Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 07.20 Меки подови настилки и тапети

АНТАР ТРЕЙДИНГ ООД
Официален вносител на подови настилки от Белгия, Холандия, Италия - мокети, килими и балатуми.

АРТ КОВЕР ЕООД
Студиото е специализирано в проектиране и изработка на ръчни килими с висок влас и голяма плътност. Нишките са от устойчива на износване естествена вълна. Рисунъка се подчертава посредством релефно изрязване.

АС-ЕМ ООД
Богат избор и високо качество на "RASCH" винилови, копринени, текстилни тапети. Завеси, фолио, щори, корнизи и детски тапети. При по-големи количества - отстъпка.

ВАДИМ ООД
Изкуствени подови и стенни покрития за спортни зали и стадиони, тенискортове, стопански и други сгради на фирмата "MONDO". Ламинирани плоскости на фирмата "ABET LAMINATI". Строителни машини на фирмата "DIECI"

ДЕВА - ЙОРДАН ЙОРДАНОВ ЕТ
Предлага на ниски цени тапети и балатум; изпълнява заявки на клиенти.

ДЕКОРА ООД
Интериорни решения. Подови настилки. Специализирани спортни настилки. Дамаски. Завеси. Тапети.

ДЕКОТЕКС - КАРПЕТ АД
Единствен производител в България на мокети, мокетени пътеки, килими тип персийски и др.

ЕЛИ - ЕЛЕНА КОСТАДИНОВА ЕТ
Директен вносител на китайски килими ръчна изработка, 100% вълна. Кръгли, елипси, правоъгълни, пътеки. Мокети, мокетени килими и пътеки. Разнообразие от цветове, модели и размери. Продажби на едро и дребно.

ИКОР БЪЛГАРИЯ ООД
Официален представител на ALTRO винилови безопасни подове, MONDO - спортни настилки, FLOTEX - меко покритие на роло и плочи, антиалергично. NMС - декоративни елементи за интериорен и фасаден дизайн. VESCOM - винилови и текстилни стенни покрития.

ИМПОС ООД
Съвременен архитектурен дизайн; проектиране, ремонт и обзавеждане - офиси, заведения - до ключ.

ИНТЕРФЕЙС ХЮГА - ИНТРЕЙД - НИКОЛАЙ ЛАЗАРОВ ЕТ
Официален представител на INTERFACE HEUGA Холандия за внос на антистатични МОКЕТИ на плочи 50 х 50 см. Подходящи за помещения с електронна техника, офиси, обществени сгради, хотели. ПОВДИГНАТИ ИНСТАЛАЦИОННИ ПОДОВЕ с височина 40, 60, 80, 110 мм.

ИРБИС ООД
Специално разработена система от абсорбиращи подови настилки NOMAD, ENHANCE и ENTRAP за външно и интериорно приложение. Сигурна защита от кал, прах, подхлъзване и статично електричество. Изключително дълъг живот, богата цветова гама.

КАРТЕКС - П АД
Официален вносител на подови настилки - ламиниран паркет, масив, мокет, балатум, PVC настилки, килими, пътеки.

КОМФОРТЕКС ООД
Търговия на едро и дребно на килими и пътеки внос от Белгия и Германия. Конкурентни цени.

МАКС КОВЪРИНГ ООД
Доставка и монтаж на мокет на рола и плочи, линолеум, PVC настилки, ламинат и паркет. Подходящи за жилища, офиси, хотели, болници, детски градини, зали за фитнес и спорт. Представители на ARMSTRONG DLW, BALTA GROUP, EMCO, MONDO, LANO CARPETS, WITEX.

МАР - МАКС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Висококачествени български килими, мокети, тапети, подови настилки. Изолационни материали с европейско качество.

МЕРТЕКС - ВЕСТ ООД
Внос и търговия на едро с текстилни, дървени и други подови покрития.

МЕРТЕКС - ОСТ ООД
Внос и търговия на едро с текстилни, дървени и други подови покрития.

МЕРТЕКС - ЮГ ООД
Внос и търговия на едро с текстилни, дървени и други подови покрития.

МИТЕКС ЕТ
Тапети, мокети, килими, български и вносни балатуми, бои и лакове, електроматериали и електроуреди, осветителни тела.

ПЛАНА ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Официален вносител на TARKETT SOMMER. Настилки и стенни облицовки от PVC, ламиниран и естествен паркет, изкуствени треви и мокети, спортни настилки, мокети от нетъкан текстил. Доставка, монтаж, гаранция.

ПОПОВ И СЛАВОВ ООД
Китайски килими ръчна изработка - модерни и традиционни десени. Богат избор на разцветки, размери и форми. Високо качество, гъстота и плътност. Поръчки по каталог и складови наличности.

СИТИ ДИЗАЙН ДЕВЕЛОПМЪНТ ООД
Дизайн, консумативи, доставка и монтаж на мокет и мокетни плочи, аксминстър/тъфтинг, PVC линолеум, спортни настилки. Представител на фирмите BRINTONS, EGE, ARMSTRONG, DLW, FINETT.

СНЕЖАНА КОСТАДИНОВА ЕТ
Богат избор и високо качество на винилови тапети RASCH. Над 3000 вида в наличност и по каталог. Търговия на едро и дребно. Фолио ALKOR - Германия.

СТЕМАР - Р ЕООД
Внос и търговия на едро на разнообразна гама от висококачествени подови настилки от САЩ, Белгия и Египет за офиса и дома.

ТЕКСИМАК ООД
Предлага на едро и дребно бои, химикали, теракот, фаянс, лепила, тапети.

УНИСТЪР - ЙОРДАНОВ и СИЕ СД
Подови настилки - иглонабити и тъфтинг - на руло и на плочи и за покрити спортни площадки. Технически филц - полир-шайби, изолиращи и самозалепващи детайли и др. Декоративен филц - цветни, щамповани и самозалепващи се.

ФИКС ЕТ
Внос и монтаж на антистатични настилки FORBO: PVC, линолеум, мокети, саморазливни подове. Внос изработка и монтаж на немска PVC дограма KBE, FORBO. Завършителни строителни профили.

ФОРТУНА - АНДРЕЕВ СД
Търговски представител и директен вносител на всички видове и размери двустранно лепящи ленти за меки подови настилки и двустранно монтажни ленти Tesa, производство на Beiersdorf Ges mbH - Германия.

ХАМЪР ТРАНС ЕООД
Търговски представител на ПЕТЪР КАРАМИНЧЕВ АД Русе. Балатум, плочки ДУНАПАЛ за покриване на подове в жилища и обществени сгради. Подова настилка за тежка експлоатация - производство на ПЕТЪР КАРАМИНЧЕВ Русе. Заводски цени.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: