Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Раздели
Фирми
Търсене
СПРАВОЧНИК Статии
Нормативна база
Софтуер/CD
Цени/Реклама
Контакти
За нас
|
English

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

 
Build.bg  

АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО - Актуалният Каталог Архитектура и Строителство (издава Символ ООД) : включва около 4000 фирми участвали в Каталог Архитектура и Строителство от 1993 до 2007 г. с информация относно дейността на фирмата, адреси, телефони, email, url и др. Информацията е подредена в над 100 раздела (Строителство, Инженеринг, Обзавеждане, Дограми и много други).
Ново: Други фирми (7600) - невключени в Каталог Архитектура и Строителство.

НОРМАТИВНА УРЕДБА - Нормативна уредба в областта на строителството. Включва над 300 нормативни акта (закони, постановления, решения, правилници и др.)

МАГАЗИН - Една възможност да закупите продукти като Build.bg Дограма и Фасада, Мебели, Топло и Студено, Каталог Архитектура и Строителство на CD. Предстои интернет магазин с възможности за пазаруване online.

СПРАВОЧНИК - Този дял е обособен с информация непряко свързана със строителството в България. Публикуваме материали, които се надяваме да са полезни за широк кръг от хора. Включва телефонен указател на София, Пощенски кодове в България, курсове на валути, различни справочници и др.

ГАЛЕРИЯ - това е нашият принос към български таланти, с които ни свързва съвместна работа по различни проекти. Нашата цел е да предоставим възможност на читателя и зрителя, да се запознае с някои български художници, артисти и писатели, нямащи висока популярност, но с място в развитието на българската култура. Надяваме се този дял на сайта да бъде интересен за Вас.

СОФТУЕР - Архив от свободни за ползване програми, драйвери, учебници за различни програми. Към момента съдържа около 13000 файла.

Build.bg