Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 07.29 Водоотвеждащи системи

АКВА МЕТАЛ ЕООД
АКВА МЕТАЛ ЕООД е производствена фирма специализирана в производството и монтажа на покривни водоотвеждащи системи от метал. Безшевни улуци тип „Корниз”.

БИОГАЗ ИНЖЕНЕРИНГ СД
Производство на капаци и решетки за улични канализации от стъклоармирани полиестерни смоли. Търговия със стъклотъкани смоли и други химични продукти. Производство на хидроизолационни покрития.

ДЕВОРЕКС ООД
Производител на PVC отводнителни системи в България. Качествени улуци с гарантиран дълъг живот, бърз и лесен монтаж, плътен цвят и достъпна цена. Дистрибутори в цялата страна.

ЕКОС 96 ООД
Официален представител на европейския лидер NICOLL с многообразие на профили, аксесоари, размери и цветове на PVC улуци, водосточни тръби, наземни отводнителни системи, вентилационни и канализационни елементи. ISO 9001:2000.

НЕДЕВ ЕООД
Производство на оградни мрежи. Изработка и монтаж на ел.табла. Изграждане на електроинсталации на обекти. Магазини за осветление, железария и ел. материали.

ХЛ - ИНФОРМАЦИОНЕН ОФИС 
Сифони за подове, тераси, сутерени, мивки, перални, воронки - надеждна връзка с топло- и хидроизолации. Напорно отводняване на плоски покриви. Канални клапи.

ХЪНТЪР 
Английската фирма HUNTER предлага най-голям избор на водоотвеждащи системи. SUREFIT клип система за бърз и лесен монтаж. По европейски стандарт BS EN ISO 9002.

ШВЕЙК - ЕКСПРЕС ЕООД
Изработка и продажба на изтривалки за обществени сгради по размер.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: