Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 07.19 Настилки и облицовки

АДРИА ИМПЕКС 
Генерален вносител на швейцарски покривни и фасадни елементи в осем цвята 10 години гаранция.

АЛЕКС КО ЕТ
Геоложки проучвания и сондажи. Изработва от мрамор и гранит кухненски и бар-плотове, облицовки на камини, стълбища и балустради. Разнообразие от естествени скалнооблицовъчни материали - български и внос.

АМЕРИКАНСКИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ АД
Декоративни настилки и облицовки от щампован бетон на достъпни цени. Внос на специализирано оборудване и материали за щампован бетон.

АРХИПЕРЛ ООД
Керамика от Германия, Италия, Испания. Вентилационни фасади, клинкер, стенни и подови керамични настилки за индустриални и търговски сгради, интериор, мозайкa. Спецални серии за хотели, басейни, фитнес, спа центрове, лаборатории.

БАЛИК СТИЛ ЕТ
Доставка по спесификация на плочи от естествени скални материали, направа и монтаж на каменни изделия, износ на скални материали

БАРАЖ КОМЕРС ООД
Внос и износ на скалнооблицовъчни материали. Производство доставка и монтаж на плочи и изделия от мрамор и гранит. Шлайфане и полиране на настилки.Препарати на BELLINZONI и BUZIL.Диамантени дискове и консумативи за обработка на скалнооблицовъчни материали

БЕРГ ООД
Ламиниран паркет - PERGO и KRONOTEX. Естествен многослоен паркет MAZZONETTO, BARLINEK и GALPARKET. Масивен паркет BERG, европейски и екзотични дървесни видове. Первази, лайсни и аксесоари за под PRINZ, ASPRO и MYCK. Термо- и звукоизолационни материали.

БЕТОНОВ ЗАВОД РЕЗБАРСКА/ИНЖСТРОЙ СОФИЯ ЕАД 
Предлагаме бетонови и стоманобетонови канализационни тръби от ф 200 до ф 2400 и елементи по каталог и поръчка. Тротоарни плочи, паважи, бордюри и паркинг елементи, бетонови тухли и транспорт. Гарантирано качество от лицензирана строителна лаборатория.

БУДМАКС ЕООД
Департамент ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ, ЛАМПЕРИИ И OSB тел. 923 19 36, e-mail:parket@budmax.bg. Ламиниран паркет, MDF и PVC ламперии, OSB плоскости.

БУЛГРАНИТ АД
Лидер в производството и търговията с естествен камък - гранит, мрамор, технически камък, травертин, оникс. Високо качество и оборудване на италианските фирми BRETON, INTERMAC, SIMEC. Булгранит АД е изключителен представител на TENAX S.p.A. Italy.

БУЛМАРМА АД
Директен внос на мрамори и гранити. Проектиране, доставка и монтаж. Изработване по шаблон и фрезоване. Гравиране (надписване и рисуване). Шлайфане, полиране, импрегниране. Диамантени дискове за рязане.

БУЛНЕД - АМД ООД
Собствена кариера за добив и фабрика за обработка на врачански варовик. Блокове. Слабове - шлайфани и полирани, глиц, бучарда, антик. Плочи. Архитектурни детайли - стъпала, подпрозоречни первази, парапети, плотове, балюстради, камини, детайли по проект.

БЯЛ ДАНЬО 1942 
Официален представител и вносител на PIEMME VALENTINO, KEOPE, DOM, SIT-IN, ARKIM, COOPERATIVA CERAMICA D IMOLA, SERENISSIMA, CIR CERAMICHE, CERCOM, VIRAG, LIMONTA, LITOKOL - теракота, гранитогрес, фаянс, ПВЦ и линолеум, спортни настилки.

ВАДИМ ООД
Изкуствени подови и стенни покрития за спортни зали и стадиони, тенис кортове, стопански и други сгради на фирмата MONDO. Ламинирани плоскости на фирмата ABET LAMINATI. Строителни машини на фирмата DIECI

ВРАЧАНСКИ КАМЪК ООД
Обработка и монтаж на скалнооблицовъчни материали и изделия от врачански варовик - облицовъчни плочи, разнокаменни изделия и декоративни пана.

ГЕО - КАР ЕООД
Добива и обработва варовик, мушелкалк, пясъчник, гнайс. Директен вносител на мрамор и гранит. Произвежда, доставя и монтира скално - облицовъчни материали за настилки и облицовки.

ГЕОТУЛ ЕООД
Добив и преработка на скалнооблицовъчни материали - гнайси. Външна и вътрешна търговска дейност. Геоложки проучвания и минно проектиране. Концесионни анализи за находища на подземни богатства.

ГЛОБАЛ - М ЕТ
Ламинатни подови настилки - дълъг живот; различни цветове и фурнири; декоративни ефекти; осигурен монтаж.

ГРАНИТЕКС - ИВ ЕООД
Интериорни решения от камък и гранитогрес. Настилки и стапала, камини и барбекюта по индивидуален проект. Модерни окачени фасади от естествен камък - ново поколение. Вносител на естествен камък от Гърция, Турция, Китай, Италия, Индия, Бразилия.

ДЕКАРТ ЕООД
Производство и монтаж на изделия от мрамор, гранит и гипс. Облицовки от естествен камък.

ДЕФИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ТРЕЙД ООД
Мрамор и гранит - български и внос. Машини и консумативи за тяхната обработка. Изработка на детайли, плотове и стъпала по поръчка.

ДИКО - 63 ЕФ
Мраморни облицовки и настилки - всички видове мрамор, гранит и други скални материали.

ДОМОДЕКОР 
Официален представител на FORBO GRUP, производител на естествени и антистатични подови настилки и облицовки в над 100 разцветки. Подови мотиви по индивидуален дизайн.

ДОМОСТИЛ ООД
Вносител на широка гама подови и PVC настилки, мокет, ламинат, спортна настилка антистатик и STOP, гранитогрес, обзавеждане за баня, изкуствена трева и MDF врати. Представител на CLASSEN GmbH Германия. Интериорни решения. Осигурява доставка и монтаж.

ЕВРОПА 97 ООД
Изделия от естествени скални материали. Изработка и монтаж на плотове, подови настилки, облицовки, стъпала и детайли. Външно оформяне на камини и декоративни пана. Дървен паркет - всички видове.

ЕВРОПЛАН ООД
Гранити, мрамори, варовици, агломерати на гатерни и стандартни плочи. Монтаж настилки, облицовки. Изработка на плотове за кухни, бар плотове, подпрозоречни первази, стъпала, детайли по проект. Облицовки на камини. Шлайфане, преполиране на каменни настилки

ЕЛИС - ГЕ ЕООД
Внос и търговия с фаянс, теракота, гранитогрес, гранит и клинкер на фабрики Metropol, Aparici, Rex, Atlas concorde, Piemme, Saloni, Ricchetti, Sir tiles, Saime от Италия, Испания и Китай. ПРОДАЖБИ НА ЕДРО И ДРЕБНО.

ЕМИЛИЯ РОМАНЯ ООД
Разнообразие от италиански теракот, санитарен фаянс, душ батерии с високо качество.

ЕРГОТЕК БГ АД
Спортни настилки за игри на открито и закрито - PVC, саморазливни настилки и изкуствени треви. Оптимални технически решения. Европейски норми и стандарти.

ЖПСВ ЕООД
Производител на бетонови изделия за: железопътно строителство (траверси, стрелки, перони, шумопоглъщащи стени), пътно строителство (канавки, бордюри, водостоци, плочки), ландшафтна архитектура, настилки, сглобяеми конструкции, халета, модули.

ИВ - 2000 ЕООД
Обработка и монтаж на скалнооблицовъчни материали и изделия от врачански варовик - облицовъчни плочи, разнокаменни изделия и декоративни пана.

ИВАН ВАСИЛЕВ - ВИБРОСТРОЙ 99 ЕТ
Производство и търговия с тротоарни плочки, бордюри, блокчета за зидария, коминни тела. Богат асортимент - 93 вида изделия.

ИВАНС ЕООД
Производство и доставка на мозаечни стъпала, плотове, первази, плочки, вази. Богат избор на модели, видове и цветове мозайки.

ИЛИНДЕНЦИ МРАМОР ЕООД
Производство и търговия с мраморни материали - блокове, масиви, плотове, плочи. Уникална обработка, включително рязане по крива и сложно челно профилиране.

ИМПАЛА ООД
Всичко от корк за строителството: корков паркет, ламперии, облицовки, изолации - технически корк. Най-високо качество - внос от Португалия.

ИНСТА ООД
Проектиране и художествено изпълнение на обекти от алуминиеви профили, стъкла, огледала, ПДЧ-плоскости.

ИРБИС ООД
Специално разработена система от абсорбиращи подови настилки NOMAD, ENHANCE и ENTRAP зa външно и интериорно приложение. Сигурна защита от кал, прах, подхлъзване и статично електричество. Изключително дълъг живот, богата цветова гама.

ИТАЛКО ФАБРИКА ЗА ГРАНИТ, МРАМОР И ВАРОВИК ЕООД
Директен вносител. Производство и монтаж на плочи, стъпала, плотове, первази и други детайли с различни размери и дебелина. Мраморни пана и камини. Паметници.

КАЕН ГРАНИТИ ООД
Директен вносител на мрамор и гранит от Италия. Доставка, обработка и монтаж на изделия от мрамор, гранит и варовик. Настилки, облицовки, стъпала, подпрозоречни первази, кухненски и бар плотове. Изработка на паметници.

КАМЕКС М АД
Производство и монтаж на разнокаменни изделия от естествени камъни (България, Италия, Гърция, Китай). Стъпала, подпрозоречни, кухненски и бар-плотове, облицовка камини. Проектиране, изпълнение и доставка на гранити, мрамори, варовици. Препарати за камъни.

КАМИД КОМЕРС ЕООД
Предлага пясъчници, гнайс - над 20 цвята, паваж - червен и жълт пясъчник, гранитни павета и блокчета, варовик - плочи, травертин. Камъни за аранжировка на скални кътове.

КАНОР - ЦЕНТЪР ЗА ПОДОВИ НАСТИЛКИ 
Лакови системи за различни подови повърхности, приложими от домашни до индустриални условия - магазини, гаражи, халета. Изключителна устойчивост на износване и химикали.

КАРИЕРА - ГРУП 
Производство, обработка, доставка и монтаж на изделия от варовик, мрамор, гранит. Настилки, облицовки, стъпала, плотове, подпрозоречни первази, камини.

КЕРАМИК ИНВЕСТ ООД
Производство на подови керамични плочки.

КИД - 5 ООД
Скални облицовки. Вътрешен и външен интериор - естествени скални материали.

КОРКОВА КЪЩА - ЕКО - СТРОЙ 94 ООД
Внос, търговия и монтаж на всички видове коркови изделия - подови настилки, декоративни стенни облицовки, гумиран корк, изолационни акустични решения. Аксесоари от корк за дома и офиса. Професионален монтаж на коркови изделия. Сервиз и консултации.

МАКОС ООД/АРМИРА - 7 ООД 
Кариери за СОМ в Ивайловградско. Добив, обработка, доставка, проектиране и СМР на облицовки, настилки, глиц зидария, покривни плочи от естествени камъни, декорация на сгради, паркове, басейни. Ековили - родопски стил.

МАРМЕКС ООД
Търговия, внос, заготовка и монтаж на плотове, стъпала, камини, облицовки и настилки от естествени скални материали - варовик, мрамор, гранит. Шлайфане, полиране на мраморни настилки и мозайки.

МАРМОДОМ ООД
Генерален представител за България на френските камини FONTE FLAMME. Търговия с мрамор, гранит, варовик. Изработка и монтаж на стъпала, плотове, настилки и облицовки.

МАРТО ЕТ
Доставка, обработка и монтаж на изделия от мрамор и гранит. Настилки, облицовки, стъпала, работни плотове за административни и обществени сгради, подпрозоречни радиаторни, кухненски и бар-плотове. Камини и барбекюта. Детайли за декорация.

МЕЯ - 99 ЕООД
Доставка, обработка и монтаж на изделия от мрамор, гранит, варовик. Настилки, облицовки, стъпала, плотове, барплотове с вградени мивки, подпрозоречни первази. Облицовка на камини. Продажба на всички видове скалнооблицовъчни материали.

МИНИ ТОП 3 
Голямо разнообразие на подови настилки. Широкият спектър от текстури, геометрични форми, конфигурации и цветове дава възможност за комбинации и разнообразни решения.

МИСТЪР КУЛС ЕТ
Английски подови настилки PLASTEH. Изтривалки, попивалки, индустриални настилки, постелки за спорта и туризма. Изтупващи прахосмукачки LINDKAUS ISO 9001 - 2000.

МОНОЛИТ ДОБРИЧ ЕООД
Мраморни изделия.

МРАМОР БЕРКСТОН АД
Обработка на варовик ВРАЦА, мушелкалк и мрамори. Предлага слабове, настилки, външни и вътрешни облицовки. Разнокаменни изделия - за стъпала, балюстради, камини, корнизи, строителни детайли. Обработка: шлайфана, полирана, антична, рифелована, пясъчна.

МРАМОР И ГРАНИТ ООД
Внос и търговия с мрамор, гранит, варовик, травертин. Постоянна складова наличност. Производство на платове за кухни и бани, барплотове, стъпала, подпрозоречни первази, облицовки за камини. Разнокаменни изделия - паметници, градински аксесоари.

МРАМОР И ГРАНИТ ДИЗАЙН ЕООД
Изключителен представител на ROBERLO, ALCANTARA BLACK GRANITE. Гранит, мрамор, варовик - плочи и разнокаменни изделия. Декоративни пана и мозайки. Облицовки на камини. Шлайфане, полиране на каменни настилки. Препарати и консумативи ROBERLO, DTS, ABRESSA.

МРАМОРНА АРКА СД
Външни облицовки и настилки от естествен камък, мрамор, гранит, павета, бордюри. Бар-плотове. Собствен добив на цепени плочи. Изработка на паметници. Доставка със собствен превоз за цялата страна.

МУЛТИКВАРЦ 
Уникална подова настилка от Белгия - "килим от естествени камъчета". Външният вид на подовото покритие "МУЛТИКВАРЦ" няма аналог на българския пазар за строителни материали.

МУЛТИРОК АД
Добив на гранитни и мрамарни блокове. Изработка на фаши, плочи, стъпала, плотове. Изработка на детайли, бордюри, павета.

НИКО - ДОСОМ ЕООД
Доставка, обработка и монтаж на всички видове скалнооблицовъчни материали от мрамор и гранит. Настилки, облицовки, стъпала, кухненски и барплотове.

НОЛИНА ЕООД
Изключителен представител на DUMAPLAST Белгия. PVC облицовки за стени и тавани. 100% водоустойчив ламиниран паркет, подпрозоречни дъски. Челни дъски и обшивка за фасади и стрехи.

НСВ - ТВ ЕООД
Представител и директен вносител на испански и португалски фабрики за клинкер, гранитогрес, екструдиран гранитогрес и фаянс. Оторизиран представител за Балканите на GRES TEJO– gres natural. Подови и фасадни покрития за външно и вътрешно полагане.

НЮ КОНСТРАКШЪН ГРУП ООД
Тънкослойни декоративни настилки – екстериор и интериор. Индивидуален дизайн. Синтетични подове RINOL с приложение за търговски, офисни, складови площи, паркинги, гаражи, хотели, заведения, хранително-вкусова и фармацевтична промишленост.

ОРЛИЦА 6 ООД
Проектиране и строителство. Добив и обработка на скалнооблицовъчни материали. Търговия, внос и износ. Лизингова дейност.

ПАПАДОПУЛУС ЕТ
Добив и обработка на мрамори. Внос, износ и обработка на мрамори и гранити от цял свят. Производство на строителни изделия и архитектурни детайли от мрамори и гранити, в това число облицовъчни плочи, стъпала, плотове.

ПБС ООД
Официален вносител на COOPERATIVA CERAMICA D'IMOLA - Италия. Световен лидер в производството на: подови и стенни облицовки от керамика (теракота и фаянс) и гранитогрес.

ПЕРГО ЕТ
PERGO - ламинирана подова настилка за жилища, офиси, магазини, ресторанти. Первази, метални и дървени профили, изолационни подложни материали и други аксесоари за всякакви типове подови настилки.

ПЕРЕЛИК - ДОМОСТРОИТЕЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ ЕАД
Произвежда каменни облицовки и настилки от гнайс, гранит, мрамор, габро. Метални конструкции. Стоманорешетъчни стълбове 20kV. Трафоманти. Декоративни врати и решетки. Стоманобетонови елементи и арматурно желязо.

ПЕТРА - 5 ЕООД
Производство и доставка на плочи от български и гръцки мрамори и украински гранит. Стъпала за прави и вити стълби. Изработка на парапети за тераси и стълбища и мраморни колони за цветя. Паметни и надгробни плочи от мрамор и гранит.

ПИРИН - МРАМОР/КЛОН ИЛИНДЕНЦИ/ ООД
Настилки и облицовки.

ПИРИН МРАМОР ЕАД
"Пирин-Мрамор" ЕАД - гр. Сандански, произвежда и предлага: мраморни плочи на 1 и 2 см дебелина, мраморни стъпала и чела. Мраморни сувенири, балустри и парапети. Мраморни паметници. Гранитни павета и плочи.

ПРАКТИС 
Директен вносител и представител на ламиниран паркет KRONOSWISS, балатум ARMSTRONG. Високо износоустойчиви настилки - линолеум, спортна настилка, паркет - естествен и бамбуков, мокети, килими, тапети и други над 15000 артикула. Осигурен монтаж и транспорт

РЕСТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕТ
Настилки от клинкер и щампован бетон - естетика и практичност на достъпна цена. Не се нуждаят от поддръжка, тъй като са противоплесенни, противопрашни, нехлъзгащи и неабсорбиращи.

РИОЛИТ БРАЦИГОВО ЕТ
Добив,обработка,търговия и услуги с камък, мрамор,варовик и гнайс

РУЖКО ООД
Доставя, изработва и монтира мрамори, гранити, теракота, греси и др.

РУСЕ МРАМОР ООД
Директен внос на мрамор, гранит, оникс, травертин. Доставка, обработка и монтаж на изделия от мрамор, гранит и варовик, настилки, облицовки, стъпала, подпрозоречни первази, кухненски и бар-плотове. Изработка на паметници.

СЕКАСТА ЕТ
Производител на варовик. Директен внос на мрамор и гранит. Облицовки от всички видове камък. Доставя, изработва и монтира.

СИЙЛ ТОП ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Индустриални и декоративни подови настилки - саморазливни, антистатични, обикновени. Настилки за болнични заведения. Спортни настилки - стадиони, тенис кортове и фитнес зали. Печатан бетон за площади, тротоари, пътеки, тераси, площадки, стълбища и огради.

СМОЛЯН МРАМОР ООД
Изпълнява поръчки за изработка на стъпала, первази, облицовка на камини, облицовъчни плочи и надгробни паметници.

СОММЕР, РИКЕТТ 
Кварцови PVC плочки. Внос от SOMMER - Франция, и RIKETT - Норвегия. Размер 30/30 см, дебелина 1,6 и 2 мм - 24 цвята. Подходящи за училища, ресторанти, болници, промишлени и административни сгради. Директно залепване върху мозайка.

СРЕДЕЦ ООД
Производство на облицовъчни плочи за фасади и вътрешно обзавеждане.

СТАПЕ-1 ЕТ
Дизаин, изработване на архитектурни елементи, изкуствени скали и водопади, фонтани, облицовки, настилки от щампован бетон и стъклопластови изделия.

СТОА ГРУП ООД
Доставка на камъни от България, Европа, Азия и Бразилия. Производство на плочи, стъпала, плотове, профили, скулптурни елементи и аксесоари. Всички видове монтаж, включително сух монтаж. Каменарство - настилки, мозайки, декорация, реставрация.

СТОЙЧЕВ ЕТ
Подови настилки и стенни облицовки за интериора и екстериора от естествен камък- мрамор, гранит, варовик, мушелкалк и др. Търговия, доставка и монтаж.

СТРОМ 21 ООД
Производител на сухи строителни смеси. Саморазливни замазки НИВЕЛИКС. Лепила - СУПЕРФИКС за фаянс и теракота, СУПЕРПЛАСТ за топлоизолации. Мазилки БАУМАСТЕР на циментова и гипсова основа. Полимерни, силикатни и силиконови мазилки. Акрилатни екологични бои

СУКМО БАЛИК СТИЛ ООД
Доставка по спецификация на плочи от естествени скални материали и изпълнение на настилки и облицовки.

ТЕРМАМОНТ СД
За притежатели на сгради в строеж - луксозен дървен под от парен бук.

ТЕХМИ ЕТ
Доставка на мрамори, гранити, агломерати и производни - директен внос от Италия. Български мрамори и варовици. Производство и обработка на плотове, стъпала, мивки, облицовки и настилки по спецификации на клиента, архитектурни детайли. Монтаж на изделията.

ТРАНСМИНЕРАЛ - ГТМ ЕООД
Добив на гранитни блокове. Производство на разнокаменни изделия. Фабрика за бичене, рязане, полиране, гланц и рустика, обработка на детайли по шаблон. Прецизно изпълнение в кратки срокове на конкурентно ниски цени.

ФИКС ЕТ
Внос и монтаж на антистатични настилки FORBO: PVC, линолеум, мокети, саморазливни подове. Внос изработка и монтаж на немска PVC дограма KBE, FORBO. Завършителни строителни профили.

ФЛИНТ 
Водоустойчиви, ламинатни, подови покрития FLINT Испания, единствен по рода си на европейския пазар. Ламиниран паркет с марка FLINT е изключително подходящ за мокри помещения - бани, сауни, около басейни и помещения с интензивен трафик.

ФОН СК ООД
Директен вносител на гранит и мрамор. Изработка и монтаж на плотове с вграждане на елуреди и мивки, подпрозоречни первази, стъпала и настилки, облицовка на камъни. Скулптури от естествен камък. Профили, балюстри, фризове.

ХЕМУС - М АД
Добив и обработка на скалнооблицовъчни материали. Изделия от врачански варовик, мрамор и гранит. Предлага блокове, фаши, настилки и облицовки. Разнокаменни изделия - стъпала, парапети, балюстради, камини, плотове, маси, мозайки.

ЮПЕА - ПЛАМЕН АРСОВ ЕТ
Изработка и монтаж на скулптурни и архитектурни детайли, разнокаменни изделия от варовик, мрамор и гранит. Облицовка на камини, паметници, подпрозоречни, кухненски и барплотове, стъпала по проект на клиента.

ЯСЕН - АНГЕЛ ЯНЕВ ЕТ
Разполага в магазина и склада с фаянс, теракота, санитарна керамика, мрамор, кухненски душ-батерии, сифони, аксесоари, части. Фирмата е пласьор на "Завод за фаянс" - Каспичан, "Хан Аспарух" - Исперих, "Видима - Идеал" - Севлиево, Керамика Инвест - Монтана

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: