Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 10.03 Рекламно-издателска дейност

АВС ТЕХНИКА ООД
Издателство за научна, техническа, справочна и учебна литература.

АЛЕКС АДВ ЕООД
ALEX ADV е агенция с традиции във външната реклама. Фирмата предлага проектиране на цялостна дизайнерска концепция и изграждане на корпоративна идентичност. Изработка на обемни букви с неон и светещи кутии. Лазерно рязане и гравиране.

АРТ ДОМ 21 ООД
Издава списание УЮТ В КЪЩИ. Проектира и изработва рекламни материали - дипляни, календари, визитки и други.

АРХ И АРТ СД
Издава: вестник "Арх и Арт борса" - официален информатор на Съюза на архитектите, Камарата на архитектите и Строителната камара в България; поредицата "Справочник на проектанта, строителя и инвеститора"; друга специализирана литература.

АРХ ЛИБРИ ООД
Специализирано издателство. Издаво годишните продуктови каталози BRICK – за строителството, за мебелите, за хотела и заведението и списание ВКЪЩИ.

БГ СПРАВОЧНИК 
Български рекламно-информационен портал. Съдържа информация за България и бизнес справочник за всеки регион с разделение на рубриките по тематичен и браншов аспект.

БЪЛГАРСКИ ЖЪЛТИ СТРАНИЦИ ЕООД
Издател на YELLOW PAGES за България. Българо-английски телефонен указател.

ВЕСТНИК НАЕМИ СТРОИТЕЛСТВО 
Издание на ОБЕРОН ООД. Единственият седмичник с текстови обяви, сортирани по вид и цена. Всеки месец анализи на пазара за недвижими имоти в страната. Проучвания, сондажи, специализирани авторски рубрики. Актуална бизнес и справочна информация.

ВЕСТНИК СТРОИТЕЛСТВО ГРАДЪТ 
Вестник СТРОИТЕЛСТВО ГРАДЪТ - национален специализиран седмичник за архитектура, строителство и инвестиции, съвместно издание на АСИ ООД и Икономедиа АД. Икономедиа АД е част от издателската група HANDELSBLATT GmbH.

ДИ ВИ ПРЕС ООД
Списание ДЕТАЙЛИ. Специализирано издание за строителни продукти, системи, технологии и детайли за тяхното приложение. Актуална информация от света на архитектурата, строителството и дизайна.

ДИЗАЙН КОРОНА ООД
Проектиране и изработване на фасадни и покривни реклами. Приложна графика.

ЖИЛИЩА ООД
Проектиране и строителство на еднофамилни къщи, камини, мебели по поръчка от масив, издава списание за дома "Жилища".

ИЗОЛАЦИИ - ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ 
Информационен сайт за строителни изолации и системи. Всички фирми и продукти на едно място в интернет. Безплатно участие с продукти.

ИК АБС ООД
НАЦИОНАЛЕН ВЕСТНИК ЗА РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ И ИКОНОМИКА. Актуални новини и новости в строителството, благоустройството и архитектурата. Изработване на всякакъв вид рекламни материали в Издателска къща АБС.

ИСТЪР НЕОН ЕООД
Неонови реклами и осветление. Проектиране, производство, монтаж. Гаранция и сервиз. Обемни букви - светещи и несветещи.

КРАС ООД
Единствен официален издател и разпространител на националния Бизнес Указател КРАС - Производители и Директни Вносители в България. В указателя е включена информация за фирми, които произвеждат и внасят стоки в страната. Компютърни версии и издание на CD

ЛИБРА ДИЗАЙН ООД
Пълно рекламно обслужване: печатна реклама; графичен дизайн; сувенири.

М И ИВ ЕООД
Теракота, фаянс и санитария - българско производство. Италианска и испанска стенна и подова керамика. Гранитогрес на склад. Лепила и пасти за фуги. Шкафове и аксесоари за баня.

М&М КОМЮНИКЕЙШЪНС 
Агенция за пълно рекламно обслужване, реклама в пресата, радио и тв реклама, маркетинг, рекламни стратегии, PR-събития, промоции, коктейли, външна реклама.

МАУС ЕООД
Проектира и изгражда рекламни конструкции. Светещи реклами. Предпечатна подготовка. Надписи от фолио и ситопечат.

ПРЕС ПРОДУКТ ЛАЙН ЕТ
Качествен офсетов печат. Предпечатна подготовка и графичен дизайн.

РИК КРИМЕА ООД
Издава: сп. "Домът днес и утре" - луксозно цветно списание за архитектура, строителство, дизайн; сп. "Басейнът" - специализирано луксозно издание за басейни. Цялостна рекламно-издателска дейност.

САЙН БИЗНЕС ЕООД
SIGN CAFE е месечно списание за криейтив и дизайн. То е насочено към всеки завладян от изкуството на рекламата - рекламни, маркетинг и PR агенции, центрове за широкоформатен печат и фирми за производство на външна реклма.

СИМВОЛ ООД
Цялостно рекламно и маркетингово обслужване. Луксозни печатни материали. Графичен дизайн и предпечатна подготовка. WEB дизайн и хостинг на фирмени сайтове.

СПИСАНИЕ НАШ ДОМ ООД
Списание "Наш дом" - водещото българско издание за интериор, обзавеждане и стил на живот. Излиза на български и руски език. Списание "Кухнята" - първото издание за най-динамичното помещение в дома.

СТАНДАРТИЗАЦИЯ - ПРИНТ ЕООД
Всичко за българските стандарти. Изданията на ДАСМ: указател на БДС, списание и официален бюлетин (ежемесечен), нормативни документи. Високо качество на полиграфически услуги и предпечатна подготовка.

СТРОИТЕЛСТВО ИМОТИ ООД
Вестник "Строителство имоти" - пловдивският седмичник за архитекура, строителство и имоти. Къде какво в строителството, нови технологии и материали, специализирана консултация, актуални проблеми в отрасъла.

УНИВЕРСАЛ ИНЖЕНЕРИНГ КОМЕРС ООД
УИК - ООД: Проектиране, изработване, монтаж и сервиз на светещи рекламни пана и неонови реклами; изрязване на графични знаци от плексиглас и други материали по шаблон. Абонаментно поддържане. Услуги с автостълба и автокран. Транспортни услуги.

ФИЛИПОПОЛ - 2000 ЕТ
Проектиране на жилищни и обществени сгради. Интериор и обзавеждане. Стройинженеринг. Компютърен дизайн и анимация. Рекламна дейност и печат.

ХОРС ЕТ
Произвежда рекламни фирмени значки (цветни, емайлирани), отличителни знаци, плакати, табелки, апликации върху сувенири, всичко за вашата реклама от месинг, алпака, мед и изделия за бита.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: