Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 07.11 Абразиви и режещи материали

ВЯГИ - ВЯРА ИЛЧЕВСКА ЕТ
Търговия с диамантени, металорежещи, дървообработващи, монтажни, измерителни инструменти. Търговия с крепежни изделия. Железария. Елинструменти СПАРКИ - ЕЛТОС.

ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ДАЙМЪНД ТЕХНОЛОДЖИ - ВАКУУМ ТЕХНОЛОДЖИ СОЛЮШЪНС ЕООД
Производство на всички видове диамантни инструменти за рязане, фрезоване, профилиране, шлифоване и полиране на всички видове скални и строителни материали.

ИРБИС ООД
Над 7000 вида абразиви за шлайфане и полиране на метални и дървени детайли.Дискове за обработка на мрамор,гранит и др.Шкурки-парчета и ленти,фибър дискове,абразивни гъби,валове.Микроабразиви за отстраняване на дефекти след боядисване.Диамантени абразиви.

КАММАРТОН БЪЛГАРИЯ ЕООД
Професионални инструменти ВАНСО (познати като SANDVIK) - биметални отрезни ленти за метал, боркорони и борфрези, тръбни ключове и тръборези. Абразивни дискове за рязане и шлайфане на MOLEMAB Италия. Всички видове шкурки на EKAMANT Швеция.

КАСТА ООД
Шкурки и диамантни инструменти за обработка на дърво, метал, мрамор и гранит. Генерално представителство на AWUKO Германия.

КОПАНОВА ЕТ
Предлага абразиви и режещи материали производство на "ЗАИ" Берковица. На едро и дребно.

МИРАЛ - АЛФА ЕООД
Официален представител за България на О. А. О. Волжский абразивний завод. Разполага със складови наличности и предлага абразиви и силициев карбид.

НИКРОД СД
Търговия на едро с ел. материали - контактори, електромери, ключове, контакти и др. Мелница за брашно в гр. Раднево. Ремонт и гаранционно поддържане на "Спарки - Елтос" - Ловеч. Книговезки услуги.

ПРИМЕКС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Производство и търговия с абразивни инструменти за рязане и шлайфане на метални и неметални материали - флекс дискове от ф 75 мм до ф 300 мм.

РОБЕРТ БОШ ЕООД - НАПРАВЛЕНИЕ ЕЛЕКТРОИНСТРУМЕНТИ 
Внос и дистрибуция на консумативи за рязане и шлайфане BOSCH - карбофлексни дискове за метал и немeтал, ламелни шкурки.

СУПЕРАБРАЗИВ 
Синтез на диамантени прахове и производство на диамантени инструменти за машиностроене, обработка на скални материали, оптическо стъкло.

ТАШЕВ - ГАЛВИНГ ООД
Шкурки и диамантни инструменти за дърво, метал, мрамор и гранит, карбофлексови дискове.

ТОТЕМ - ДД ЕТ
Внос и търговия със шкурки и абразивни дискове. Търговия с режещи инструменти за метал и дърво, лични предпазни средства. Производство на оградна мрежа.

ХАМЪР ТРАНС ЕООД
Карбофлексови дискове за метал, неметал и шлайфане. Електроди ВЕЖЕН. Заводски цени.

ЮЛИТЕХ ООД
Внос и производство на диамантени режещи инструменти за обработка на всякакви скалнооблицовъчни материали, бетон, асфалт, тухла, керамика и други.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: