американски безшевни улуци с полиестерно покритие. Битумни керемиди и аксесоари. Рулонни хидроизолационни материали. Медна ламарина и ламарина с цветно полиестерно покритие. Набираме дистрибутори за страната.

ВЕДА БП ООД
Най-добрите PVC и PIB хидроизолации за басейни, основи, покриви и химически агресивни среди.

ВЕДАГ - ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО 
Битумни хидроизолации от Германия за плоски и скатни покриви, покриви градини, мостове и инженерни съоръжения. Самозалепващи системи и еднослойни покрития.

ВЕЛГО ТРЕЙД ЕТ
Директен вносител на термо- и шумоизолационни плоскости и материали за външна и вътрешна изолация на сгради, стени, подове, покриви, конструктивни елементи.

Г И П ИНЖЕНЕРИНГОВА ГРУПА ЕТ
Директен вносител на топло, звуко и пожаро изолационни материали (експандиран полистирол и каменна вата), както и необходимите консумативи (дюбели, мрежи, лепила).

ГЕРМАНОВ - БГ ООД
Продажба и полагане на битумни хидроизолационни материали на GENERAL MEMBRANE Италия и на битумни керемиди (шиндли) на TEGOLA CANADESE Италия. Гаранция 10 години.

ГИМЕКСПОРТ АД
Топло- и хидроизолационни системи, геосинтетични продукти, звукоизолации, мазилки, бои, лакове, лепила, цветни фуги, гранитогрес, фаянс, теракота, санитарен фаянс.

ГЛАНЦ - ИВАН ГОЧЕВ ЕТ
Хидроизолационни материали. Керамични покривни елементи. Водопроводни фитинги.

ГОМАПЛАСТ - ХЕЛА М АД
ИЗОГОМАТЕРМ е със слаба топлопроводност, отсъствие на капилярен ефект, високо акустично поглъщане, изключителна устойчивост, не гори, не се топи.

ДАНСТЕЛ ЕТ
Система за запечатване на сгради. Нов вид подови покрития, висококачествени бои, хидроизолации и реставрационни материали. Цялостно проектиране на сгради.

ДЕВИ ЕООД
Системи против лед и сняг за улуци, рампи, външни площи, стълбища и тръби. Подово отопление DEVI. Трифазни калорифери с мощности от 6 до 21 kW.

ДЕДЕВИ-ЕНТЪРПРАЙЗ ЕТ
Основен вносител на рубероид, воалит, изофлекс. Хидробитум. Ремонт на битумни покривни хидроизолации.

ДИ - ТРЕЙД ЕТ
Топлоизолация от каменна и стъклена вата, акустични стенни панели и окачени тавани, гипсокартонени плоскости, профили за гипсокартон, рулонни и мазани хидроизолационни материали.

ДИВАЛ ЛИМИТИД ООД
Доставка и монтаж на топлоизолационни плоскости, минерални мазилки, лепила, мрежа и дюбели. Проектиране и доставка на отоплителни инсталации. Продажба на мотокултиватори IMT и резервни части.

ДРАГИЖЕВИ ООД
Висококачествени хидро- и топлоизолационни материали от Италия. Дилър на TEGOLA CANADESE - битумни керемиди, и GENERAL MEMBRANE - рулонни хидроизолации. Сертификат ISO 9001.

ДРАЙЗОРО - МАКСИМ ЮНАЙТЕД ЕТ
Хидроизолационни материали за основи, стени, покриви, мостове, басейни на циментова, акрилна и EPDM основа. Силикони и полиуретани за фуги. Топлоизолации - екструдиран полистирол и минерална вата. Строителни промишлени лепила. Уплътнители за прозорци.

ЕВАГ 
Официален представител. Хидроизолационни системи за фундаменти, плоски, скатни и озеленени покриви, мостово и пътно строителство, паркинги и други.

ЕВЕРЕСТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД
Тръбна, листова и рулонна полиетиленова топлоизолация за хладилни, климатични и отоплителни системи и ВиК и специални приложения. Битумни и небитумни материали за хидроизолация.

ЕЙ ЕНД ДЖИ ИНВЕСТ ЕООД
Спрей системи полиуретан за топло-, хидро- и шумоизолация, защитни покрития от полиуреа и еластомери. Индустриални полиуретани за производство на изделия. Машини за пръскане на полиуретанова пяна за изолация, мазилки, гипс, бои, пътна маркировка.

ЕКОТЕХНОЛОДЖИ ООД
Хидроизолационни материали за гражданското и хидротехническото строителство, депа за промишлени и битови отпадъци. Изобент - бентонитова мембрана. Изофикс - бентонитова посипка. Хидростоп - бентонитова лента за фуги. Хидропревент - запечатваща мембрана.

ЕКСА 5 ООД
ПЕНЕТРОН - проникваща (до 900 мм) капилярна система за хидроизолация на бетон №1 в света. ПЕНЕТРОН - спира влагата, предпазва от корозия при ново и старо строителство, полага се от удобната страна, лесен за нанасяне, 100% съвместимост с бетон, нетоксичен.

ЕЛЕКТРИКС и СИЕ СД
Външна търговия - внос на строителни материали; производствена дейност - хидроизолация, хлебопроизводство, животновъдство.

ЕЛМАУС ЕТ
Топлоизолации STYROFOAM - продажба, монтаж, разкройки по заявка - 4, 6, 10 мм. Антикондезни ленти. Експресна доставка с колетни пратки по цялата страна. Вградени подови и стенни отопления. Отопляеми стъкла. Слънчеви колектори и инсталации.

ЕН АР ДЖИ ПОЛИМЕРТЕХ ООД
Проучване, диагностика, проектиране, изграждане и СМР в областта на хидроизолационни системи. Полимерни защитни и антикорозионни покрития. Промишлени и индустриални подове. Обработка на фуги. Системи за инжектиране и анкериране. Саниране на бетони.

ЕСХА БЪЛГАРИЯ ООД
Част от международна група фирми, базирани в Гърция, Холандия и Германия. Битумни хидроизолационни мембрани и самозалепващи се ленти, битумни и полимерни мазани хидроизолации, грундове, уплътнители за фуги. Битумни керемиди, полиуретанова топлоизолация.

ИЗОВЕР БЪЛГАРИЯ ТП 
Най-големият световен производител на стъклени и каменни вати. Негоримите продукти на ISOVER осигуряват топло- и звукоизолация според най-високите европейски и световни стандарти.

ИЗОЛА - ПЕТРОВ ЕООД
Производство на хидро- и топлоизолационни материали и битумни керемиди. Притежава сертификат за качество ISO 9001.

ИЗОМАКС ЕООД
Производство и продажба на хидроизолационни пасти и изпълнение на хидроизолации. С нас и потоп не е страшен. 17 години доказано качество.

ИЗОМАТ - ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Внос и продажба на хидроизолационни продукти и строителна химия за басейни, питейни резервоари, сутерени, покриви, тераси, за промишлено и гражданско строителство, от водещи европейски производители.

ИЗОМАТ ИНТЕРНЕШЪНАЛ ЕООД
Производител ISOMAT S.A. Гърция. Хидроизолационни системи AQUAMAT за основи, мазета, басейни, мокри помещения и други. Течни високоеластични хидроизолационни материали ISOFLEX. Хидроизолационни импрегнатори за мазилки, замазки. EN ISO 9001:2000.

ИЗОПОР ООД
Произвежда и доставя стиропор (плоскости, ролки и блокове) за сигурна и икономична термоизолация на сгради и др., както и висококачествен дунапрен.

ИКОФИН ЕООД
Продукти и технологии за строителството от Италия: лепила и цветни фугиращи смеси за облицовки и настилки, фасадни хидрофобни покрития и хидроизолации, сухи перлитови настилки.

ИНТЕР БИЛД & КО ООД
Доставка и квалифицаран монтаж на топло- и хидроизолиращи системи за строителството. Официален дистрибутор на фирмите URSA, ROCKWOOL и IMPER - Италия.

ИНТКОНСУЛТ ООД
Търговия с канализационни тръби - PVC, PE, PPR.

КАМЕНИНА ЕООД
Киселиноустойчиви материали. Звуко- и топлоизолационни елементи.

КАТЕПАЛА ООД
Изключителен представител за България на финландски хидроизолации и битумни керемиди KATEPAL, произведени от висококачествен SBS модифициран битум.

КАТРА ТРЕЙД ЕООД
Официален представител за България на продуктите MARBOS и MEISTER. Хидроизолации на циментова и битумна основа, смеси за топлоизолация, епоксидни и полиуретанови покрития, импрегнатори, еластични лепила.

КЕЙТЕХ ЕООД
Фасадни, покривни, подови, технически и други топло- и шумоизолации от каменните вати от световния лидер ROCKWOOL, както и NOBASIL и KNAUF ROCK от KNAUF - Германия. Стъклена вата, EPS, XPS - URSA, FIBRAN. Хидроизолации от водещи европейски производители.

КИПРО - КОРКОВА КЪЩА БУРГАС ЕТ
Предлага пълна гама коркови стенни облицовки и подови настилки. Технически корк за топлоизолации, лепила и лакове. Щори - ролетни външни и всички модели вътрешни тенти и сенници. AL и PVC дограми.

КОВЕКС - 1991 ООД
Топлоизолационни материали. Минерални изделия марка TOPLAN - дистрибутор на DBW ROMANIA. Изделия от микропореста гума за тръбопроводи и дограма.

КЬОСТЕР БЪЛГАРИЯ ООД
Немски хидроизолационни продукти и системи - вътрешна и външна хидроизолация за сутерени, бани, тераси. Хоризонтални бариери против пълзяща влага. Инжекционни системи за пукнатини и фуги. Бързовтвърдяващи цименти. ECB и FPO мембрани за покриви.

ЛИВАС ЕООД
Богата гама хидроизолационни материали със сертификат ISO 9002 за основи, покриви, тераси, пътни и ж.п. Мостове. Топло- и звукоизолационни материали от минерална вата, полистирол, антикорозионни и киселинно устойчиви подови покрития.

ЛИЛИЯ ХИВ - ПРОТРЕЙД ЕООД
Внос и дистрибуция на тръбна изолация K-FLEX, тръбни скоби и крепежни елементи, радиатори, чугунени котли и въздушни завеси THERMOSCREENS.

ЛОГОС БОТЕВГРАД ЕООД
Официален вносител на ДЕПРОН. Универсална изолационна плоскост от екструдиран полистирол за вътрешни енергоспестяващи ремонтни и подови изолации. РАУФАЗЕР - тапети. Декоративни профили и панели от екструдиран и експандиран полистирол.

ЛОГОС ТРЕЙД ЕООД
Предлага СЕЛИТРОН - универсална изолационна плоскост за енергоспестяващи ремонти за стени, тавани, подове и декорация, съдове за смесване, арираща мрежа.

МАКСИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Внос и дистрибуция на мазани битумни, едно и двукомпонентни циментови хидроизолации, течна хидроизолационна мембрана SUPERFLEX 1. Системи за басейни, тераси и бани.

МЕРКУРИЙ - ПАШАНОВ ООД
Представител на американската фирма CERTAIN TEED за външна (фасадна) винилова облицовка SIDING. Дистрибутор на АУСТРОТЕРМ България за топлоизолация XPS и EPS.

МЕТЕКНО БЪЛГАРИЯ АД
Производство и продажба на изолиращи панели и други свързани с тях продукти за индустриална и жилищна употреба. Нови приложения и нови разработки.

МКМ - БГ ГРУП ООД
Търговия със строителни материали и ремонтно-монтажни работи в областта на топло- и хидроизолациите.

НЕВЕН ЕООД
Италиански топло- и хидро-изолации. Печки и камини и аксесоари към тях.

НОВОСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Хидроизолации - VANDEX и антикорозионни покрития - ZINGA. Изпълнение на хидроизолации, усилване с карбонови ленти. Полиуретанови изолации. SURFA PORE C - нанотехнология за хидроизолация, импрегниране и хидрофобизация на циментови замазки, мазилки.

НОНВОТЕКС АД
Произвежда ЛИНТЕКС - звуко- и топлоизолационни материали за строителството. Благодарение на особената си структура притежават отлични звукоизолационни качества. Като топлоизолатор са сравними с класическите материали, като дърво, корк, стъклени вати.

ОНДУЛИН СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ООД
Внос и продажба на висококачествените покривни материали на ОНДУЛИН ГРУП: вълнообразни листове ОНДУЛИН, новата керемида ОНДУВИЛА, битумни шиндли БАРДОЛИН, хидроизолационни мембрани БИТУЛИН, влагозащита за основи ФУНДАЛИН, подпокривни фолия ОНДУТИС.

ОРКИКЕМ ООД
STYROFOAM-XPS топлоизолации от DOW BUILDING SOLUTIONS, FLAG-синтетични хидроизолации, Полимер-битумни мембрани INDEX(Италия), STOPER(Турция), ASPHALTOP(Гърция). Пародифузни покривни мембрани PROКTOR. Минерални вати – ROCKWOOL, KNAUF Insulations и URSA.

ПЛАСТИМО АД
Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2007. Плочи и блокове от ЕPS с различна обемна плътност за топлоизолация на фасадни стени. Опаковки, чаши и подложки за еднократна употреба от EPS. Сандвич панели, сглобяеми сгради.

ПЛУИМЕРС ИЗОЛАЦИЯ ООД
Безшевна топлоизолация с полиуретан. Топлоизолационни модули за облицовка на фасади от керамични плочки и камъни. Сглобяеми нискоенергоемки къщи.

ПОКРИВНИ ГРАДИНИ ООД
Озеленяване на покриви, тераси, балкони. Естествена зеленина. Проектиране, доставка, изпълнение.

ПОЛИСАН АД
Производство на битумни и хидроизолационни материали на битумна основа.

ПРОМОБИЛ ООД
Гъвкави термоизолационни материали от синтетичен каучук и полиетилен, произведени от ARMACELL.

РЕТЕКС ООД
Произвежда нетъкани материали за покривни изолации

РОКУУЛ - БЪЛГАРИЯ ЕООД
Най-големият производител на минерална (каменна) вата в света. Над 60 години опит. Произвежда висококачествени пожароустойчиви продукти за изолация.

РОМЕКС - ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО БЪЛГАРИЯ 
Предлага епоксидни и ПУ - покрития за: хранително-вкусовата промишленост, уредостроене, електроника, фармация, химическа промишленост, многоетажни гаражи, складове. Изолации за депа за битови отпадъци, тунели, дънни изолации.

РУДЕКС - ПЕТРОВИ ДИМОВИ СИЕ СД
Всички видове хидроизолации и топлоизолации. Строителство. Ремонтни и довършителни работи. Саниране на сгради.

РУУККИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Производство на метални компоненти, системи и интегрирани решения за строителството и инженерните индустрии. Компанията предлага широка гама от метални продукти и услуги. Панели с минерална вата и пенополиуретан, високопрофилна покривна ламарина.

СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД/ИЗОВЕР 
ISOVER - най- големият производител на стъклена минерална вата в света. Решения за топло- , звукоизолация и пожарна защита от каменна и стъклена вата. RIGIPS - системи от гипскартон, гипсови мазилки и шпакловки.

СИЙЛ ТОП ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Материали и изпълнение на еластични хидроизолации за покриви и подземни хидросъоръжения. Хидросъоръжения, водни резервоари, басейни, балкони и гаражи. Пълнители и уплътнители за фуги. Минерална вата.

СИМАТ АД
Производство на воал от стъклени влакна, стъклени вати, изолационни въжета и кристални огледала със сребърно покритие.

СИПЕР БЪЛГАРИЯ ООД
Предлагаме цялата гама топлоизолационни материали: каменна вата ROCKWOOL, силикатна вата ISOVER, пенополистироли, микропореста гума. Хидроизолации - битумни хидроизолационни мембрани, битумни керемиди, хидроизолации от EPDM и TPO, аксесоари.

СИТИ БИЛД КЪМПЪНИ ЕООД
Официален представител и дистрибутор на водещите компании в областта на изолационните материали за строителството като: VEDAG, ARCO, ISOVER, KNAUFINSULATION, FIBRAN – XPS, CITYPOR – ЕРS, WEBER. Доставка, монтаж.

СОЛЕМО ООД
Дистрибутор за България на BASF the Chemical Company - Белгия. Продажба на материали за хидроизолиране, възстановяване на бетони, зидарии и обработка на фуги. Полагане на вътрешни и външни хидроизолации.

СТА - МАРКЕТИНГ ЕООД
Продажби и монтаж на метални керемиди с минерална посипка ONDUSTEEL, битумни керемиди BARDOLINE, вълнообразни платна ONDULINE, рулонни хидроизолации BITULINE, влагозащитни мембрани за основи FONDALINE, PVC улуци и системи NICOLL.

СТИЛ БГ ЕООД
Производител и вносител на: алуминиев ъгъл за шпакловка, стъклофибърна мрежа за изолация. ПВЦ ъгъл с мрежа. Дюбели за топлоизолация, лента за гипскартон. Водооткапващ ъгъл, алуминиев ъгъл с мрежа, ъгъл за свод, поцинкован ъгъл.

СТОМАТ ООД
Изолационни строителни материали.

СТРОИТЕЛНИ - ИЗОЛАЦИИ ООД
Официален представител на: NOVAGLASS - Италия - битумни хидроизолационни мембрани. Полимерни хидроизолационни материали Rhepanol f, fk и ORG на BRAAS - Германия, саморазливни подови покрития на REMMERS. Топлоизолационни панели от EPS - ATERBOARD.

СТРОИТЕЛНИ ИЗОЛАЦИИ ООД
Производство на хидроизолации. Битумни мембрани СИЗОЛ, 30 модела битумни керемиди, топли и студени пасти, грундове, емулсии и замазки. Изпълнение на покривни и подземни хидроизолации. Антикорозионна защита.

Т.П.К. ЩАСТИЕ 
Произвежда и предлага воалит и рахнебит; едностранно и двустранно каширан стиропор и кофражно масло.

ТАВИКО СД
Ролки, плоскости, декоративни пана и первази от полистирол за топло-, влаго- и шумоизолация за стени, тавани и подподово отопление. Фирма SCHAFER - Германия.

ТАШЕВ - ГАЛВИНГ ООД
Хидро- и топлоизолационни материали и изолации за фасади на сгради, минерална вата, екструдиран и експандиран полистирол.

ТЕРМАФЛЕКС - МЕКОМ ООД
ТЕРМАФЛЕКС е цялостна техническа изолационна система от висококачествена полиетиленова пяна, използва се за отопление, водопроводи, охлаждане, климатични системи и вентилации.

ТЕРМАФЛЕКС - ФЛЕКСАЛЕН - МЕКОМ ООД
Цялостна система от тръбна и техническа изолация за ВиК, ОВ, климатизация, вентилация, соларни системи. Отговаря на най-новите европейски пожарни норми. Опаковъчни профили от ПЕ, кабели против замръзване на тръби.

ТЕРМОХИМ ООД
Произвежда и предлага: системи за твърди пенополиуретани; готови изделия от твърди пенополиуретани - черупки за изолация на тръбопроводи, плоскости за изолация на стени и подове. Изпълнява хидро- и топлоизолации на промишлени и жилищни сгради.

ТЕРМОШИЛД 
ТЕРМОШИЛД - енергоспестяващо и антикондензно покритие. Формира топла стенна повърхност, ограничаваща предпоставките за конденз и мухъл и подобряваща микроклимата в помещенията. Нанася се с бояджийски валяк и четка. Вносител ТЕРАСОЛ БЪЛГАРИЯ ООД.

ТЕХНОКОНСУЛТ ЕТ
Уникални листови и полиуретанови течни изолационни мембрани за използваеми тераси и подземни хидроизолации, производство на американската фирма RPM Inc. Лакове за антикорозионна защита - SPIES HECKER GmbH. Бояджийски пистолети и помпи - ANEST IWATA.

ТУРБИЛДИНГ ООД
Произвежда експандиран пенополистирол - EPS за топлоизолации. Стиропор с плътност от 10 до 25 кг/куб.м и дебелина от 10 до 500 мм.

ТУРИСТСТРОЙ 95 ЕООД
Топло- и шумоизолации от стъклена и минерална вата, екструдиран пенополистирол, изолации за тръби; хидроизолации, битумни, полиестерни и PVC и покривни плоскости.

УРСА СЛОВЕНИЯ ТП 
.

УРСА СЛОВЕНИЯ ТП 
Системи за топло- и шумоизолация на жилищно, промишлено и индустриално строителство - минерална стъклена вата, екструдиран полистерен и пароконтролиращи фолиа.

ФИБРАН БЪЛГАРИЯ АД
Първият български производител на екструдиран полистирен FIBRANxps. Предлага още каменна вата FIBRANgeo - топло- и шумоизолация и пожарозащита. Експандиран полистирен FASTERM EPS -F и TERMOPOR EPS-F, фасадни полимерни и минерални мазилки. Консултации.

ХАБИТАТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД
Доставка на изолационни материали. Битумни хидроизолационни мушами и топлоизолации от стъклена вата - изключителен представител на BALZARETTI MODIGLIANI - Италия, част от мултинационален концерн SAINT GOBAIN.

ХАНКО - МИТЕВ ООД
Вносител на хидроизолационни APP и SBS материали от КАСАЛИ Италия. Проектиране и изпълнение на хидроизолации в строителството. Шиндли от ИКО Канада. Керемиди от поцинкована ламарина с прахово покритие.

ХЕРАВИЛ ООД
Представител на VILLAS Австрия за битумни хидроизолации за плоски и скатни покриви. Системи за покриви, градини, мостове и съоръжения. Самозалепващи системи. Вносител на трапецовидна ламарина, крепежни елементи, минерална вата, стиропор, PVC и ТРО.

ХЕРМЕТИКА ООД
Търговски център за съвременни полиуретанови технологии за хидроизолиране. Грундове. Хидроизолация. Защитни покрития. Индустриални подове. Антикорозионна защита. Бои, лакове. Фуги - запълване, запечатване. Строителни лепила. Системи за инжектиране.

ХИДРОИЗОМАТ АД
Български производител на хидроизолационни материали - битумни керемиди, рулонни материали, полимермодифициран битум с SBS И АРР, полимербитумни пасти, битумен грунд. Топлоизолации. Услуги - полагане и монтаж.

ХИДРОМАТ ЕООД
Основана 1992 г., ХИДРОМАТ ЕООД е една от водещите фирми у нас в сферата на хидро- и топлоизолационните материали. Използва консумативи с най-високо качество. Предлага цялостно проектиране, доставка и монтаж.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: