Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 10.01 Учебни заведения и квалификационни центрове

АСПЕН ЕООД
Обучение и квалификация за безопасна работа на височина по методите на въжен достъп. Международен сертификат по стандартите на Британска асоциация за въжен достъп.

ЕКОФОРМ ЕВРОПА 
Алианс за професионално обучение. Член на Българска строителна камара. Организира професионална квалификация и преквалификация на лица от цялата страна, извън образователната система по всички строителни специалности и дейности.

ИМПОС ООД
Съвременен архитектурен дизайн; проектиране, ремонт и обзавеждане - офиси, заведения - до ключ.

КВАЛИФИКАЦИЯ КОНСУЛТ 
Квалификация и преквалификация на изпълнителски и ръководни кадри в строителството.

ЛОТ - КОНСУЛТ ЕООД
Служба по трудова медицина. Лабораторни измервания на параметрите на работната среда. Оценка на здравния риск. Електролаборатория. Курсове по електробезопасност. Обучение по ЗБУТ. Профилактични медицински прегледи.

СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИКУМ ХРИСТО БОТЕВ 
Подготвя средни техници по всички специалности с езиково обучение. Провежда квалификационни и преквалификационни курсове за строителни техници и работници.

СТРОИТЕЛНА МЕХАНИЗАЦИЯ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Шофьорски курсове за категории В, С и Е. Международен транспорт.

СЪЮЗ НА АРХИТЕКТИТЕ В БЪЛГАРИЯ 
САБ - сдружение с нестопанска цел, защитава творческо-професионалните интереси на архитектите, подпомага нормативната база и архитектурното образование.

ТАТИ АРТ СД
Програмата включва курсове по художествена керамика, декорация, силикатен дизайн, подготовка за кандидатстване в средните художествени училища.

ТЕХНИКУМ ПО ДОБИВ И ОБРАБОТКА НА МРАМОР 
Подготвя средни техници по обработка на мрамор, радиотехника и телевизия, квалифицирани работници по професиите монтьор, оператор на металорежещи машини и хотелиерство. Разполага с общежитие и хотелска част към него.

ТЕХНИКУМ ПО СТРОИТЕЛСТВО 
Подготвя кадри по специалностите: строителство и архитектура, геодезия и картография, фотограметрия, строител на външно и вътрешно оформление на сгради, монтьор на ел. мрежи и уредби за високо и ниско напрежение, монтьор на строителни инсталации.

ТЕХНИКУМ ПО СТРОИТЕЛСТВО ПЕНЬО ПЕНЕВ 
Подготвя строителни техници по строителство и архитектура, геодезия, водно и транспортно строителство. Провежда курсове за квалификация за строителни кадри, осигурява съвременна икономическа и управленска подготовка. Извършва строителни и монтажни услуги.

ТС АРХИТЕКТ ГЕОРГИ КОЗАРОВ 
Подготовка на кадри по всички специалности.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: